Arama sonuçları: *

1. B

Geceleri uyuyamıyorum

ilerlemeye devam ediyorum ancak zaman akiyor ve sen durduramıyosun.insanın içine düşüyor ne olucak ne yapmalıyım hangi seçenek daha iyi diye.duruma göre bakicam olmazsa 1 sene daha denerim baktım yapamıyacam uzmanlığa giderim
  2. B

Geceleri uyuyamıyorum

Banada öyle geliyor ama aynı zamanda geç kalmışlık hissini atamıyorum bir türlü üstümden
  3. B

Geceleri uyuyamıyorum

Aynen öyle elimden geleni yapıcam 1777830259 Alihan oncelikle ne halt edeceğimi zaten ben kendim secicem.sizlik bişe yok ancak ben insanların ne düşüneceğini merak ettiğim için açtım konuyu belki bir öneride bulunan olur yada şuanki konumumdan belki başka biri gecmistir bana bir öneri söyler...
  4. B

Geceleri uyuyamıyorum

Öncelikle cevap için teşekkürler hastalığı atlattiguna sevindim.onun dışında cidden benim gibi birini bulmak benim için garip oldu dedigin gibi hiçbir arkadaşım yok ama asosyal falanda değilim sadece bu bir tercih insan sevmiyorum.diger konulara gelirsek artık normal bir öğrenci için 1.mezun...
  5. B

Geceleri uyuyamıyorum

Hocam sıra sıra cevap veriyim Hava karp ve daha kolay olan uzman çavuş için haklısınız kendisi bana önermedi dışarı gitme yanımda kaliyim istiyor Dükkan konusunda ciddi kendide 35 senelik esnaf Bidaha konuşabilileceğimi sanmam bu 2.kere oldu Kızı tanımıyorum esnaf arkadaşının kızıymış Genel...
  6. B

Geceleri uyuyamıyorum

Hocam bir kez daha gerçekten çalışarak yeniden denemek istiyorum ama buna değer mi emin olamıyorum zaten 2 kerede mezuna kalmışım kalmiyim diyorum mühendislerin fln halı perişan 40k ile ise başlıyor 5 sene okul okuyor.sonra diyorum ki oğlum bir kere daha dene ne kaybedicen çok fazla arada kalıyorum
  7. B

Geceleri uyuyamıyorum

Arkadaşlar kusura bakmayın yeniden bu konu hakkında sizi rahatsız ediyorum Zaten daha önceki konumda bahsetmiştim meslek seçimlerim hakkında ancak bir türlü kafamı toparlayamıyorum olmuyor yapamıyorum stresten geceleri uyku uyuyamıyorum ne yapacağım ne olacak hangisini yapmalıyım hangisini...
  8. B

3.Defa Mezuna Kalmak?

hocam ne diyosunuz?
  9. B

3.Defa Mezuna Kalmak?

hocam aslında mezuna kalmak aklımda yoktu.bizim arkasdaslarda 2 mezun senelerinde onlarlada konustum.diyolarki artık 1 yada 2 mezun normal eger cidden calısıcaksan kal aklında kalmasın diyolar(bide dogru tahmin ettin ben kaptanlık istiyodum baktım olmucak bari hemsirelik olsun dedim)
  10. B

3.Defa Mezuna Kalmak?

zaten hocam suan 10 saat ustu basıyorum netlerde fena değil(mat harıc).
  11. B

3.Defa Mezuna Kalmak?

hocam ne yapsam yani bilmiyorum. aklımda 40 tane tilki dolaşıyor.dedigin gibi ailem baskı falan yapmıyolar ama babam kalıcaksan son senen olsun yasın geçiyo diyor. olmuyosa zorlama kafanı yorma ya sana dukkan acalım yada en kotu uzman cavuş olursun diyor.o oyle diyince benimde aklım karıştı...
  12. B

3.Defa Mezuna Kalmak?

Hocam çok güzel sözler ama ne dediğinizi tam anlamadım
  13. B

3.Defa Mezuna Kalmak?

Hocam kaldım ama hiç kafa yormadım derslere mental olarakda sıkıntım yok çünkü ben ders çalışmadım yada kendimi yıpratmadım ama şuan çalışıyorum gelirse hemşirelik yazicam ama gelmezse ne yapsam bilemiyorum.mezuna kalmasan pişman olursam diye düşünüyorum kalsam bü seferde 19 yaşındayım sınavdan...
  14. B

3.Defa Mezuna Kalmak?

İşte hocam benim durum tamamen ergenlikten ve tembellikten.ilk senemde ne güzel özgürüm fln diye düşünmüştüm calismamistim bu sende tembellikten yarın başlarım diye zaman geçti yapacak bişey yok geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakicaz
  15. B

3.Defa Mezuna Kalmak?

Hocam babam ve amcaların ortak fabrika işletiyor.ayrica babam evlerinden kira getiriside var.inanin iş ne kurarız bilmiyorum.aklimda bişe yok babamın varsada bişe demedi
  16. B

3.Defa Mezuna Kalmak?

2024 yılında mezun oldum.12. sınıfta ders kitabının yuzunu acmadım o yuzden mezuna kaldım. Gecen sene yaparım ederım diyordum taki bilgisayar alana kadar oynamaya bir başladım kafamı kaldırdığımda sınava 1 ay kalmıştı. Son ay calıştım 0 matematikle say 250k sıralama yaptım. Bu senede gene...
  17. B

Hangi motoru tercih etmeliyim

Peki efsane kasa tenere 660 ABS li nasıl sence
  18. B

Hangi motoru tercih etmeliyim

1-KTM 390. 2-Suzuki v strom 250. 3-voge DS 300. 4*benelli trk 251. Özellikle 1 ve 2'nin arasında kaldım. Hangisini tercih edeyim sizce. Genel olarak şehir içi yılda 1 bilemedin 2 ay şehir turu için. Ayrıca sızın önerileriniz varsa onları da dinliyim.
  19. B

75 OBP ile 100 bin sayısal mümkün mü

Olsun insan gene biri onaylasin desteklesin seni istiyo
  20. B

75 OBP ile 100 bin sayısal mümkün mü

YKS tekrardan başlayacağım, OBP 75. 1- Türkçe 20-30 arası (dil bilgisi hiç yok. Bazen yazım ve noktalalamadan geliyor) 2- Çok kötü durumdayım 0-10 net. 3- Sosyal 10-15 civarındayım. 4- Fen 10 net civarında geliyor. Toplam 50-65 net bandındayım. Şimdi TYT için. 1- Türkçe için 15 günlük deniz hoca...
Geri