Arama sonuçları: *

1. n7cati

Diş Ağrısı Hakkında Yardım

Selamlar , yaklaşık 3-4 hafta önce üst dişime diş teli takıldı , 2 hafta öncede alta takıldı, üstte ağrı vardı fakat geçmişti telden dolayı ağrıyordu o geçti ama şuanda üstünden 3-4 hafta geçmesine rağmen sağ üst dişimde ağrı oluyor. Normal boştayken veya birbirine değince vs ağrı olmuyor...
  2. n7cati

Diş teli ve gazlı içecekler hakkında soru

Selamlar tel 2 hafta önce üst dişlerime takıldı , fakat bugün enerji içeceği içmiştim sizce çok sorun yaratırmı? Tanıdığım çoğu kişi çok sorun olmuyor ara sıra içebilirsin demişti bende pipetle içtim ama sizce problem yaratırmı? Bunun dışında hep dikkat ettim 2 haftadır , salı günüde alt dişime...
  3. n7cati

Hasta Kediye Ne Yapılabilir

Selamlar , apartmanda komşular ile beslediğimiz bir kedi var yaklaşık 6-7 aylık , yaklaşık 2-3 gündür iç çeker gibi ses çıkarıyor sürekli uyuyor çok hasta. Veterinere götüremem evime 1 saat mesafede ,benim alabileceğim bir hap ilaç veya yapabileceğim başka bir şey varmıdır?
  4. n7cati

Diş teli taktıracağım fakat ölçü almadılar

Selamlar , diş teli taktırmak için bir yere gittim dişlerime baktılar bugün diş taşı temizliği yaptılar , fakat diş teli için ölçü almadıklarını ve standart ölçüde olduğunu söylediler, bu doğrumu? Eğer aranızda taktıran kişiler varsa bilgi verebilirmi lütfen?
  5. n7cati

Seboreik Dermatit Egzama İçin Çözüm Önerisi

Ergenliğe girdiğimden beri bu sorunla karşı karşıyayım yaklaşık 4 yıldır. Sanırım 16-17 kez bunun için doktora gittim ve verdikleri şampuanlar hiçbir işe yaramadı hiçbir çözüm bulunamadı maalesef. Sıcak havada veya acı ekşi tarzı şeyler yediğimde çok fazla yüzüm ve saçım kaşınıyor. Kuzenim bir...
  6. n7cati

Diş teli hakkında sorular

Selamlar , uzun zamandır aklımdaydı diş teli taktırmak hatta az önce bir rehber okudum bu forumdan ve aklım biraz karıştı açıkçası aranızda taktıran ve bilgisi olan kişilere bir takım sorular sormak istiyorum. 2 gün önce özel bir dişçiye gittim ve diş taşlarının alınacağını ve 2 yıllık bir süreç...
Top Bottom