Neler Yeni

Yardım AKKO MONSGEEK M1 aldım RGB nasıl değişiyor?

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf
hocam çok memnunum yani eksi diyebilecek bir şey bulamıyorum bazıları çok ağır diyor ama masada sabit duran bir şey zaten ben 9 şubatta aldım hala hiç şarj etmedim ve şarjı 65 şuan gün içinde ortalama 3 4 saat kullanıyorum
cevabın için teşekkür ederim peki hocam rgb acıkmı kullanıtyorsunuz.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Buğra

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Emre
evet hocam açık ışığı fullde hem de
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bluetooth ile bağlayın windowsta gözüküyor
Hocam sizde de rgb lerin parlaklığı ışık seviyesi düşük değil mi ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Buğra

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Buğra
Hocam bişey daha sorcam harfler tuşların altındaya harfleri görmek de zorlanıyor musun.
alırken zorlanacağımı düşündüm ama zorlanmadım zaten biz klavyeye çapraz açıdan baktığımız için çok rahat gözüküyor

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf
alırken zorlanacağımı düşündüm ama zorlanmadım zaten biz klavyeye çapraz açıdan baktığımız için çok rahat gözüküyor
Kafamdaki soru işaretleri heps gitti hocam çok teşekkür ederim son bişi daha mağazadanmi aldınız ve mağazada görebiliyor muyuz klavyeyi.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Buğra
Kafamdaki soru işaretleri heps gitti hocam çok teşekkür ederim son bişi daha mağazadanmi aldınız ve mağazada görebiliyor muyuz klavyeyi.
hocam mağazadan aldım ama istanbul içi oturuyorsanız mağazadan teslim almayın kargoları hepsijet ile gönderiyorlar 1 güne geliyor ben biraz salaklık yaptım hızlı olsun diye mağazadan teslim yaptım ama kargoyla aynı bekledim ürünü mağazada ben m1 v5 göremedim ama belki koymuşlardır sonradan ama bence bakmanıza bile gerek yok mükemmel bir klavye

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf
hocam mağazadan aldım ama istanbul içi oturuyorsanız mağazadan teslim almayın kargoları hepsijet ile gönderiyorlar 1 güne geliyor ben biraz salaklık yaptım hızlı olsun diye mağazadan teslim yaptım ama kargoyla aynı bekledim ürünü mağazada ben m1 v5 göremedim ama belki koymuşlardır sonradan ama bence bakmanıza bile gerek yok mükemmel bir klavye
Çok teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için büyük ihtimalle bu klavyeyi alacam sanırım.bataryasi olsun malzeme kalitesi olsun herşeyiyle mükemmel.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Buğra
Top Bottom