gorlockthedestroyer isimli üyenin son içerikleri

1. G

Your device ran into a problem and needs to restart

ara ara bu hatayı alıyorum laptop kullanıyorum 2 yıl olmadı ilk defa başıma geliyor mibnidump dosyasını koydum ben anlamıyorum ama yardımcı olabilecek var mı https://dosya.co/6exd3ik9b76u/021026-17078-01.dmp.html İndir 021026 17078 dmp
  2. G

Çözüldü✓ Your device ran into a problem and needs to restart

bilgisayar kendi kendine restart atıyor ve bu hatayı veriyor minidump dosyasını bıraktım anlayan birisi varsa yardımcı olabilir mi dosya büyük olduğundan dosya tc ile koydum https://dosya.co/6exd3ik9b76u/021026-17078-01.dmp.html
  3. G

Valorantta işlemci banı var mı

var ama şimdi adamın gözü önünde bansız olduğu anlaşılırsa boşa uğraşmış olurum satmaktan vazgeçebilir
  4. G

Yani işlemciyi alsam valoda sıkıntı yaşarmıyım
  5. G

Yani ben bu işlemciyi alsam kendi kartıma taksam valorantta sıkıntı yaşarmıyım 1768945538 Teşwkkürler
  6. G

fotoya baktınız mı adamın yazdığına ve yani ben o işlemciyi alsam kendi anakartıma taksam sorun olur mu oyuna girmemde
  7. G

İşlemciyede atılıyor yani anladım teşwkkürler
  8. G

Valorantta hwıd ban nedir

Benim kendi sistemim var işlemcimi değiştiricem sahibindenden alacağım almak istediğim işlemci sahibi ilana şöyle bir şey yazmış fotoğrafını bıraktım eğer ben bu işlemciyi alsam kendi pc me taksam valo Oynayabilirmiyim
  9. G

Çözüldü✓ Valorantta hwıd ban nedir

Benim kendi sistemim var işlemcimi değiştiricem sahibindenden alacağım almak istediğim işlemci sahibi ilana şöyle bir şey yazmış fotoğrafını bıraktım eğer ben bu işlemciyi alsam kendi pc me taksam valo Oynayabilirmiyim
  10. G

Düzelttim sağ ol yani ben kendi pc me alıp taksam gene banlı olur mu
  11. G

Valoranttan işlemci ban yer mi

Benim kendi sistemim var işlemcimi değiştiricem sahibindenden alacağım almak istediğim işlemci sahibi ilana şöyle bir şey yazmış fotoğrafını bıraktım eğer ben bu işlemciyi alsam kendi pc me taksam valo Oynarmıyım
  12. G

Benim kendi sistemim var işlemcimi değiştiricem sahibindenden alacağım almak istediğim işlemci sahibi ilana şöyle bir şey yazmış fotoğrafını bıraktım eğer ben bu işlemciyi alsam kendi pc me taksam valo oynayabilirmiyim
  13. G

2000tl bandında mouse önerir misiniz?

mouse arıyorum attack shark modeli iyi midir hangi modeli iyidir ya da öneriniz var mı
  14. G

Çözüldü✓ Kasama sıvı soğutmaa sığarmı

[H3 id='Corsair+Carbide+Spec+Delta+kasam']Corsair Carbide Spec Delta kasam[/H3] 1768727676 anakartı söküp biraz aşşağıya takmam mümkün mü yoksa onun yeri orası mı
  15. G

Çözüldü✓ Kasama sıvı soğutmaa sığarmı

ilk defa sıvı soğutma alacağım gözle baktığımda sığmaz gibi duruyor ama sığar mı acaba ya da anakartı biraz aşşağıya takmam mümkün mü tam bilmiyorum
Geri