Neler Yeni

İkinci el Msi ekran kartı garanti hk.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
Mert ash
İkinci el bir ekran kartı aldım 12 Nisan 2025e kadar garantisi devam ediyor ve ekran kartı normale göre biraz sıcak çalışıyor.
Bende faturası ve garanti belgesi yok sadece değişimden geldiğine dair irsaliye kağıdı vb var bu durumda bakım falan için garanti servisine gönderebilir miyim?

Garantisi olduğunu seri no ile msi sitesinden öğrendim.

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
fre
İkinci el bir ekran kartı aldım 12 Nisan 2025e kadar garantisi devam ediyor ve ekran kartı normale göre biraz sıcak çalışıyor.
Bende faturası ve garanti belgesi yok sadece değişimden geldiğine dair irsaliye kağıdı vb var bu durumda bakım falan için garanti servisine gönderebilir miyim?

bakım değil de sıcak çalışıyor diye gonderirsen gerekeni yaparlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Berkay Aydın

Hocam Kart modeli ne hangi rpmde çalışıyor kasa mesh mi biraz daha detay daha iyi olur

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
Mert ash
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Kart modeli ne hangi rpmde çalışıyor kasa mesh mi biraz daha detay daha iyi olur
Kasa mesh camı takılı değil kartın modeli 6900xt Gaming Z Trio hocam fan devri %70 2400 2300 rpm arası 70 derecede çalıştırıyor aynı modelin benchmarklarında 1300 rpmde aynı derecede olduğunu gördüm kusura bakmayın eksik bilgi için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bakım değil de sıcak çalışıyor diye gonderirsen gerekeni yaparlar
Teşekkür ederim hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Berkay Aydın
Kasa mesh camı takılı değil kartın modeli 6900xt Gaming Z Trio hocam fan devri %70 2400 2300 rpm arası 70 derecede çalıştırıyor aynı modelin benchmarklarında 1300 rpmde aynı derecede olduğunu gördüm kusura bakmayın eksik bilgi için.
Sorun değil hocam
evet biraz fazla o fan devrine göre

Aykut D.

80+ Gold

Teşekkür ederim hocam
Msı bakıma yollayabilirsiniz

Ücretli ücretsiz mi bilmiyorum .

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
Mert ash
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ücretli ücretsiz mi bilmiyorum .
Ücretine göre değişir hocam fazla isterlerse göndermem ama cüzi bir miktar olursa emin ellere teslim etmek daha iyi olur bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,907
Üyeler
167,902
Son üye
xe1lea
Top Bottom