Arama sonuçları: *

1. L

❌İndirim Bitti! Iphone 13 128 GB 13500 TL

hepsiburadanın kendisinden almıştı telegram grubunda yazmıştı adam 60-70 bin liralık bir notebooktu bariz belli bir fiyat hatasıydı. baya uğraştı ama sonunda kaybeden o oldu. aynı şekilde farklı bir davada tüketicinin kazandığı örnekte var neye göre sonuçlanıyor bu davalar bilmiyorum.
  2. L

❌İndirim Bitti! Iphone 13 128 GB 13500 TL

bundan birkaç ay önce hb üzerinden fiyat yanlışı ile notebook satıldı 5000 liraya bir kişi 2 tane sipariş verdi ama hb iptal etti. müşteri thh ye başvurdu ve thh müşteriyi haklı buldu hb ise thh kararını üst mahkemeye taşıdı ve mahkeme hb yi haklı buldu. sipariş veren arkadaş ürünleri...
  3. L

Membran switch rgb klavye önerisi

Selamlar membran switch, rgb li ve numlock kısmı olan bir klavye aramaktayım çok ses yapmayan mekanik switchde önerebilirsiniz. bütçe olarakta en fazla 1500 liraya kadar bir bütçe ayırdım tavsiyelerinizi alabilir miyim
  4. L

Yurt dışı iphone aldım kapanacak mı ?

sim kart işlevsiz kalır gerisi full kullanırsın
  5. L

❌İndirim Bitti! Amazon bazı hesaplara 400'e 100 tl

uygun olsam şaşırırdım zaten
  6. L

Laptopuma Monitörü Nasıl Bağlayabilirim?

destekleyen kablo ile 240 hz alırsın.
  7. L

Tehdit edildim baya dakikalarca

yani bulması öyle kolay değil açıkçası çok spesifik bir soyadın yoksa bulamaz. sadece karakola gidicek şikayetçi olacak falan filan. ısıracak köpek havlamaz yok 5 sene önce birini buldum haddini bildirdim falan boş atıyor gibi geldi bana. ama tedirginsen eğer oyun üstünden mesaj at en azından...
  8. L

Tehdit edildim baya dakikalarca

yazdığını kendin okur musun pek anlayamadım. eğer anlaşılıyor diyorsan sorun bende sanırım.
  9. L

Vücut Sağlığı İçin Hangi Vitaminleri Önerirsiniz

omega3 ve d vitamini en önemli tavsiyemdir. d vitamininin fazlası toksik etki yaratabilir o yüzden bir doktora gidip önce kan değerlerine baktırmanı tavsiye ederim. bu arada kreatin kullanmanızın böbrek rahatsızlığınız yoksa bir zararı olmaz. şuana kadar üzerinde en çok araştırma yapılmış ve...
  10. L

IDEFIX GUVENILIR MI?

idefix dnr ın yan kuruluşu gibi ama içerisinde mağazalar var n11 trendyol gibi kendi satıcısıysa gözü kapalı alabilirsin ama farklı bir satıcıysa yorumlara bakmanı öneririm
  11. L

Hiç UFo GÖrdünüz mü?

gördüm, yazın serinletiyor beni
  12. L

Nvidia expereince yükledim ama sağ üstteki göstergeyi kapatamıyorum

ALT+ R tuşuna basmayı dener misin
  13. L

Uygun fiyatli koşu bandı arıyorum

tecrübe ile sabit evde kullanılmıyor bu tarz aletler hocam :)
  14. L

Akşam 10 dan sonra spor yapmak verimi azaltır mı?

gördüğüm en güzel cevap hocam kesinlikle 1, 0 dan fazladır her halükarda hiç yapmamaktan daha iyidir.
  15. L

Yağ yakıcı hap kilo verişime etki eder mi?

hapın adı ne? thincal mi eğer thincal ise yediğin yemeğin yağının bağırsaklarda emilmeden atılmasını sağlıyor. vücudunda olan yağa bir etkisi yok l-carnitin ise vereceğin paraya alacağın karşılığı veremeyen bir supplement.
  16. L

Pckolik RTX 5080’ i gönderdi fakat fatura yok

gönderirler bence bir problem olmaz ben de internetten bir ürün aldığımda fatura sorduğumda 7 gün içerisinde gönderilecektir cevabı alıyorum çoğunlukla muhasebesel bir durum sanırım :=)
  17. L

Lavaş kilo aldırır mı

1 kg yağ ortalama 7700 kalori 1 kg yağ almak için sürekli kalori fazlası yaratman gerekiyor birkaç tane lavaş yedin diye kilo almazsın günlük giren enerji çıkan enerji dengesine göre kilo alırsın
  18. L

Pckolik RTX 5080’ i gönderdi fakat fatura yok

bazı firmalar bir hafta içinde gönderiyor faturayı birkaç gün içinde gelir bence
  19. L

Steelseries nova 7 vs razer barracuda vs blackshark v2 pro vs g733

çok yükselmiş hocam akakçede listede duruyordu beni birkaç hafta önce 5900 a düştü diye bildirim gelmişti çok fiyat 8300 o kadara gerek yok o zaman
Top Bottom