AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra vs AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA

RTS10

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
358
Oyun oynuyorum. AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra ve AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA için FUN 60 MAX ile aralarındaki fiyat farkına değer mi? Değerse hangisi ve ya başka öneriniz var mı?

m1 v5 al geç

Benzer bir soruyu yeni konu açarak sormak istemiyorum, arkadaşın takıldığı yerdeyim. bu üç üründen hangisini tavsiye edersiniz, bunlara ek tavisyeleriniz var mı?

Benzer bir soruyu yeni konu açarak sormak istemiyorum, arkadaşın takıldığı yerdeyim. bu üç üründen hangisini tavsiye edersiniz, bunlara ek tavisyeleriniz var mı?
Ben AKKO MONSGEEK M1 V5-SP tercih ettim aldığımda 3799 TL idi. Diğerleri yanılmıyorsam zam almamış.

M1 v5 i al zam gelmeden önce 3699tlydi iyzico 500tl cashback var

Neden m1 v5'i öneriyorsun
%75 olması alüminyum kasaya sahip olması 8000 mah bataryası olması vs. rt 8khz falan bence pazarlama stratejisi 4ms fark oluyor hissedilmesi imkansız bir şey ama millete çok gerekliymiş gibi lanse ediliyor mekanik klavye switchi bulunması kolay ben 10 farklı switchle kullanıyorum iyzico kampanyaları gelirse 3 farklı hesapla light diffuserli switch almayı düşünüyorum her tıklama farklı hissiyat farklı ses

%75 olması alüminyum kasaya sahip olması 8000 mah bataryası olması vs. rt 8khz falan bence pazarlama stratejisi 4ms fark oluyor hissedilmesi imkansız bir şey ama millete çok gerekliymiş gibi lanse ediliyor mekanik klavye switchi bulunması kolay ben 10 farklı switchle kullanıyorum iyzico kampanyaları gelirse 3 farklı hesapla light diffuserli switch almayı düşünüyorum her tıklama farklı hissiyat farklı ses
M1 V5'in switchlerinin deadzone'u ayarlanabiliyor mu? Manyetik switch mi kullanıyor o da? açıkçası fps oyunları için almak istiyorum o yüzden benim için büyük bir etken bu, yoksa saydığın diğer özellikler zaten direkt tercih sebebi normal koşullarda

M1 V5'in switchlerinin deadzone'u ayarlanabiliyor mu? Manyetik switch mi kullanıyor o da? açıkçası fps oyunları için almak istiyorum o yüzden benim için büyük bir etken bu, yoksa saydığın diğer özellikler zaten direkt tercih sebebi normal koşullarda
m1 v5 manyetik değil dediğim gibi 4 ms fark oluyor hissedilmez manyetik arıyorsan direkt tek seçenek kalıyor zaten

ikisinide aktif kullanıyorum amacın fps ise fun60 almalısın. günlük m1 v5 oyunlarda fun60max kullanıyorum fps oyunlarında farkediyor onun dışında ne yazım hissiyatı var nede ses fps oyunlarını keyfe kader oynamayı amaçlıyorsan m1 v5 fazlasıyla iş yapacaktır.

Selam geribildirim için yazıyorum ileride konuya bakacak arkadaşların işine yarar belki, fun60 max aldım, kablolu kullanıyorum. klavye genel olarak hoşuma gitti web driver ile makro, tuş kombinaysonu değiştirmesi vs gerçekten kolay, yaklaşık 1 haftalık deneyimim beni memnun etti, dilerdim ki tuş düzeni içerisinde yön ve f tuşları da olsun ancak o ayar klavyelerin (68-75) fiyatları bir anda çok kabarıyor, hissiyatı hoşuma gitti, sesi rahatsız etmiyor ve kaymak gibi akıyor tuşlar.

Geri