B

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• B
      burak23, Geceleri uyuyamıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ilerlemeye devam ediyorum ancak zaman akiyor ve sen durduramıyosun.insanın içine düşüyor ne olucak ne yapmalıyım hangi seçenek daha iyi diye.duruma göre...
    • B
      Banada öyle geliyor ama aynı zamanda geç kalmışlık hissini atamıyorum bir türlü üstümden
    • B
      Aynen öyle elimden geleni yapıcam 1777830259 Alihan oncelikle ne halt edeceğimi zaten ben kendim secicem.sizlik bişe yok ancak ben insanların ne...
    • B
      Öncelikle cevap için teşekkürler hastalığı atlattiguna sevindim.onun dışında cidden benim gibi birini bulmak benim için garip oldu dedigin gibi hiçbir...
    • B
      Hocam sıra sıra cevap veriyim Hava karp ve daha kolay olan uzman çavuş için haklısınız kendisi bana önermedi dışarı gitme yanımda kaliyim istiyor Dükkan...
    • B
      Hocam bir kez daha gerçekten çalışarak yeniden denemek istiyorum ama buna değer mi emin olamıyorum zaten 2 kerede mezuna kalmışım kalmiyim diyorum...
    • B
      burak23, Eğitim kategorisinde Geceleri uyuyamıyorum başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar kusura bakmayın yeniden bu konu hakkında sizi rahatsız ediyorum Zaten daha önceki konumda bahsetmiştim meslek seçimlerim hakkında ancak bir türlü...
    • B
      burak23, 3.Defa Mezuna Kalmak? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam ne diyosunuz?
    • B
      hocam aslında mezuna kalmak aklımda yoktu.bizim arkasdaslarda 2 mezun senelerinde onlarlada konustum.diyolarki artık 1 yada 2 mezun normal eger cidden...
    • B
      zaten hocam suan 10 saat ustu basıyorum netlerde fena değil(mat harıc).
    • B
      hocam ne yapsam yani bilmiyorum. aklımda 40 tane tilki dolaşıyor.dedigin gibi ailem baskı falan yapmıyolar ama babam kalıcaksan son senen olsun yasın geçiyo...
    • B
      Hocam çok güzel sözler ama ne dediğinizi tam anlamadım
    • B
      Hocam kaldım ama hiç kafa yormadım derslere mental olarakda sıkıntım yok çünkü ben ders çalışmadım yada kendimi yıpratmadım ama şuan çalışıyorum gelirse...
    • B
      İşte hocam benim durum tamamen ergenlikten ve tembellikten.ilk senemde ne güzel özgürüm fln diye düşünmüştüm calismamistim bu sende tembellikten yarın...
    • B
      Hocam babam ve amcaların ortak fabrika işletiyor.ayrica babam evlerinden kira getiriside var.inanin iş ne kurarız bilmiyorum.aklimda bişe yok babamın...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,896
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983
Geri