Arama sonuçları: *

1. korro

Setup degiştim format gereklimi

Formatlamak daha uygun olur yeni anakarta geçince.
  2. korro

Asus Tuf Gaming B650Plus anakart alınır mı ve uygun RAMlere nereden bakabilirim?

Anakart hakkında görüşlerinizi ve RAM önerilerinizi bekliyorum, 2x16gb 6000 MHz ve CL30 olması uygun mudur bu anakarta?
  3. korro

Yardım MSI Pro B840-P Wi-Fi vs MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi vs MSI Pro B650-S Wi-Fi

Peki Asus Prime B650-Plus hakkında ne dersiniz?
  4. korro

Yardım MSI Pro B840-P Wi-Fi vs MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi vs MSI Pro B650-S Wi-Fi

Selam, şu an AM4 sistemim var ama ani bir kararla AM5'e geçmeyi düşündüm, muhtemelen işlemci Ryzen 7500F olacak RAM'ler ise 6000MHz CL30 hedefliyorum (RAM hakkında da öneri yapınız lütfen). Bir de ileride 3. bir M.2 SSD takacağım sisteme ve şu an elimde Ugreen marka PCI-e x16 M.2 SSD dönüştürücü...
  5. korro

İŞLEMCİYİ İADE EDEMİYORUM

Amazon ve HB dışında hep riskli bence de.
  6. korro

İŞLEMCİYİ İADE EDEMİYORUM

Ben de aynı yerden 5700X3D almıştım 15 gün kadar önce ama tray işlemciydi, taktım kullandım 1-2 gün hatta sonra PCde donmalar yaşıyorum vazgeçtim diyerek geri yolladım ve ellerine ulaştıktan 1-2 gün sonra paramı yatırdılar geri. Umarım sizin durumunuz da çözülür az para değil zira.
  7. korro

Yardım Philips 27M2N5500 vs Dell G2724D hangisi alınmalı?

philipsi aldım fena değil ama sol alt köşeye yakın yerde bir adet mavi-siyah gibi ölü pixel var, onun dışında renkler parlaklık vesaire güzel.
  8. korro

Yardım Hangi anakartı almalıyım?

https://www.amazon.com.tr/dp/B08NCK1MBQ/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08NCK1MBQ&linkCode=asn&th=1 4 slot ram, 2 slot m2 ssd PCI-E 4.0 canavar gibi anakart.
  9. korro

Yardım M.2 Nvme Ssd dönüştürücü ve PCI-E x1 hızı hakkında?

Yok sistem diski değil zaten dediğin gibi boot olmuyormuş oradan, sadece oyunları kuracağım içine. Teşekkürler bu saatte zaman ayırıp cevap verdiğin için.
  10. korro

Sağlıklı çalışmaktan kastın SSDyi bozma falan değildir umarım? Veri kaybı falan pek sorun değil genelde oyun yükleyeceğim ona ama SSDnin sağlığı bozulmasın da?
  11. korro

Cevabın için teşekkürler, bende demin ChatGPT'ye sordum ve yaklaşık senin verdiğin cevabı verdi :) İleride bu M2 SSDyi başka anakartlarda kullanma niyetinde olduğum için dönüştürücüyü düşünmüştüm ben.
  12. korro

https://www.msi.com/Motherboard/B550M-PRO-VDH/Specification Anakartımı yukarıya linkledim, 3. bir SSD almayı düşünüyorum HDDlerden tamamen kurtulmak için. Alacağım M2 SSD Gen4 ancak dönüştürücüyü anakartta takacağım yuva PCI-E x1 yani hız çok düşecek haliyle, öğrenmek istediğim şu aşağıdaki...
  13. korro

650W Güç kaynağı önerisi

https://www.hepsiburada.com/xpg-pylon650b-bkceu-pylon-650w-80-bronz-guc-kaynagi-pm-HB00001BZ4N6 Bunu aldım geçen sene, 5 yıl garantili ancak 850W'ye geçtiğim için satmak istiyorum. 1800TLye bırakarım uygun gelirse sana da.
  14. korro

Ryzen 5 5600 işlemci alınır mı??

Maalesef 2Kyım hocam hatta yeni sayılır monitör, alamam yani 4Klık :((
  15. korro

Ryzen 5 5600 işlemci alınır mı??

AMD 5600 ile RX7900XT kullanılabilir mi? Online oyun oynamıyorum render ve yayınla da alakam yok, daha çok hikayeli oyun veya Turnbased falan.
  16. korro

Beyaz kasa toplamak riskli mi sizce ?

Beyaz PC bundan 20-25 sene önce modaydı daha doğrusu siyah PC yoktu asdfadf siyah al geç kardeşim boşver beyaz vs
  17. korro

Rtx 5070 kaç tl ye türkiye ye gelir

işlemcim ryzen 5600 çünkü. ama rx7900xt olabilir yine de, nasılsa FPS oyunu oynamıyorum işlemciye abanan online falan.
  18. korro

Rtx 5070 kaç tl ye türkiye ye gelir

RX 7900gre alacam 2. elden inşallah.
  19. korro

Rx 7900xt vs 4070 super

RX 7900 gre de alınabilir aslında ucuz yollu.
  20. korro

Alt tab atınca fps drop yiyorum.

Bende de var drop değil de forumlarda görüntüler içiçe giriyor, sanırım Windows update kaynaklı bişey.
Top Bottom