Arama sonuçları: *

1. furkangorur

Intel ARC B580 Sistem Toplanır mı?

fiyat? böyle bir sistem itopya 22.5k falandı 1739353769 İşlemciyi 12400F'e düşür, Benzer ddr4 sistemler bu fiyata, Parça kaliteside iyi. https://www.itopya.com/kaiser-10-v3-intel-core-i7-12700kf-intel-arc-b580-12gb-16gb-ddr5-512gb-nvme-m2-ssd-intel-_h28280 22.300e geliyor
  2. furkangorur

Amazon TR gıda takviyesi almak güvenilir mi?

Sağlık sorunu olursa amazona ulaş. Tüm hastane masraflarını karşılıyorlar. Vitamin hapında biraz zehirlenmiştim, amazon tüm masrafı ödemeye ve olabilecek durumları kabul etti
  3. furkangorur

9800x3D 4 kanal RAM sorunu.

Msi B650 gaming vardı :( o zmn 2x16 satıp 2x32 almam lazım
  4. furkangorur

İmzamdaki anakart ta öyle bir sorun var mı?
  5. furkangorur

RX6800XT - RX6900XT vs RX7800XT kararsızlığı

Yazılımsal fark var. 6xxx serisinde AFMF 2 var mı?
  6. furkangorur

7500f için bölye bir sorun var mı
  7. furkangorur

Yd iphone 14 pro max alınır mı

sıfır yd yok. Piyasadaki iphone 15 lerin cogu da toplama olmaya başladı. 14 ve altı komple toplama. Cihazı kutudan çıkardığında garanti süresi bitmiş ise toplamak demek. Bütçeniz yeniyorsa yenilenmiş alınabilir bari 1 yıl garantisi olur
  8. furkangorur

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

bugün klavyenin üstüne limonlu soda döküldü. Hemen tuşları çıkarıp temizlemeye başladım şuan bir sorun yok nazara geldik :D
  9. furkangorur

Yd iphone 14 pro max alınır mı

kapalı kutu alınmaz çünkü toplama oluyor. 2.elde alırken garanti süresinin gözüktüğüne emin ol. Gözükmezse ve 1-2 aylık cihaz ise kesin toplanmış demektir. Toplanmış üründe ısınma sorunu başta olmak üzere pili şoklanmış olup pili hızlı bitebilir ve diğer parçalarda sorunlar yaşamaya devam...
  10. furkangorur

Yardım AKKO MONSGEEK M1 aldım RGB nasıl değişiyor?

klavye çok ağır. Kaliteli oldugunu anlıyorsun. Ben aula kullanmadım ama monsgeek bana göre zirve şuan
  11. furkangorur

Yardım AKKO MONSGEEK M1 aldım RGB nasıl değişiyor?

aşırı memnumum. istediğim tuşlar yok ama via ile tuşları değiştirdim. Ses ve geri tepmesi harika. Kullandıgım en iyi klavye diyebilirim. RBG renk çok kısık o da switchten dolayı. 700tlye switch alaraak aaşabiliriz bunu
  12. furkangorur

2 rengin bir farkı var birbiri ile?
  13. furkangorur

bu klavyenin yanına bu yakışır :D ben aldım numpad ile işim çok oluyor https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08B69WLXF?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image&th=1 gta 5 de helikopter uçuramayız xd
  14. furkangorur

caps tuşunu çıkar oradaki şarteli aşağıya indir öyle oluyor 1739055387 hocam bi switch linki atmadın bana :S tok ses verecek mevcuttaki ışıktan daha iyi ışık geçirecek switch linki var mı önerin
  15. furkangorur

❌İndirim Bitti! Maono PM320 XLR Stüdyo Mikrofonu 1088₺!🔥

hocam uygun stand bulamadım ben FP fiyatlı sizin aldıgınızın linki var mı
  16. furkangorur

İŞLEMCİYİ İADE EDEMİYORUM

Temizleyip kullanın hocam bir sorun olmaz. İşlemci zor bozulan bir parça. Leke için günler kaybetmeye gerek yok. Thh ile ürünün para iadesini alırsın ama 2 3 ay sürer. Bu süre zarfında ürün zamlanır ve zarar edersin
  17. furkangorur

Battlefield 2042 & World of Tanks {Project CW DENEMEDİN Mİ?}

Oyun 6 şubatta beta girdi. Şuan herkese açık oynanıyor ve 2 marta kadar oynanacak sanırım. Oyunun oynayış biçimi WoT a göre oldukça hızlı ve keyifli. Ben çok keyif aldım denemek isteyen varsa wot indirip launcherden games kısmından Project CW indirebilir yaklaşık 20gb. Sanki oynarken bf2042...
  18. furkangorur

BT TEKNOLOJİ GÜVENİLİR Mİ

iade almayan firma diye biliyorum
  19. furkangorur

Yardım Sapphire Pure 7800xt mi yoksa pulse 7800x mi ?

alacağınız kişilerden isteyeceksiniz bu videoyu. Ekran kartını 20 dakika yük altına sokup sıcaklık değerlerini isteyeceksin
  20. furkangorur

❌İndirim Bitti! Maono PM320 XLR Stüdyo Mikrofonu 1088₺!🔥

maono pd200x kullanıyorum çok iyi bir model. Stand bulmak sıkıntı
Top Bottom