Merhaba, bu yıl 12. sınıfa geçtim. Hedefim sayısal ilk 10 bine girmek. Yazın başından beri düzenli olarak paragraf problem geometri rutini yapıyorum ancak diğer dersler hakkında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Fen derslerinde TYT mi çalışmalıyım yoksa 11. sınıfı tekrar mı etmeliyim bilmiyorum. Matematikte TYT ilk 12 konuyu bitirip 11'i tekrar etmeyi düşünüyorum. Doğru mu yapıyorum? Fen dersleri ve matematik için öneri yaparsanız sevinirim. (TYT Matematik 15-20 net, TYT fen 14-15 geliyor genelde.)
Dostum bu sene ayt ve tyt matematiği kolaylıkla yapmış biri olarak söyleyebileceğim tek şey varınla yoğunla matematik çalışman
Sırf matematik yapabildiğim için şuan çoğu kişinin önündeyim büyük ihtimalle
+olarak matematik normalde gerek çalışması gerek yapması oldukça vakit alan bir ders tyt-ayt matematiği erkenden halletmen durumunda rakiplerin matematiği yapmaya çalışırken sen eksik olduğun branşları kapatmaya başlar hedefine 1 adım daha yaklaşırsın
Tyt fen ve sosyali şuan çalışmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum fen derslerinde 11.sınıfı tekrar et ama tekrar ederken kendini kaybetme yüzeysel tekrar et sene içinde tyt fen sosyal matematik falan derken 11. sınıf ayt fen kısmı az buçuk unutulacak o yüzden kendini o kısımda yorma
Ancak kesinlikle 11. sınıf matematiğini kusursuzlaştır çok rahatlarsın