Arama sonuçları: *

1. E

4000TL Civarı Monitör Önerisi (Mac için)

4000tl civarında monitör arıyorum şimdilik macbook a bağlayacağım. Hb üzerinden almam gerekiyor. Bunlardan hangisi ya da başka bir öneriniz var mı? https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-24-5-r25f-30-fhd-240-hz-0-5ms-monitor-67b8gacbtk-pm-HBC000063FP3W...
  2. E

2600X İçin Hangisini Almalıyım?

GÜNCELLEME -Çarşamba akşamı gelburadadan id cooling 224xt aldım. Bu sabah elime ulaştı(Cuma). -Kurulumunu yaptım, boştayken auto boost aktif şekilde 50 derecenin altına düştüm. Boost modunda 1.4 voltun üstüne çıkıyordu. Ryzen master ile overclock yaptım 1.3v 4Ghz. Şu an boştayken 42 derece...
  3. E

Şu an en ucuz gelburada. Daha önce hiç alışveriş yapmadım sıkıntı çıkmaz umarım🙂
  4. E

hangi frekanslarda çalışıyor? 1625074377 Çok çok iyiymiş. Nereden aldınız?
  5. E

boşta ve yükte ne kadar sıcaklıklara ulaşıyor? Boost ayarlarınız nasıl kendi kendine mi yapıyor yoksa overclock yaptınız mı
  6. E

Büyük ihtimal 224xt alacağım arkadaşlar çok sağ olun. Az daha arctic alacaktım iyi döndük eskiden çok övülüyordu fiyatları baya artmış sanırım
  7. E

ikiniz de aynı şeyi söylüyorsunuz neden tartıştığınızı anlamadım 😄 1625073748 .
  8. E

224xt ve 234xt arasında ne kadar fark olur aralarında 200tl fark var değer mi merak ediyorum 1625073022 bir kaç teste baktım sanırım aradaki 200tl lik farka değmeyecek oc yapmayı düşünmüyorum boost frekanslarına çıkabilsin yeter :)
  9. E

yok yok oralara hiç çıkamam 😄😄 bu aralarda hangisini önerirsiniz
  10. E

224xt duodan iyi mi?
  11. E

freezer 34 duo dan buralara indim açıkcası. Tekrar çıkabilirsem duo ile arasındaki fark nasıldır?
  12. E

en fazla 400 maalesef. 224xt ve 224xt argb arasındaki fiyat farkına değer mi acaba ?
  13. E

Arkadaşlar çok sorunlu bir işlemci. Kasam corsair spec delta rgb (önde 3 arkada 1 egzoz fan var). Stok fanla battlefield 1 oynadığımda 85-90 derece arasında. Boşta 50-60 derece. Bütçem max 400. Aşağıda bulduğum bazı soğutucular var. -Snowman T6 Ultra 209TL -Snowman T5 RGB AM4 Uyumlu 214TL...
  14. E

2. El Satış Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyim?

işlem paparadan paparaya yapılacak. havala eft işlerini bilmediğimden dolayı biraz çekiniyorum açıkcası
  15. E

tekrardan yazıyorum kusura bakmayın papara ile yapsam işlemi böyle bir sorun yaşar mıyım yanlış bilmiyorsam gönderilen para geri alınamıyor
  16. E

Bir şey daha sormak istiyorum bu satışta faturayı nasıl vermeliyim? Üzerinde tc kimlik ve adres yazıyor bunlar sıkıntı çıkarır mı? Üstünü kapatsam bir şey olur mu garanti sırasında?
  17. E

evet bir kaç yerde daha böyle okudum o yüzden 0 üründe iade biraz saçma geliyor bana
  18. E

peki banka öyle bir notu görürse işlemi yapmaz mı yoksa ben ekstra uğraşır mıyım?
  19. E

parayı hesabımda görmeden ürünü göndermeyi düşünmüyorum açıkcası :)
  20. E

böyle olmazsa parayı bi şekilde geri alabilir mi?
Top Bottom