Arama sonuçları: *

• Users: sayf
  • Order by date
  1. sayf

Ekran kartı ticareti yapacağım.

Bunlar çok değerli bilgiler, teşekkür ederim. İlk amacım erkan kartı üzerinden miktar olarak fazla kar edip bütçemi arttırmak, bütçem arttığı zaman türkiyede pek bulunmayan e-spor ekipmanları getirme gibi bir düşüncem mevcut evet, fakat erken aşama için hayır.
  2. sayf

Detaylı bilgi için teşekkür ederim.
  3. sayf

Ürün listesi hazırlayıp satın almadan bir fiyat veremiyorum şu an maalesef.
  4. sayf

Bu yazdıklarınızın hepsi düşünüldü, tamamen yasal yollardan yapılacak bütün işlemler ki çoğu şey hazır. Ekstra olarak yukarıda belirttiğim gibi garantisi uluslararası ürünlerin, bunları düşünen kişi ben olmalıyım. Ben sadece piyasa hakkında daha verimli bilgi ve kullanıcılar ne talep ediyor...
  5. sayf

Ailemin işi dolayısıyla yurtdışından tanıdıklarım var, ve eskiden yurtdışında yaşıyordum. Yani araya toptancı bile girmeden fabrikadan maliyet fiyatına almak varken hem toptancı hem distribütör'ün kar marjını ortadan kaldırıp kullanıcıya daha uygun maliyetli satabilirim diye düşünüyorum. Projem...
  6. sayf

Ekran kartı serileri tamamdır, peki marka olarak ne önerirsiniz?
  7. sayf

Merhaba önerileriniz için teşekkür ederim, 3060 ve 3070 ağırlıklı düşünüyorum tavsiyelerinize göre. edit: imla
  8. sayf

Aslında bu konuda sorma amacım tam bir model marka örneği almaktı, örnek veriyorum "Gigabyte RTX 3060" gibi.
  9. sayf

Merhaba DonanımArşivi forum sakinleri, Hem para kazanmak için hem de bu fahiş fiyatlı piyasanın düzelmesi için bir süredir bütçe oluşturuyorum. Yakın zamanda yurtdışından ekran kartı getirtip; faturalı, uluslararası garantili ve resmi bir firma olarak ekran kartı satmayı planlıyorum. Reklam...
  10. sayf

max 1100tl sessiz klavye önerisi

stokta bulamadım hiç bir güvenilir sitede hocam. blackwidow'un sesi çok fazla zaten aklımda Logitech G G513 vardı onun sesinden dolayı vazgeçtim. XPG summoner'a baktığımda da yine o sessizliği bulamadım sanki hocam, başka önerileriniz var mı acaba?
  11. sayf

max 1100tl sessiz klavye önerisi

Merhava yakın zamanda kendime klavye almayı düşünüyorum. Ev halkının rahatsız olmaması için sessiz olması benim için birinci öncelik, kablosuz takıntım veya marka takıntım yok, TKL olmasın ve dandik bi ışıklandırması olmasın lütfen. Oyun oynamak için alıyorum, her oyuncu klavyesinde olan...
  12. sayf

Çözüldü✓ Bilgisayarım donuyor ve restart atmadan düzelmiyor!

Problem ekran kartındaymış, değiştirince düzeldi. Sorunlu parçayı en son değiştirerek tüm sistemi baştan dizdim :D
  13. sayf

psyuyu taktım devam ediyor, sorun ekran kartında gibi gözüküyor.
  14. sayf

Merak eden veya gelecekte bu sorunu okuyan varsa, psu aldım yarın takıp detayları bildiricem.
  15. sayf

Bir fikri olan yok mu?
  16. sayf

Merhaba konuyu tekrardan hortlatıyorum. Bu gün itibariyle; Ryzen5 5600x MSI B450M TOMHAWK MAX 16GB 3600MHZ RAM 500GB M.2 SSD aldım ve bilgisayarımı yükselttim fakat sorun devam ediyor. GTA5 oynarken ekran kartımda dxgi_error_device_hung hatası alıyorum ve oyunu oynamaya çalışmaya devam...
  17. sayf

5500XT ekran kartımın yanına parça önerisi.

Konuyu tekrardan upluyorum, başka fikri olan var mı?
  18. sayf

Aklımda, sağolasın. Cevaplayan herkese de ayriyetten teşekkürler iyi akşamlar.
  19. sayf

Haklısın dostum, fiyatı biraz daha düşürmek istemiştim üzgünüm.
  20. sayf

Fiyat farkı 1100tlye çıkıyor o zaman da :D
Top Bottom