ilerlemeye devam ediyorum ancak zaman akiyor ve sen durduramıyosun.insanın içine düşüyor ne olucak ne yapmalıyım hangi seçenek daha iyi diye.duruma göre...
Öncelikle cevap için teşekkürler hastalığı atlattiguna sevindim.onun dışında cidden benim gibi birini bulmak benim için garip oldu dedigin gibi hiçbir...
Hocam sıra sıra cevap veriyim
Hava karp ve daha kolay olan uzman çavuş için haklısınız kendisi bana önermedi dışarı gitme yanımda kaliyim istiyor
Dükkan...
Arkadaşlar kusura bakmayın yeniden bu konu hakkında sizi rahatsız ediyorum
Zaten daha önceki konumda bahsetmiştim meslek seçimlerim hakkında ancak bir türlü...
hocam aslında mezuna kalmak aklımda yoktu.bizim arkasdaslarda 2 mezun senelerinde onlarlada konustum.diyolarki artık 1 yada 2 mezun normal eger cidden...
hocam ne yapsam yani bilmiyorum. aklımda 40 tane tilki dolaşıyor.dedigin gibi ailem baskı falan yapmıyolar ama babam kalıcaksan son senen olsun yasın geçiyo...
Hocam kaldım ama hiç kafa yormadım derslere mental olarakda sıkıntım yok çünkü ben ders çalışmadım yada kendimi yıpratmadım ama şuan çalışıyorum gelirse...
İşte hocam benim durum tamamen ergenlikten ve tembellikten.ilk senemde ne güzel özgürüm fln diye düşünmüştüm calismamistim bu sende tembellikten yarın...
Hocam babam ve amcaların ortak fabrika işletiyor.ayrica babam evlerinden kira getiriside var.inanin iş ne kurarız bilmiyorum.aklimda bişe yok babamın...