Arama sonuçları: *

1. A

Ram seçiminde hatamı yaptım?

bir kaç bilgisayar servisine ve bilgisayarcıya sordum her kes remin amd uyumlu olmadığı için CODE 00 hatası aldığımı bunun için görüntünün gelmediğini söyledi. siz ne yapmamı önerirsiniz?
  2. A

abi Gskill sitesinde bile amd uyumlu ram konusu var https://www.gskill.com/products/1/165/167/Trident-Z-RGB-For-AMD
  3. A

biraz sayfanın altlarına doğru inersen remin de ekran katınında yapa bileceğini söylüyorlar 1637414731 AMD ryzen uyumlu rem nedir peki bilen varmı? 1637414832 abi eski zamanlarda başıma böyle bir şey geldi intel ddr2 anakarta amd uyumlu ram taktım görüntü ala bilmedin remi değişince sorun cözüldü
  4. A

eski zaman içinde de başıma buna benzer bişeygelmişdi AMD remi intel anakarta taktım görüntü vermedi aynı remleri amd taktim çalışdı.
  5. A

asus ROG Strix 850W Gold 1637413842 asus ROG Strix 850W Gold
  6. A

Herkese mrb uzun süredir aklımda yeni PC toplama geçiyordu (bu arda Azerbaycandan yazıyorum yazım hataları af buyura) ve sistemimin parçalarını tedarik etdim işlemci: AMD ryzen 5950X anakart: Asus x570 Croshair VIII Formula sıvı soğutma: Asus Ryujni 360 m2 sdd: samsung 980 pro 1TB pc kasa...
Top Bottom