Arama sonuçları: *

1. AsafSimsek

YKS'ye tam olarak çalışamamak

Hedefim 10k hocam.
  2. AsafSimsek

Hocam çözdüğüm kaynaklar bana bir şey katmıyormuş gibi de geliyor bazen. Planım da olmadığı için neye çalışacağım bilemiyorum. Instagram'da şimdiden logaritma çalışanlar dahi çıktı karşıma. Koçluk alıp onla devam etmek mantıklı olur mu yoksa kendim bir plan mı yapmalıyım? Ayrıca soru çözerken...
  3. AsafSimsek

Merhaba, bu sene 12. sınıfa geçtim. Her gün rutin olarak paragraf, problem, geometri çözüyorum ancak diğer dersleri düzgün çalışamıyorum. Tabiri caizse dümenden çalışıyor gibiyim. Belki öyle değildir ancak kendi kafamda böyle hissediyorum. Kendimi sınav öğrencisi kafasına da sokamadım maalesef...
  4. AsafSimsek

YKS 2025 için tavsiyeler

Hocam o zaman ben şu an 3D VDD'den ilk 12 konuyu halledip 11 matematiğini tekrar ediyorum yanında da fen derslerinden zorlandığım kısımları tekrar ediyorum doğru mu anladim?
  5. AsafSimsek

YKS 2025 için tavsiyeler

Hocam bir de son olarak ayt fen kısmında fiziği komple tekrar, kimyadan denge hiz , biyolojiden de sinir ve endokrin sistemleri çalışsam yazin yeterli olur mu?
  6. AsafSimsek

YKS 2025 için tavsiyeler

Tyt ve 11. sınıf matematik çalışmalarını beraber mi yapmalıyım yoksa tytde belli bir yere geldikten sonra mi baslanmali?
  7. AsafSimsek

YKS 2025 için tavsiyeler

Merhaba, bu yıl 12. sınıfa geçtim. Hedefim sayısal ilk 10 bine girmek. Yazın başından beri düzenli olarak paragraf problem geometri rutini yapıyorum ancak diğer dersler hakkında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Fen derslerinde TYT mi çalışmalıyım yoksa 11. sınıfı tekrar mı etmeliyim bilmiyorum...
  8. AsafSimsek

Metro 2033 Redux Dualshock 4 ile oynama

Metro 2033 Redux'u gamepad ile oynamak istiyorum ancak bir türlü düzgün çalışmadı. DS4 Windows, X360ce ile de denedim ancak olmadı. Nasıl yapabilirim? Oyunu Epic Games üzerinden oynuyorum.
  9. AsafSimsek

God of War'da takıldım

Teşekkürler. Hallettim.
  10. AsafSimsek

God of War'da takıldım

Merhabalar, mağara bacasına tırman diyor ancak ne yapacağımı bulamadım kapı büyüyle kitlenmiş durumda.
  11. AsafSimsek

Videonun ismi nedir?

Teşekkürler.
  12. AsafSimsek

Videonun ismi nedir?

Denedim ama olmadı.
  13. AsafSimsek

Videonun ismi nedir?

Bu videoda alttaki değişen adamın olduğu videoyu nasıl bulurum?
  14. AsafSimsek

Öneri Hikayesi akıcı oyun önerisi

Merhaba, hikayesi akıcı oyun arıyorum. Bütçe önemli değil. RDR2, Mafia 1-2, TLOU, Uncharted, GTA 5, Witcher 3, Detroit Become Human, CP2077, Disco Elysium, MGS 5 önermeyin. Aklımda GOW, AC Valhalla, Hogwarts Legacy, Elden Ring oyunlarından biri var. Sizin önerileriniz neler?
  15. AsafSimsek

Görseldeki kadınlar hangi dizi/filme ait?

Her iki görseldekiler farklı kadınlar. Dizi/filme ait olmayabilirler ama tahminim o yönde.
  16. AsafSimsek

Dolara mı Yatırım Yapmalıyım Altına mı?

Uzun vadede altın derim.
  17. AsafSimsek

S21 mi S21 FE mi almalıyım?

S21 FE.
  18. AsafSimsek

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Yapıldı yapılmasına da vatandaş binebilecek mi mühim olan o.
  19. AsafSimsek

Evrime İnanıyor musunuz?

Konu yanlış yere açılmış. Savunduğun şeyi iyi öğren. Bilim kısmına açmalıydın.
  20. AsafSimsek

Vac Banlı Hesaba R6 Siege Alınır Mı?

Satma gibi bir düşüncem yok. Sadece VAC ban yazısı olduğundan rahatsız ediyor.
Top Bottom