YKS NETLERİM ARTMIYOR NASIL ARTAR?

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar şu an 12.sınıfım, hedefim ilk 10k. 12.sınıfın ilk denemesinde 70 yapmıştım. Bugün ise 68 yaptım. Tabii TYT netleri durmadan değişiyor lakin arkadaşlarımın hepsi yükselirken benim yükselmemiş olmam çok moralimi bozuyor. En fazla 77 net geldi. Acaba neyi yanlış yapıyorum, onu da bilmiyorum. Ders programım böyle. Sizce ne yapmalıyım? 15 tatile kadar 85+ netler hayal mi yoksa yapılabilir mi? Şu an netlerim Türkçe 26-31 net sosyal 14-18 net mat 17-22 net fen 10-13 net.

Ekler

• 19460.webp
    19460.webp
    665.4 KB · Hit: 29
Merhaba arkadaşlar şu an 12.sınıfım, hedefim ilk 10k. 12.sınıfın ilk denemesinde 70 yapmıştım. Bugün ise 68 yaptım. Tabii TYT netleri durmadan değişiyor lakin arkadaşlarımın hepsi yükselirken benim yükselmemiş olmam çok moralimi bozuyor. En fazla 77 net geldi. Acaba neyi yanlış yapıyorum, onu da bilmiyorum. Ders programım böyle. Sizce ne yapmalıyım? 15 tatile kadar 85+ netler hayal mi yoksa yapılabilir mi? Şu an netlerim Türkçe 26-31 net sosyal 14-18 net mat 17-22 net fen 10-13 net.
türkçeyi düzeltmen lazım eksik nerede onu belirle dil bilgisi mi yoksa paragraftan mı buralarda türkçe netlerin ayrıca tyt fen düşük fen netlerin hangi derslerden kaç net yazar mısın

türkçeyi düzeltmen lazım eksik nerede onu belirle dil bilgisi mi yoksa paragraftan mı buralarda türkçe netlerin ayrıca tyt fen düşük fen netlerin hangi derslerden kaç net yazar mısın
Türkçe genelde paragraf dan gidiyor dil bilgisi Max 3 soru fln kaçıyor fen içinse genelde fizik 3-4 net kimya4-6 net biyo 2-4 net

dostum matematiğin az diğerlerine göre oturup geometriye kafa yorsan bile 6-7 net kazanıyorsun

Denemelerde problem ve geo harici 20 soruda 15 16 geliyor genelde lakin geo ve problem boş oluyor genelde
geometri ve problemlere özel denemeler var geolar genelde 10 soruluk oluyor günde 2 tane falan atarsin kendi planlamana göre problemde 20 soru falan yapıyorlar ondan da 1 tane at ya da haftada günlere bölersin bu şekilde artacağını düşünüyorum eğer problemlerin mantığını bilmiyorsan deneme yerine direkt problem kitaplari oluyor orijinalin apoteminin falan onlarda konu konu gidiyor işçi problemleri kar zarar falan diye

Programın gerçekçi gelmedi o kadar şeyi yapabiliyor musun bir arada

15 tatilde tyt feni hallet ve denemelerle koru tyt mat sb çözmeyi bırakma. Geometrin eksikse onu hallet çok önemli. Ayt yide boşlama ocaktan sonra zaman çok hızlı geçiyor.

Geri