Şu an bu oyunu oynuyorum, videoda 1440p high dlss quality ortalama 90 fps 4k high dlss quality 70 fps alıyor.
Üstüne frame gen açılır tamam da gereksiz bence 4k benim için.
2k öneriniz var mı?
Valla kaç ürün aldım, 14 gün iade hakkım olmasına rağmen iade edemedim. Hem de ayıplı ürün gönderdiler öyle elimde patladı.
Monitörü en azından Vatan'da açıp bakarız herhalde ölü pixel vb. var mı diye, ona güvendim.
OLED'de yanık olmaması için dikkat etmek falan gerekiyormuş bir sürü şeyler...
Direkt yanımda mağazası var gidip alabilirim. İnternetten sipariş vermek istemiyorum sonra sorunlu geliyor, iade için uğraş dur. Fazla verip direkt almak daha iyi geliyor.
4K ve OLED'de gözüm yok, o yüzden 2k tercihimdi.
Fazla da vermek istemiyorum ya yoksa zaten 50-60k ya ultrawide alacaktım. 25-45 arası ne öneriyorsun yine bakayım.
5070 ti'dan en iyi görüntü derken neyi kastediyorsun tam olarak?
@Tayfunns selam, aşağıdaki linkten önerebileceğin sorunsuz 1440p monitör var mı? max 20-25k vermek istiyorum ama daha ucuza ve özellikler arası fark düşük varsa tercihimdir. 5070ti var hikayeli oyun oynuyorum genelde, yüksek hz falan derdim yok pek, sorunsuz olsun yeter...
49 inç ne ya ahaha o kadar abartmaya da gerek yok. VA zaten olmaz, ghosting ve flickering problemsiz bir tane arıyorum da zaten Türkiye'de satılan çok fazla ultrawide monitör göremedim adam gibi
Merhaba, işlemci yok şu an o yüzden açıp bakamıyorum.
Anakart üstünde 7E32 v1.1 yazıyor ama v1.1 ile alakalı bilgi bulamadım internette.
Bilgisi olan var mı?
https://www.msi.com/Motherboard/MAG-Z890-TOMAHAWK-WIFI/support#bios