Arama sonuçları: *

1. n7cati

Yayın ve Youtube İçin Kaliteli Webcam Önerisi

Selamlar kız arkadaşım yayın ve youtube işlerine girmeyi düşünüyor , kaliteli bir webcam arıyoruz max bütçesi 7k daha üstü olmaz , webcam+ ışıklandırma şeklinde önerebilir misiniz? Aklımda logitech brio 4k ultra vardı ama fiyatı artmış stoğu az olduğu için. Onun dışında c922 düşünüyoruz fakat...
  2. n7cati

Sahibinden Param Güvende Bitiyor mu?

Kullanmayın aga şu param güvendeyi zaten , rezalet bir sistem. Alıcı için iyi satıcı için çok kötü , benim arkadaşım laptop satmıştı alıcıya düzgün ulaşmıştı adam düşürüp kırmış sahibinden adamı haklı bulup parayi iade ettirdi. Birde bu rezalet sistem için komisyon alıyorlar şaka gibi. Aklınız...
  3. n7cati

Öneri Max 8K Telefon Önerisi

hocam bu kadar önerme sebebiniz nedir ,ne gibi farkları var
  4. n7cati

19 Yaşında Askere Gidilir mi?

öyle yapıcam hocam pazartesi muayene olacağım bakalım
  5. n7cati

❌İndirim Bitti! Oyuneks Jahrein Özel Dijital Kodlarda %15-17 İndirim !

Düşük vplerde 20-30 tl indirim var sadece ama 11k vpde 150 tl indirim var güzel.
  6. n7cati

hocam ben tecili dün bozdum , ama hala erteli gözüküyor. Muayene olduktan sonra mı sınıflandırmam belli oluyor? Birde celp dönemleri vs nasıl oluyor detaylı bilgi verir misiniz süreç hakkında. Ve ayrıca ben eğer 31 aralık öncesi hiç erteleme yapmadan direkt yoklama başvurusu yapsaydım daha mı...
  7. n7cati

0 olcak hocam
  8. n7cati

Hocam ama kamerası çok iyi değil gibi ön ve arka kamera mp'leride düşük ayrıca testlerde de kötü gözüküyor
  9. n7cati

Birde realme 10'da suya dayanıklılık vs yok o biraz problem ama onun dışında iyiymiş. Bu arada redmi 13 nasıldır?
  10. n7cati

Realme c55 falan var bu realme 10'dan daha mı iyi yoksa kötü mü hocam?
  11. n7cati

Hocam realme çok bilindik bir cihaz değil ileride sorun yaşatmaz mı satarken vs? Ben daha çok xiaomi ve samsung tarafına bakıyordum.
  12. n7cati

Babama telefon alacağız max 8k olacak şekilde ve en az 128gb depolama alanı olmasını istiyor. Öneri yapabilir misiniz teşekkürler.
  13. n7cati

Skolyoz ve halluks valgus askerlikten muaf sebebi midir?

Ayağımda da 12 derece falan hocam muaf sebebi midir sizce
  14. n7cati

Skolyoz ve halluks valgus askerlikten muaf sebebi midir?

Konu güncel , bilgisi olan var mı?
  15. n7cati

Selamlar , şuan 19 yaşındayım , doğum tarihim 3 aralık 2005 doğumluyum ve normalde 31 aralık'a kadar muayene olmam gerekiyordu fakat ben muayene gelmeden erteledim. 2 yıl erteledim ancak şimdi bozsam tekrar acaba bu yıl içinde mi giderim yoksa 20 yaşımdan gün almam zorunlu mu? Herkes farklı...
  16. n7cati

Zorunlu askerlik hizmetinden muaf oldum

Tamamdır çok teşekkürler.
  17. n7cati

Zorunlu askerlik hizmetinden muaf oldum

14 ve 15 derece
Top Bottom