Arama sonuçları: *

1. hakmer11

Z490 Vision G tamiri hk

Arkadaşlar selam, bir sakarlık yaptım ve tornavidan kaydı, anakarttaki çipi veya direnci yerinden çıkarttı. Bunun tamiri mümkün müdür, yorumlarınız nedir? Gigabyte teknik servisi yapar mı? Sağolun
  2. hakmer11

Pc Oyun Oynarken Reset Atıp Duruyor

Arkadaşlar, destek olabilecek var mıdır? Oyun oynarken (LOL'de de oldu) 2 saniyeliğine ekran siyah oluyor, sesleri duymaya devam ediyorum, ardından pc kendini resetliyor ve yeniden açılıyor. Furmark testi yaptım 1 saat boyunca ekran kartıma ancak 75 dereceyi geçmedi ve crash de almadım. PCIE...
  3. hakmer11

CPU ve GPU için ideal sıcaklık aralığı kaç olmalıdır? Ayrıca, PUBG evet fazla yükte çalışıyor olabilir belki ancak 1 kereye mahsus LOL'de de başıma denk geldi
  4. hakmer11

Isı değerlerini nasıl kontrol edebilirim?
  5. hakmer11

Arkadaşlar selam, Bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki gibidir. PUBG, LOL gibi oyunları oynarken Pc kendini kapatıp ardından açıyor. Ekran kartım PSU'dan 3 ayrı kablo ile besleniyor. Sebebi ile alakalı aklıma bir şey gelmiyor. 850W PSU ile sistemi besliyorum böyle bir şeyle neden karşılaşıyorum...
  6. THERMALTAKE SMART RGB 80 PLUS 700W GÜÇ KAYNAĞI

THERMALTAKE SMART RGB 80 PLUS 700W GÜÇ KAYNAĞI

THERMALTAKE SMART RGB 80 PLUS 700W GÜÇ KAYNAĞI ihtiyaç fazlası olduğu için satılıktır. Kutusu vardır, 5 yıllık üretici garantisi devam etmektedir. Yeni bir psu aldığım için satılıktır, kozmetik ve çalışmasında hiçbir eksiklik yoktur. RGB LED'i bulunmaktadır
  7. Beyaz PCIe GPU Kablo

Beyaz PCIe GPU Kablo

Arkadaşlar merhaba, RM850 corsair PSU için modüler beyaz PCIe kablo arıyorum, satan ulaşabilir mi ?
  8. hakmer11

Asus Rog Strix White 3080 Furmark Testleri

Konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirse memnun olurum:blobdance:
  9. hakmer11

Evet hocam, rog strix white. 2K da kullanacağım
  10. hakmer11

Arkadaşlar selam, 2. el ekran kartı alacağım, almadan önce Furmark testi yapmak istiyorum ancak internette yeterli kıyaslama videosu/bilgisi bulamadım. Hangi koşullarda almalıyım? Dikkat etmem gereken nokta var mıdır? Örneğin:bios gibi. Destek olabilirseniz sevinirim :) not: kartı 2k da...
  11. hakmer11

Beyaz Sisteme Beyaz Ekran kartı aranıyooor

doğru vallahi ne yapıcağımı şaşırdım, sizler ne öneriyorsunuz? Ayrıca rog strix white'lardan hangisi daha makul ? 8gb bellekli 3070 almak hata mı olur ?
  12. hakmer11

paliti dikey takmak gerekecek sanki ? o nasıl yapılır bilmiyorum ayrıca ikinci el kartlara nasıl güvenicez mining çıkması olup olmadığı konusunda 1673385104 hocam teşekkürler ancak bunlar siyah ve mining çıkması gibi duruyorlar
  13. hakmer11

arkadaşlar sıfır olmasa da okeyim, piyasayı takip edemediğim için fiyatlar hep böyleymiş gibi geldi :) 3070 ve ti geleceğe yönelik zayıf kalır mı sizce? 3080'e mi yönelmeliyim ?
  14. hakmer11

sıfır
  15. hakmer11

Arkadaşlar selam, görseldeki kasama beyaz 3 fanlı beyaz ekran kartı aranıyor bütçe ortalama 15k civarında. Model önerililerinizi paylaşabilir misiniz?
  16. hakmer11

SteelSeries Apex 5'i iade etmeli miyim?

Emin olmak için soruyorum, bu klavyede her tuşa özel renk atayabiliyorsun. Bunu kontrol ettin değil mi ?
  17. Steelseries beyaz arctis 3, yepyeni

Steelseries beyaz arctis 3, yepyeni

arkadaşlar selam, letgodan da detaylarını görebileceğiniz kulaklığım satılıktır https://www.letgo.com/tr-tr/i/steelseries-arctis-3-tertemiz-kulaklik_ca65af2b-9d22-4460-8196-82dceec22116 Steelseries Arctis 3 Kulaklık. Mediamarkt'tan 10.10.2020'de alındı, 2 yıl garantilidir ve garantisi devam...
  18. hakmer11

Amd Wattman hatası hakkında

1 senelik 6700xt kullanıcısıyım, hatayla karşılaşmadım. üstelik OC olarak kullanıyorum
  19. hakmer11

Topladığım Sisteme birlikte bakalım

Arkadaşlar beyaz sistem bulamadığım için toplama kararı aldım, uzun soluklu performanslı bir sistem istiyorum. yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır ?
  20. hakmer11

Çift Monitörde 2. monitörün hz'i olmasa olur mu?

60 olur sonuçta kullanım amacın farklı olacak
Top Bottom