Arama sonuçları: *

1. V

Oyun oynarken kalbim yerinden çıkacak gibi hızlı atmaya başlıyor

hocam üstüne gitmeniz lazım ilk csye başladığımda ne zaman 1v2 1v3 falan kalsam bende heyecanlanıyordum ama bu tekrarlanınca alışmaya başlıyorsun bir de kendine güvenmen lazım aim konusunda sanırım yeni başladın oynamaya
  2. V

Bilgisayar öneriniz varmı bütçem kısıtlı

hocam idarelik 60 hz 1080p bişey çözün bence kasaya parayı yatırın
  3. V

Çözüldü✓ Öneriniz nedir bu sistem hakkında

hocam ssdler hakkında pek bilgim yok maalesef ama okuma yazma değerleri referans değerlerine yakınsa sıkıntı olacağını sanmıyorum sisteminiz gayet iyi bu arada
  4. V

hocam ben vramindan dolayı dedim 1 2 sene sonra vram sıkıntısı çekmeye başlayabilirsin bende biliyorum güçlü olduğunu
  5. V

İkinci el Msi ekran kartı garanti hk.

Sorun değil hocam evet biraz fazla o fan devrine göre
  6. V

İkinci el Msi ekran kartı garanti hk.

Hocam Kart modeli ne hangi rpmde çalışıyor kasa mesh mi biraz daha detay daha iyi olur
  7. V

Yani şu anlık fena değil gibi ekran kartını yükselten daha iyi olur ama yükseltmesen de 2 yıl falan götürür bence
  8. V

R5 5600 çok ısınıyor yardım lütfen.

Hocam belki macun biraz bol veya az geldi zaten 97derece olmuş işlemci kapanmaya az kalmış siz bir tekrardan montaj yapın belki macun orijinal değildir
  9. V

R5 5600 çok ısınıyor yardım lütfen.

Hocam yanlış montaj yapmış olabilirsin bence tekrar yap
  10. V

Yardım İPHONE 16 PRO MAX VE 14 PLUS İÇİN KIRILMAZ CAM VE KILIF LAZIM NE ALAYIM?

Buff diye bir marka vardı galiba o iyi diye hatırlıyorum bı araştırıp bak
  11. V

Sistem Yükseltme Tavsiye

Hocam kasa harici satıp ddr5 geçmek de güzel olur bence eğer bütçe varsa
  12. V

Mastürbasyon olayı yardım

Başkan yapma reels veya tık tok kaydırmayı bırak büyük ihtimalle oradakileri görünce oluyordur bu his
  13. V

2. EL Bu laptop alınır mı?

hocam sor bakımı ne zaman yapılmış pil sağlığı nasıl bence asıl önemli olan o eğer paranız çöp olsun istemiyorsanız param güvende ile alın bence 1 2 bin fazla olsun ama garanti olsun bence
  14. V

Cs2 110-130 fps i59400f

8 veya 16 ram daha ekleyin artı olarak cs2 biraz sorunlu optimizasyon konusunda ve adamlar oyun motorunu geliştirdiler normal eğer imkan varsa işlemci değişmekte fayda sağlayabilir.
  15. V

Hocam valla adam size muz gönderirse sizde kalırsınız ortada
  16. V

İyi gibi duruyo ama güvenli satın alma falan varsa öyle yapın
  17. V

R5 7500f rtx 4060 34 k ya topladım nasıl

İstersen 4 tane 16lik al gene kötü 8gb li ekran kartlı sisteme 35000 verilmez
Top Bottom