Bu sene monitör tarafında KTC baya iyi F/P gidiyor, ben de @yakupblt hocama katılıyorum. Bu bütçede H25T7 şu an alınacak en mantıklı model gibi duruyor.
Hocam hiç düşünmeden KTC H27T22C alın derim. Modeli bizzat detaylıca inceledim, ayrıca yakınım da aldı ve kullanıyor. Ürün gerçekten kaliteli, zaten panel...
İnternetinde sorun yok, olsa TV'de de donardı. Sorun büyük ihtimalle bilgisayarın yüksek kaliteyi işlerken zorlanmasından veya ağ ayarlarındaki çakışmadan...
ASUS ROG XG27ACS, hem renk kalitesi hem de yenileme hızı dengesiyle ilettiğin modeller arasında en mantıklı seçenek. Eğer ağırlıkla FPS oyunları oynanacaksa...
G27q2 modelinin kırpılmış hali gibi gözüküyor. İncelemesini görmedim. Kıyaslamak bu yüzden zor.
Ben tercihimi q27g42xne den yana kullanıyorum. Malzeme...
Hocam selamlar, valla pivot tamamen tercih meselesi, herkesin olmazsa olmazı değil sonuçta. Panel özellikleri neredeyse aynıyken sırf marka adı ve pivot...
Hocam yanlışım varsa düzeltin, yaklaşık 1 aydır monitör bakıyordum ve bütçeme göre bir ürün aldım. H27T22C modeline de bakmıştım ama maalesef bütçemi...
Kimse yazmayınca ben de siparişi verdim hocam sizin yazdığınızı yeni gördüm. Şu an benim için gayet yeterli geldi, hiç rahatsız etmedi açıkçası. Ürünü...