Neler Yeni

Pc Açılışta İşlemci Isınması

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Durmuş ÖZDEMİR
Merhaba arkadaşlar amd ryzen 5 7500f işlemcim var 240mm sıvı soğutma takılı bilgisayarı açtığımda ekran gelince fanlar en yüksek devirde çalışmaya başlıyor işlemcim yava yavaş 100 derecelere kadar çıkıyor 1 2 dakika sonra yavaş yava iniyor bunun nedeni nedir zararı varmıdır

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Burak B
İşlemci kullanımı bilgisayar açıldıktan 1-2 dakika sonra düşüyor mu ? Görev yöneticisinden takip edin. Minig virusü olabilir belki.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
TAHA KOÇAK
Anormal bir durum, acaba sıvı soğutma pompası mı devreye girmiyor ya da minig virusü mü var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Durmuş ÖZDEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci kullanımı bilgisayar açıldıktan 1-2 dakika sonra düşüyor mu ? Görev yöneticisinden takip edin. Minig virusü olabilir belki.
Knk sorunu çözdüm benim yanlışım pompa fanını cpu fan soketi yerine sys fan soketine sokmuşum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anormal bir durum, acaba sıvı soğutma pompası mı devreye girmiyor ya da minig virusü mü var?
Knk sorunu çözdüm benim yanlışım pompa fanını cpu fan soketi yerine sys fan soketine sokmuşum :)

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
TAHA KOÇAK
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tahmin ettiğim gibi pompadaymış, gözün aydın.

Top Bottom