Arama sonuçları: *

1. L

Spor ile ilgilenenleri buraya alalım(Zayıflama)

çok sağol değerli cevabın için hocam eyvallah kaydettim yazını
  2. L

eyvallah cevap için
  3. L

Herkese selam. kuzenim 39 yaşında,180 boyunda ve 200 kg. zayıflamak istediğini söyledi ve benden fikir istiyor. defalarca diyetisyen eşliğinde denemiş kilolar vermiş fakat her defasında fazlasını alarak şişmanlamış. şimdi de ağırlık çalışacağım diyet yapacağım ve o şekilde kilo vereceğim...
  4. L

İphone 11 pil 100 inmiyor

3U Tools uygulaması ile görebilirsin. bilgisayara bu uygulamayı yükleyin cihazı bağladığınızda gösteriyor. hatta genel olarak fotoğraf transferi için falan da tavsiye ederim bu uygulamayı
  5. L

İphone 11 pil 100 inmiyor

pil döngüsüne bakar mısınız kaç döngüye ulaşmış.
  6. L

Yüksek Hz Monitörde düşük fps almak

oluyor hiçbir sıkıntı yok
  7. L

Yüksek Hz Monitörde düşük fps almak

bende 380 hz monitör var valorantta 250 civarı fps alıyorum yırtılma falan yaşamıyorum şahsen
  8. L

Amazon 300 TL ve üzeri alışverişte sepette 75 TL indirim

uygun olsam şaşardım zaten.
  9. L

Bedava Amazon prime üyeliği

aldım kullandım teşekkürler
  10. L

Vp satmak istiyorum fiyat tavsiyesi

Elimde 10 adet 475 vp lik kod var bunları satmak istiyorum. kendi hesabım 70k vp oldu artık kendime kullanmayacağım. her ay 6.7 tane 475 geliyor bana yasal bu arada çalıntı falan değil. bunları nasıl satabilirim ya da kaç liradan satabilirim. oyunda 123 lira ama vp satan sitelerde farklı...
  11. L

1 adet ölü pixel sorunu

bıktım bu ölü pikselden amazondan asus monitör aldım 3 defa iade ettim msi aldım iade ettim en son lg aldım onda da var ama yeter artık bunaldım bu durumdan o yüzden görmüyorum artık. çok sıkıntı yaratmayan yerdeyse görmezden gel bence ama thh kısmını araştır üstüne gidersen değişim ya da...
  12. L

❌İndirim Bitti! Iphone 13 128 GB 13500 TL

hepsiburadanın kendisinden almıştı telegram grubunda yazmıştı adam 60-70 bin liralık bir notebooktu bariz belli bir fiyat hatasıydı. baya uğraştı ama sonunda kaybeden o oldu. aynı şekilde farklı bir davada tüketicinin kazandığı örnekte var neye göre sonuçlanıyor bu davalar bilmiyorum.
  13. L

❌İndirim Bitti! Iphone 13 128 GB 13500 TL

bundan birkaç ay önce hb üzerinden fiyat yanlışı ile notebook satıldı 5000 liraya bir kişi 2 tane sipariş verdi ama hb iptal etti. müşteri thh ye başvurdu ve thh müşteriyi haklı buldu hb ise thh kararını üst mahkemeye taşıdı ve mahkeme hb yi haklı buldu. sipariş veren arkadaş ürünleri...
  14. L

Membran switch rgb klavye önerisi

Selamlar membran switch, rgb li ve numlock kısmı olan bir klavye aramaktayım çok ses yapmayan mekanik switchde önerebilirsiniz. bütçe olarakta en fazla 1500 liraya kadar bir bütçe ayırdım tavsiyelerinizi alabilir miyim
  15. L

Yurt dışı iphone aldım kapanacak mı ?

sim kart işlevsiz kalır gerisi full kullanırsın
  16. L

❌İndirim Bitti! Amazon bazı hesaplara 400'e 100 tl

uygun olsam şaşırırdım zaten
  17. L

Laptopuma Monitörü Nasıl Bağlayabilirim?

destekleyen kablo ile 240 hz alırsın.
  18. L

Tehdit edildim baya dakikalarca

yani bulması öyle kolay değil açıkçası çok spesifik bir soyadın yoksa bulamaz. sadece karakola gidicek şikayetçi olacak falan filan. ısıracak köpek havlamaz yok 5 sene önce birini buldum haddini bildirdim falan boş atıyor gibi geldi bana. ama tedirginsen eğer oyun üstünden mesaj at en azından...
  19. L

Tehdit edildim baya dakikalarca

yazdığını kendin okur musun pek anlayamadım. eğer anlaşılıyor diyorsan sorun bende sanırım.
Top Bottom