Lg 32gx850a-b, Asus Xg32ucwg veya MSI mag321up x24 olabilir. MSI en iyisi ancak en pahalı. Asus lg den bir tık daha iyi ama fiyat farkı fazla. Eğer MSI...
Şu an bu oyunu oynuyorum, videoda 1440p high dlss quality ortalama 90 fps 4k high dlss quality 70 fps alıyor.
Üstüne frame gen açılır tamam da gereksiz...
https://amzn.eu/d/055KR5oc
Tercihen 4k ama en ucuzunu istediğiniz icin 2k bu var iyi
1785930310
Amazondan alırsanız gerekirse Amazon cebinden karşılıyor...
Amazon veya Hepsiburada dan alırsan sorun olmaz. Özellikle Amazon cok rahat. İki kere gpu, cpu, iki kere hava temizleyici, iki kere hoparlör, gamepad vb...
Aynen eve gittiğinde bir sorun görsen kabul etmezler falan ugrasırsın. Oled zaten kolay kolay sorunlu gelmez. Oled aldım ölü piksel, ghosting, ışık sızması...
Amazon, Hepsiburada dan alırsan ugrasmazsın vatanda fiyatlar +5 + 7k daha pahalı oluyor. Yine de oled almamak istediğine emin misin bence 5070 ti gibi bir...
Valla kaç ürün aldım, 14 gün iade hakkım olmasına rağmen iade edemedim. Hem de ayıplı ürün gönderdiler öyle elimde patladı.
Monitörü en azından Vatan'da...
Direkt yanımda mağazası var gidip alabilirim. İnternetten sipariş vermek istemiyorum sonra sorunlu geliyor, iade için uğraş dur. Fazla verip direkt almak...