kütüphanede ve üniveristede kullanmak için 4050 laptop bakıyorum
pil sağlığı için dahili gpu olması önemli
bütçeyi maalesef aşamam 25-30k arasında alabilirim
Arkadaşlar selamlar, 25-30k bütçem var çalıştığım için bilgisayara çok fazla zaman ayırmayacağım. Elimde ps5 var hikayemi oyunları oradan oynuyorum ancak fps oyunları(bo6, bf) için bilgisayar toplamak veya hazır bir sistem satın almak istiyorum neler önerirsiniz şimdiden teşekkürler.
Dostlar laptop arıyorum bütce 30k nın üstüne pek çıkma taraftarı değilim ama çok p6 laptop düşerse oda olur ddr5 güncel olması önemli daha çok film vs akşamlarıda oyun için laptop arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
25-30k ya sistem arıyorum monütör de alıcam yıl bitmeden almak istiyorum önerileriniz bekliyorum.
bu hafta yeni f/p sistem çıkarmı arkadaşlar bi bilginiz varmı ?
Dostlar 30k bütçeniz olsa nasıl bir sistem toplarsınız?
Şu işlemciyi alsam
https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7500f-alti-cekirdek-3-7-ghz-kutusuz-fansiz-fiyati,632236878.html
Geriye hangi parçaları önerirsiniz?
Kaliteli, sağlam parçalar olsun.
Başlıkta belirttiğim gibi 20-30k bütçem var. Bu bütçeye uygun bildiğiniz modellerden önerebileceğiniz varsa beklerim dostlar. Şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar bir kaç gündür sürekli konu açıyorum desteğinize ihtiyacım var 35K bütçem var 5K kadar monitör alacağım 30K ya amd işlemcili ve nvidia ekran kartlı sisteme ihtiyacım var az önce bir konu gördüm bir arkadaş sistem almış ve kimse önermemiş iade et demiş siz bana ne öneririsiniz yarıdmcı...
Dostlar 30k bandında bi arkadaşım için laptop arıyorum ofis için kullancam, hp victus aldım kendime memnunum onada ondan düşünüyorum, varmı bildiğiniz o fiyatta hp victus serisi olabilir