Neler Yeni

2. El Satış Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sattığım ürün 0. Elden satış yapılmayacak banka yoluyla para aktarılacak bu konuda nelere dikkat etmeliyim? Gönderilen para geri hesaptan çekilebilir mi? kargo işi nasıl olacak? Gibi bazı tavsiyeler verirseniz sevinirim
Bu şekilde alış ve satış yapmayın ama özellikle alım yapmayın.
Sahibindenin param güvende diye sistemi var çok basit ve kolay bir yöntem ayrıca güvenli.
Alıcıdan %10 komisyon alıyor satıcının ibanı olması yeterli.

Eren'S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Eren Saltık
yanlış kişiye gönderdim der bankaya şikayet eder alır
tekrardan yazıyorum kusura bakmayın papara ile yapsam işlemi böyle bir sorun yaşar mıyım yanlış bilmiyorsam gönderilen para geri alınamıyor

HoYeon Jung

80+ Gold
tekrardan yazıyorum kusura bakmayın papara ile yapsam işlemi böyle bir sorun yaşar mıyım yanlış bilmiyorsam gönderilen para geri alınamıyor
Dostum bu zor bir şey değil ki, arkadaştan rica et. De işte abim kusura bakma belli olmuyor her yer dolandırıcı kaynıyor parayı gönderirken "şu ürünü satın aldığım için ücretini veriyorum" gibi bir şey yazar mısın diye sor. Bir de şöyle bir şey var, galiba Papara Kart'a başka bir karttan para yollanmıyor.

Eren'S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Eren Saltık
Dostum bu zor bir şey değil ki, arkadaştan rica et. De işte abim kusura bakma belli olmuyor her yer dolandırıcı kaynıyor parayı gönderirken "şu ürünü satın aldığım için ücretini veriyorum" gibi bir şey yazar mısın diye sor. Bir de şöyle bir şey var, galiba Papara Kart'a başka bir karttan para yollanmıyor.
işlem paparadan paparaya yapılacak. havala eft işlerini bilmediğimden dolayı biraz çekiniyorum açıkcası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,139
Üyeler
167,259
Son üye
akuma090
Top Bottom