Neler Yeni

Yardım AKKO MONSGEEK M1 aldım RGB nasıl değişiyor?

Dostlar bende yeni aldım kargo geldi açtım baktım sadece şimdi işe gidiyorum akşam döndüğüm de bakacağım klavye mükemmel gözüküyor. Tam bir premium klavye. Klavyenin ağırlı kg 1.780

Ekler

• IMG_0715.jpeg
    IMG_0715.jpeg
    1.2 MB · Hit: 47
  • IMG_0713.jpeg
    IMG_0713.jpeg
    1.4 MB · Hit: 49
  • IMG_0714.jpeg
    IMG_0714.jpeg
    1.2 MB · Hit: 48
Dostlar bende yeni aldım kargo geldi açtım baktım sadece şimdi işe gidiyorum akşam döndüğüm de bakacağım klavye mükemmel gözüküyor. Tam bir premium klavye. Klavyenin ağırlı kg 1.780
hayırlı olsun hocam yazılımı nasıl kullanacağınız bu konunun başında da yazıyor bakabilirsiniz

hayırlı olsun hocam yazılımı nasıl kullanacağınız bu konunun başında da yazıyor bakabilirsiniz
Teşekkürler hocam. Dün dm den konuşmuştuk sizinle. Valla dediğiniz gibi klavyeyi elime almam yetti. Diğer klavyenin ne kadar basit durduğunu anladım valla

FN+Space basarak bakabilirsiniz. Oradan 1'den başlayarak yüzde gösteriyor. Kitapçığında daha ayrıntılı tablosu var.
6 ya kadar yeşil ışık yani %60 mı demek?

6 ya kadar yeşil ışık yani %60 mı demek?
Evet o şekilde olması lazım. Kitapçığında %10 katlarında gidiyordu. Yanlış hatırlamıyorsam da belirli bir yüzdenin altında kırmızı yanıyor.

8000 mah alu kasa aula bıle 800 900 gram

Yol yani parlaklık anlamında bir yükselme oldu mu hocam? Stok switchleri çok ışık kesiyordu
hocam switchlerin hepsini takamadım işim olduğundan ama ışığı arttırıyor bence biraz anlamak zor fotodan ama atıcam bitirince

Ekler

• IMG_0114.jpeg
    IMG_0114.jpeg
    1.3 MB · Hit: 36
  • IMG_0113.jpeg
    IMG_0113.jpeg
    1.8 MB · Hit: 39
Geri