Arama sonuçları: *

1. zPastwL

🔥İndirim Epic Games Kış İndirimleri 🥳🥳🥳(24 şubata kadar geçerli)

vazgeçmem için microsoft flight simulator euro truck simulator 2 gibi epic games te olmayan oyunların olması lazım
  2. zPastwL

En ucuz domain ve hosting nereden alabilirim

hallettim wordpresste site açmıştım onu verdim kabul etti hoca
  3. zPastwL

❌İndirim Bitti! Iphone 13 128 GB 13500 TL

34.249 TL oldu tam sövüyodum şansıma
  4. zPastwL

CS2 de kasa açmak mantıklı mı?

tamamen şans işi seçkin almadan önce şangay 2024 kapsülleri açtım tanesi 0.25$ dan toplam 5 dolar rastgele aldım gelenlerin çoğu 0.3 bazıları 0.20 1 tanesi ise 18 dolar şuan ise 2.5 dolara düşüyor 18 dolara çıktığında satıp ya oyun yada skin alacağım
  5. zPastwL

Faber-Castell Grip Plus Alınır mı ?

şu fiyata gerek görüntü gerek rahatlık vs açısından düzgün kalem bulamadım faber castell grip plus alacağım amazondan daha güvendiğim için ve yeni hesap açtım ilk alışverişte 100₺ indirim vardı 500₺ ye gelecek
  6. zPastwL

Çözüldü✓ Sd

windows anahtarı satın almışsınız sizin kendiniz windows kurmanız gerekiyor veya istediğiniz herhangi bir işletim sistemini 1739384285 anahtar sadece sizin işletim sisteminizi lisansını aktif eder
  7. zPastwL

En ucuz domain ve hosting nereden alabilirim

Selamlar yarın web tasarım dersim var hoca haftalar önce söylemişti aslında son güne bıraktım sadece ismi girdiğinde örnek zpastwl.com / .xyz / .net veya herhangi bir alan adı fark etmeksizin sadece 1 hafta açık kalsa da olur 2 gün açık olsa da olur en ucuzu nereden bulabilirim
  8. zPastwL

ya aslında uni kuru toga almıştım çalındı oda meslek lisesi farkı diyorum geçen sene de sınıfa bi kız önce kalem sonra kalemliği çaldı hala unutmadım şimdi kalemliğin içinde sadece bir kurşun kalem var silgi dahi yok bakalım bende 11. sınıfım seneye zaten tüm dönem stajda olacağımı tahmin...
  9. zPastwL

fiyatlar gerçekten aşırı pahalılar bakmadan önce 10 20 diye düşünüp 500 1000 2000 olanları da gördüğüm oldu
  10. zPastwL

Tombul olması dışında bana hediye edilen ilk kalem olduğu için özel biraz bunun harici bu fiyatta veya daha altında uzun süreli kullanımda çizimde yazı yazarken uç kırmayacak şekilde en iyi kalem hangisidir
  11. zPastwL

🔥İndirim MSI GeForce RTX 5090 GAMING TRIO OC 145.921₺

Konya ve 5090 Gaming Trio Oc
  12. zPastwL

Evde uçak simulasyonu nasıl yapabilirim

teşekkürler hocam yoke yerine airbuslarda ki sidestick olsa güzel olurdu onu kendim halletmeyi denerim rudder ve throttle işimi görecektir teşekkürler
  13. zPastwL

Cheat Engine virustotal 29 virüs gözüküyor normal mi ?

hem githubdan indirdim orada clienti bulamadım kendi sitesinden indirdim virüs uyarısı aldım
  14. zPastwL

Cheat Engine virustotal 29 virüs gözüküyor normal mi ?

az önce tarattım 29 virüs algılandı kaspersky microsoft gibi antivirüsler virüs algıladılar sildim hemen sorun olurmu 1739147418 yoksa 3.parti yazılım olduğu için virüs algılanma durumu falan mı oluyor
  15. zPastwL

Evde uçak simulasyonu nasıl yapabilirim

yok mudur ya
  16. zPastwL

Yardım Fıfıne a8 gümrükten g

rica ederim şimdiden hayırlı olsun
  17. zPastwL

RAZER BLACKSHARK V2 X Alınır mı?

kulaklığı 1 yıla yakın bir süredir kullanıyorum henüz bozulma vs olmadı tek sorunu yükseltme ayarı kilitlemesi olmadığı için çabuk gevşeyebiliyor ama kafada sabit kalıyor ben memnunum
  18. zPastwL

Yardım Fıfıne a8 gümrükten g

6.6ft yani 2metre kablosu var yeterlidir 1739100449 kaynak amazon sitesinde aşağıya inince 6.6ft olarak gözüküyor
  19. zPastwL

Yardım \ bu işareti Windowsda nasıl yaparım.

sağda ki alt tuşuna basıp 0'ın sağında ki * tuşuna basın
  20. zPastwL

Yardım \ bu işareti Windowsda nasıl yaparım.

Alt Gr + *
Top Bottom