Arama sonuçları: *

1. B

Hangi motoru tercih etmeliyim

Peki efsane kasa tenere 660 ABS li nasıl sence
  2. B

Hangi motoru tercih etmeliyim

1-KTM 390. 2-Suzuki v strom 250. 3-voge DS 300. 4*benelli trk 251. Özellikle 1 ve 2'nin arasında kaldım. Hangisini tercih edeyim sizce. Genel olarak şehir içi yılda 1 bilemedin 2 ay şehir turu için. Ayrıca sızın önerileriniz varsa onları da dinliyim.
  3. B

75 OBP ile 100 bin sayısal mümkün mü

Olsun insan gene biri onaylasin desteklesin seni istiyo
  4. B

75 OBP ile 100 bin sayısal mümkün mü

YKS tekrardan başlayacağım, OBP 75. 1- Türkçe 20-30 arası (dil bilgisi hiç yok. Bazen yazım ve noktalalamadan geliyor) 2- Çok kötü durumdayım 0-10 net. 3- Sosyal 10-15 civarındayım. 4- Fen 10 net civarında geliyor. Toplam 50-65 net bandındayım. Şimdi TYT için. 1- Türkçe için 15 günlük deniz hoca...
  5. B

Deniz ulaşımına ve işletme mühendisliği hakkinda

Kısa keseyim bu sene mezunum büyük ihtimalle 100-150 arasi bir sıralama yapacağım. Bu sıralamalarda belli başlı üniversitesiteler var: 1- Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi. 2- Ordu Üniversitesi. 3- İskenderun Teknik Üniversitesi. Sizce hangisi daha iyidir? Ya da bu sıralamalara başka bir...
  6. B

Adventure motor öneri

Şimdi kısa kesiyim. 1-KTM 390 ADV. 2-royal enfiend 450. 3-CFMOTO 450 MT. 4-Suzuki v strom 250. F/P olarak KTM ön planda ama bilemedim gönlüm MT 450 yana bilemedim sizce hangisine bakmaliyim
  7. B

Msü hakkında soru..&

Peki geri dönme şansım var mi
  8. B

Msü hakkında soru..&

Şimdi şöyle bu sene MSÜ gireceğim ama maalesef kilo fazlalığı (30 kg civari ) o yüzden hiçbiri gelmiyor(hava harp). Ayrıca mezun olduğum icin ailem baski yapıyor gelen siralamayla bir şeyler yazmam icin. Şimdi diyelim hemşirelik yazdım okulu okurken MSÜ girsem yıl sonunda mülakatlara katılmam...
  9. B

7 ayda tıp mümkün mü?

Kısa kesiyim mezunum 240 binden saydan mezuna bıraktım sorularım şunlar. 1-kendime bir hedef belirlemek için bazı bölümler koydum bunlar (birbirinden alakasız) -Tıp, hava harp, deniz harp, deniz ulaştırma ve işletme mühendisliği en son ihtimalede hemşirelik. +Bu hedeflediğim bölümler hayal mi...
  10. B

TYT 70 gun yeter mi?

EN AZINDAN KALIPLARI OTURTABİLİRMİYİM
  11. B

TYT 70 gun yeter mi?

Toplamda 70 gunluk bir TYT kampı yapmayı dusunuyorum. Takip edeceğim hocalar. 1-mat için Eyüp b 2-kimya için görkem şahin. 3-bio için dr biyoloji. 4-fizik için Özcan aydın. 5-sosyal için genel tekrar. 6- türkce için paragraf ve deneme dil bilgisine bakmıyacağım. Bu hocalardan devam edeceğim ama...
  12. B

TYT-AYT kalan sürede yetişir mi?

240k sayısal mezuna bıraktım. Normalde direkt okulu bırakacaktım ama pişman olmamak için 1 sene daha denemek istiyorum. Onun için bazı sorularım var. 1-geç mi kaldım, insanlar yazın TYT bitirdi daha ben baslamadım bile. 2-kalan sürede TYT ve AYT ne kadar zaman ayırmalıyım? 3-ilk 30k girmek...
  13. B

25.000 TL'ye render ve derslerde kullanılacak tablet önerisi

1 = Samsung s9. 2 = iPad Air 11. 3 = Huawei 12X. 4 = Honor Magic 2 Bunlardan birini alacağım ama. 1. üniversitede kullanacağım için uzun ömürlü olmalı. 2. ders çalışacağım için kalemi. 3. video editleyeceğim için güçlü bir işlemcisi olmalı. Genel anlamda render, Photoshop, ders için...
  14. B

Yks 2026 tavsiyesi..

Kısa kesiyim zaman yeterince olduğunu düşünüyorum tıp için hazırlanmak istiyorum. Geçen seneden kalma kitaplar duruyor. Simdi sorulara geçelim. 1- başta TYT 2.5-3 ay ayırmayı düşünüyorum bana TYT mat baslayarak kamp önerisi yaparsanız iyi olur. 2-kitap önerisi yaparsanızda iyi olur. 3-AYT mat...
  15. B

Özel üniversiteden devlete yatay geçiş yapılır mı?

bu risk alınır mı sence puanım 265 istedigim yerin ki 315 ortalamamı yuksem tutsam gitme imkanım var mı yatayla
  16. B

Yatay geçiş yapabilir miyim

emin misiniz hocam ben böyle bişe duymamıştşm
  17. B

Yatay geçiş yapabilir miyim

490k say ile ozel hemşireliğe gidicem ortalamamı yuksek tutup ( bizim sehirdeki uni 220k) yatay geçiş yapabilir miyim.genel anlamda konu hakkında bilgi sahibi insanları dinlemek isterim
  18. B

Ozelde hemşirelik okunur mu?

Keşke kalabilsem şuan ailemi zorluyorum ama yanaşmıyolar hayata geç kaldıgımı fln söylüyorlar . Zaten sadece ailem olsa tüm akrabalar bir bölüme gir diyolar ( 2 yıllık bile olurmuş). Bunun dısinda okul berbat mi okunmaz mi zaten 1 sene okuyup obp ile geçmeyi düşünüyorum devlete
  19. B

bu sene son 2 ay çalışmıştım yani okul fln derken cık çalışmadım
  20. B

[H3 id='URLhttpsyokatlas.yok.gov.trlisans.phpy201610972URL']https://yokatlas.yok.gov.tr/lisans.php?y=201610972[/H3] Şimdi arkadaşlar kısa kesiyim bura gidebiliyorum ozel Babam diyor ki bura git seneye OBP ile devlete gecersin diyor ama benim aklımda mezuna kalmak var tıp istiyorum. Ailemdeki...
Geri