inhumanexe isimli üyenin son içerikleri

1. I

Ekran Kartı ve İşlemci Dışında Parça Önerileri

Çok teşekkürler, sadece oyun için almıyorum o yüzden intel tercihimdir.
  2. I

Biliyorum evet, zaten 3-5 yılda bir sistem değiştiriyorum, komple sıfırdan alıyorum her şeyi. Götürmez mi o kadar?
  3. I

Aynen işlemciyi de gördüm geçen incehesapta. Başka bir yerde de düşüyor mu? Yine bunları alacağım zaten de geri kalan parçaları bilemedim.
  4. I

İmkan olur da geri kalan bütçeye diğer parçaları alabilirsek anca.
  5. I

Selam, Şu iki parça garanti alınacak, geri kalanlara karar veremedim, yardımcı olabilir misiniz? 47.939TL - 5070 ti - https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-5070-ti-gaming-solid-sff-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html 18.999TL - 270k plus -...
  6. I

Dotvolt Volt Ln Plus 1000 Va Line Sistemim İçin Uygun Bir Ups mi?

Selam, 2 bilgisayar için UPS bakıyoruz, sistemler şöyle: 5060ti 16gb, intel 245kf, 2x16 ddr5, 750w psu, 1tb ssd, 500gb sata ssd, 500gb hdd 4060 8gb, intel 10600k, 2x16 ddr4, 600w psu, 1tb ssd Aşağıdakini almayı düşündük de yeterli midir bilemedim. Elektrikler kesildiğinde bilgisayarı güvenli...
  7. I

270k Plus ve 5070 Ti Sistem Arıyorum

Bütçemi aşıyor şu an valla ay başını beklemek zorundayım, hala durursa alınabilir gibi. Yakın zamanda yazılmış şu şikayet de korkuttu açıkçası: https://www.sikayetvar.com/tebilon/tebilon-sorunlar-karsisinda-muhatap-bile-yok
  8. I

Oyy teşekkürler. Çok teşekkürler bakacağım. Tebilon ilk defa duydum, sağlam bir yer midir acaba? Ekran kartı sff diyor, aradaki fark ne kadar?
  9. I

Güvenmemek değil de AMD sadece oyun üzerine odaklı bir işlemci olarak gördüm o yüzden istemedim. Sadece oyun için almıyorum, arka planda çalıştırdığım uygulamalar falan var, oyun geliştirme falan yapıyorum. Yine amd işini görür dersen hangi model?
  10. I

Evet zaten çoğu hazır sisteme baktım da intel koymamışlar anlamadım. Muhtemelen parça parça alacağım, anakartta falan karar veremedim hadi ramler yine alınır. Geriye bir psu kalıyor, başka ne vardı?
  11. I

Merhaba, 120k bütçem var. İçinde 270k plus ve 5070 ti olan sistem arıyorum. Sıvı soğutmam var. Onun dışında kasa içi her şeye ihtiyacım var. 144fps'de 1080p-2k güncel ve yeni çıkacak oyunları high'da oynama hedefim var. AMD istemiyorum. Teşekkürler.
  12. I

Sistem Yükseltme Tavsiyesi

Benim aklımda şu vardı, şimdi işlemci ve anakart değiştireyim, bütçem artınca 5070/5070 ti alayım, ram fiyatları iyileşirse de ddr5 ram alayım. Sürekli parça değiştirmek istemiyorum, 4-5 yıl gidebilecek bir şeyler dizsem yeter. Şimdi ya 14600KF, ddr4 anakart ve 5070 alacağım (bütçemi geçiyor...
  13. I

Sağ ol, bir de aklımda 270k plus var ama onun için yanlış bakmadıysam ramler falan da komple değişmesi gerekiyor diye gördüm o yüzden girişemedim o işe.
  14. I

Merhabalar, Özellikle güncel oyunlarda ve Path of Exile 2'de düşük FPS alıyorum. Hedefim 1080p'de orta/yüksek ayarlarda 144 FPS almak. 50k bütçe ayırabilirim. Mevcut Sistemim: - İşlemci: Intel Core i5-10600K - Anakart: MSI B560M-A PRO - RAM: 32GB (2x16GB) DDR4 Corsair - Ekran Kartı: RTX 4060...
Geri