Neler Yeni

Yardım AKKO MONSGEEK M1 aldım RGB nasıl değişiyor?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,315
İsim
Furkan Görür
Dostum merhaba hayırlı olsun. Ben de bu klavyeden almayı düşünüyorum. Şu anlık memnun musun kalitesi vs nasıl sence. Kısa da olsa bir yorum yapabilir misin ?

Memnun musun ilk izlenim alinir mi sence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Magazadan teslim alma nasil oluyor umraniyedeki gamingen magazadina gitsem oradan iyzico ile alabiliyormuyum
aşırı memnumum. istediğim tuşlar yok ama via ile tuşları değiştirdim. Ses ve geri tepmesi harika. Kullandıgım en iyi klavye diyebilirim. RBG renk çok kısık o da switchten dolayı. 700tlye switch alaraak aaşabiliriz bunu

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,016
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
aşırı memnumum. istediğim tuşlar yok ama via ile tuşları değiştirdim. Ses ve geri tepmesi harika. Kullandıgım en iyi klavye diyebilirim. RBG renk çok kısık o da switchten dolayı. 700tlye switch alaraak aaşabiliriz bunu
Via falan anlamiyorum auladan gececegim gecmek yerine 700tl purple pro switch klavye hakediyormu fiyatini aleminyum kasa falan ne ise yariyor hicbi bilgim yok

Normalde beyaz alacsktim ancak purple pro switchler icin siyahini aliyorum

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,315
İsim
Furkan Görür
Via falan anlamiyorum auladan gececegim gecmek yerine 700tl purple pro switch klavye hakediyormu fiyatini aleminyum kasa falan ne ise yariyor hicbi bilgim yok

Normalde beyaz alacsktim ancak purple pro switchler icin siyahini aliyorum
klavye çok ağır. Kaliteli oldugunu anlıyorsun. Ben aula kullanmadım ama monsgeek bana göre zirve şuan

kabal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih Kabal
Switchleri ben zaten değiştiricem blue switch olarak. Ağır olması benim için iyi bir şey, taşıma yapmicam masada ağır kalması bence güzel. Teşekkür ederim cevap verdiği için güzel günlerde kullanırsın umarım.

Kemztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kemalcan Öztürk
Hocam klavyenin m1w v3 ile arasındaki fark nedir bilginiz var mı acaba hangisini almalıyım? monsgeek m1 V5 mi yoksa monsgeek m1w V3 mü? Öneri yaparsanız sipariş edicem

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Buğra
Hocam klavyenin m1w v3 ile arasındaki fark nedir bilginiz var mı acaba hangisini almalıyım? monsgeek m1 V5 mi yoksa monsgeek m1w V3 mü? Öneri yaparsanız sipariş edicem
hocam m1 v5 ile v3 farkı bataryası ve ağırlığı v3 6000mah v5 8000mah eğer ağırlık sorun değilse mutlaka v5 alın bence masada sabit duracağı için ağırlık çok önemli değil v5 alın almışken

Gurkanpiro

80+ Platinum
Eger bütçe sorununuz yoksa denemek amaçlı fazla kaliteli değiller temudan magegee keycaps deneyebılırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,917
Üyeler
167,741
Son üye
Tarih Sevdalısı
Top Bottom