Arama sonuçları: *

1. M

Freeroam motor oyunu önerisi

Biraz eski ama Test Drive Unlimited 2 önerebilirim. Oyunda 3 tane motor var ancak ön kaldırma (Q) ve motora yatma (A) olayları bir motorcu olarak beni benden aldı.
  2. M

🔥İndirim Xiaomi Mi Box S Naysla 1409₺

Selam Naysı daha önce kullanmadım indirip kayıt olsam indirimden yararlanabilir miyim acaba? Yardımcı olabilir misin?
  3. M

notepad.exe virüsü ram ve işlemci kullanımı

Kaspersky Antivirüs ile bilgisayarımı tarattığımda trojan içeren bazı regedit dosyalarını gördüm. Bu konuda Kaspersky'ı tebrik ediyorum. Hiçbir programın bulamadığı vir sürü virüsü buldu ve sildi. Temizleme işlemini yaptıktan sonra 3 gündür görünürde virüs arkaplanda çalışmıyor ram ve işlemci...
  4. M

Process Exploreri açtığım anda kapanıyor.
  5. M

Dediğim gibi. Görev yöneticisini açtığım anda virüs ortadan yok oluyor ram ve cpu kullanımı azalıyor. Bundan dolayı dosya konumunu göremiyorum. Önceden görev yöneticisini açtığımda kapanmıyordu dosya konumu ise "c/windows"daydı. Onu asla silemiyordum unlocker diye bir programla silmiştim. Not ...
  6. M

Not Defteri veya notepad.exe virüsü var ve görev yöneticisinden dosya konumundan silmeme rağmen yine çalışıyor(eski yerinde yok silindi). Virüs programları işe yaramıyor. Ayrıca appdata>roaming içinde "OpenSSL" adlı dosyanın içinde tor.exe ve dosyaları var ve her sildiğimde bilgisayarı kapatıp...
  7. M

Unlost Eco alınır mı?

8 ramli rx 570 4 gbli modelini 4k ya almıştım ama bu nedir arkadaş
Top Bottom