EmrCPR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 760
hayırlı olsun hocam yazılımı nasıl kullanacağınız bu konunun başında da yazıyor bakabilirsinizDostlar bende yeni aldım kargo geldi açtım baktım sadece şimdi işe gidiyorum akşam döndüğüm de bakacağım klavye mükemmel gözüküyor. Tam bir premium klavye. Klavyenin ağırlı kg 1.780
Teşekkürler hocam. Dün dm den konuşmuştuk sizinle. Valla dediğiniz gibi klavyeyi elime almam yetti. Diğer klavyenin ne kadar basit durduğunu anladım vallahayırlı olsun hocam yazılımı nasıl kullanacağınız bu konunun başında da yazıyor bakabilirsiniz
6 ya kadar yeşil ışık yani %60 mı demek?FN+Space basarak bakabilirsiniz. Oradan 1'den başlayarak yüzde gösteriyor. Kitapçığında daha ayrıntılı tablosu var.
Dracula swtichi denediniz mi hocam?hayırlı olsun hocam yazılımı nasıl kullanacağınız bu konunun başında da yazıyor bakabilirsiniz
Evet o şekilde olması lazım. Kitapçığında %10 katlarında gidiyordu. Yanlış hatırlamıyorsam da belirli bir yüzdenin altında kırmızı yanıyor.6 ya kadar yeşil ışık yani %60 mı demek?
denedim hocam gerçekten çok iyi basım hissiyatıDracula swtichi denediniz mi hocam?
8000 mah alu kasa aula bıle 800 900 gramDostlar bende yeni aldım kargo geldi açtım baktım sadece şimdi işe gidiyorum akşam döndüğüm de bakacağım klavye mükemmel gözüküyor. Tam bir premium klavye. Klavyenin ağırlı kg 1.780
Yol yani parlaklık anlamında bir yükselme oldu mu hocam? Stok switchleri çok ışık kesiyordudenedim hocam gerçekten çok iyi basım hissiyatı
hocam switchlerin hepsini takamadım işim olduğundan ama ışığı arttırıyor bence biraz anlamak zor fotodan ama atıcam bitirinceYol yani parlaklık anlamında bir yükselme oldu mu hocam? Stok switchleri çok ışık kesiyordu
naptınız hocam rgb şiddeti farkettimi ?hocam switchlerin hepsini takamadım işim olduğundan ama ışığı arttırıyor bence biraz anlamak zor fotodan ama atıcam bitirince
hocam baya farketti tuşların basım hissiyatı da tam istediğim gibi oldunaptınız hocam rgb şiddeti farkettimi ?
öncesi sonrası var mı hocam peki ?hocam baya farketti tuşların basım hissiyatı da tam istediğim gibi oldu