Amd Wattman hatası hakkında

Sasageyo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Selam. Ben rx6750xt siparişi verdim incehesaptan 11.500tlye ama şu wattman hatasını araştırınca içime kurt düşmeye başladı. Şikayetvar sitesinde gördüğüm kadarıyla şikayetlerin büyük çoğunluğu rx500 ve rx5000 serisi kartlar için açılmış. Foruma konu açmıştım Rx6000 serisinde o sorunun bayağı bi çözüldüğü söylenmişti ama hala şüphelerim var. Bu sorunla karşılaşır mıyım? Karşılaşırsam çözümü basit olur mu?

6000 serilerinde karşılaşma ihtimaliniz önceki serilere göre daha az.
OC işlerine ben olsam girmem, frekansları kurcalayınca hata verebiliyor. Stok haliyle kullanın.

elimde kullandıgım 6. amd kart sanırım 3ü eski nesildi ama son kullandıgım rx5000 ve 6000 serisi(daha yeni kullanmaya basladım gerci) wattman yeni serilerde hic karsılasmadım.

6000 serilerinde karşılaşma ihtimaliniz önceki serilere göre daha az.
OC işlerine ben olsam girmem, frekansları kurcalayınca hata verebiliyor. Stok haliyle kullanın.
Öyle yapacağım en mantıklısı bence de o. Risk almaya değmez.

6600xt aldım memnun kaldım gittim 6700xt aldım. O kadar güzel kart. Estetiğide önem verdiğim için rog strixden vazgecmedim. Tertemiz. Kafanı takma kardeşim herşeye.

1 senelik 6700xt kullanıcısıyım, hatayla karşılaşmadım. üstelik OC olarak kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,691
Üyeler
184,965
Son üye
Redoo
Geri