Neler Yeni

TYT netleri nasıl artar?

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Eren
Hocam fenin beleş konuları neler? Bana da lazım.
Konu başlıkları yazıyorum arayıp bulması kolay olsun

Isı sıcaklık, madde ve özellikleri ve mümkünse mekaniği(hareket ve kuvvet içinde) öğrenmek hem tyt beleş hem aytte iş yapar
Bence->elektrik adam gibi bitirilirse aşırı faydası olur biraz daha uzun ama katkısı çok fazla
Optik var kesin +1 net ama çok uzun

Kimya için kimyanın alt dalları, atom periyodik tablo, maddenin halleri, karışımlar, ve mümkünse kimyasal türler arası etkileşimler

Kalıtım kesin +1 net, canlıların ortak özellikleri +1, mitoz ve mayoz da +1 net kesin oluyor, popülasyon,

Sayısalcıysan optik dahil, ses vb tüm fenlerden tüm konuları bitirmen daha sağlıklı olur

Eşit ağırlıkçıysan zaten nerde kolay net görürsen ona zıpla

Şu üsteki yazdığım konuları düzgün bitirsen min 10 yaparsın+genel kültürden 5 desen 15 civarı net çıkarırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam fenin beleş konuları neler? Bana da lazım.
Ayt fende beleş konu yok bitmiş konu var hocam yani bitirdiğin her konu +1 net diye düşünebilirsin aytde konu>
tytde soru>

mfimmel

80+ Silver
Ben 12. sınıf öğrencisiyim ilk çözdüğüm TYT denemesi 26 netti şu an 45 yapıyorum fakat hala yeterli değil. En son miray TYT denemesine girdim çok zordu. Özellikle türkçesi ÖSYM sınavlarının çok üstündeydi. Her neyse genel olarak netlerim şu şekilde:
Türkçe: 20- 25 net.
Matematik: 11 net.
Fen: 4 net.
Sosyal: 12 net.
Bir sorum daha olacak. Türkçe netlerim branş denemesi çözersem artar mı? Cevaplarınızı bekliyorum.
Hedefim ilk 300 bin içerisinde herhangi bir sıralama.
Çoğu denemedeki paragraf soruları ÖSYM'den daha zor ve bulanık olur ösym paragraf sorularını çözersen dediğimi anlarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom