ara ara bu hatayı alıyorum laptop kullanıyorum 2 yıl olmadı ilk defa başıma geliyor mibnidump dosyasını koydum ben anlamıyorum ama yardımcı olabilecek var...
bilgisayar kendi kendine restart atıyor ve bu hatayı veriyor minidump dosyasını bıraktım anlayan birisi varsa yardımcı olabilir mi dosya büyük olduğundan...
Benim kendi sistemim var işlemcimi değiştiricem sahibindenden alacağım almak istediğim işlemci sahibi ilana şöyle bir şey yazmış fotoğrafını bıraktım eğer...
Benim kendi sistemim var işlemcimi değiştiricem sahibindenden alacağım almak istediğim işlemci sahibi ilana şöyle bir şey yazmış fotoğrafını bıraktım eğer...
Hocam üst panel 240mm ön taraf 360 kadar destekliyor yazıyor internette.anakartınızı daha aşağı monte edemezsiniz çünkü vida yerleri olmaz bu seferde...