Neler Yeni

Setup degiştim format gereklimi

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
kerim
İ3 12100f gtx 1080 li sistemden ryzen 5 7600 rx 6700 li sisteme geçtim sadece anakart ram işlemci ve gpu degiştim depolama birimlerim vs aynı

Sormamın sebbeide eski driver lar vs yuklu suan ki sisteme driver vs kurcam sorun yasatır mı

1905

80+ Silver
eski sürücüleri silip yenilerini yüklemen gerekli ancak format atmak zorunda değilsin ddu ile silip yükleyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
Yuzarsef
format atman daha iyi olacaktır çünkü windows kurulurken eski donanımına göre sistemini ayarlar ama yine de sen bilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver
ddu meselesini nasıl yapıcam
farklı bir forumda güzel bi rehber var ama burada paylaşmak yasak mı bilmiyorum hocam. ddu ile sürücü kaldırma diye biraz araştırırsanız karşınıza çıkacaktır. ancak temiz kurulum format daha temiz olur fazla dosya yoksa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
Yuzarsef

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
kerim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
farklı bir forumda güzel bi rehber var ama burada paylaşmak yasak mı bilmiyorum hocam. ddu ile sürücü kaldırma diye biraz araştırırsanız karşınıza çıkacaktır. ancak temiz kurulum format daha temiz olur fazla dosya yoksa.
Maalesef var 1.5-2tb lik data var yardımızın için teşekkürler iyi aksamlar

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
kerim
farklı diskte ise sorun olmamamlı
Maalesef cogu verim m2 de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve digerleride hdd frlan

Formatlamak daha uygun olur yeni anakarta geçince.
Valla internetim iyi olsa hiç düşünmicemde (verim var)o problem yaratıyor bana yoksa buraya hiç konu bile açmazdım direk yapıstırırdım formatı

eski sürücüleri silip yenilerini yüklemen gerekli ancak format atmak zorunda değilsin ddu ile silip yükleyebilirsin.
Aklıma simdi geldide ikinci el 250gb ikinci el bi sata ssd alsam idarelikten m2 deki yerel diski silsem sadece ve windows u sata ya kursam olur mu peki

Ve digerleride hdd frlan

Valla internetim iyi olsa hiç düşünmicemde (verim var)o problem yaratıyor bana yoksa buraya hiç konu bile açmazdım direk yapıstırırdım formatı

Aklıma simdi geldide ikinci el 250gb ikinci el bi sata ssd alsam idarelikten m2 deki yerel diski silsem sadece ve windows u sata ya kursam olur mu peki
Yani datalarım oldugu disk bolumu farklı onları kurtarsam windows vs alakalı olan disk i silsem sonra yeni aldıgım sataya kursam windows driver vs olur mu

Son düzenleme:
Top Bottom