Neler Yeni

Laptopuma Monitörü Nasıl Bağlayabilirim?

demir4728

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Demir Elemdağ
HP Victus 15 fa1009nt adlı laptopuma Dell G2524H adlı monitörü bağlamak istiyorum ama nasıl bağlayacağımı bilmiyorum. Laptopumda DP girişi yok Type-C var ama görüntü aktarır mı bilmiyorum bağlayacağım monitör 240 hz olduğu için HDMI kablosu bağlasam olur mu ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun.

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmud Said Erdem
kanka lattopta dısplayport veya hdmı çıkışı varsa kabloyla bağlıyosun monıtore hdkmı varıdrda heralde dısplay porttan olurs adaha yıı sonr ataktıgım toblonun çıkışını seç monıtorden goruntu gelir ve ayarlardan sadece monıtore aktarırsan ekranı counurlute artar

demir4728

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Demir Elemdağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka lattopta dısplayport veya hdmı çıkışı varsa kabloyla bağlıyosun monıtore hdkmı varıdrda heralde dısplay porttan olurs adaha yıı sonr ataktıgım toblonun çıkışını seç monıtorden goruntu gelir ve ayarlardan sadece monıtore aktarırsan ekranı counurlute artar
İşte DP girişi yok monitörde. Aslında Type-C den DP yapacaktım ama Laptopun Type-C girişi görüntü aktarmayı destekliyor mu bilmiyorum.HDMI ile de bağlasam 240 hz alır mıyım?

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmud Said Erdem
İşte DP girişi yok monitörde. Aslında Type-C den DP yapacaktım ama Laptopun Type-C girişi görüntü aktarmayı destekliyor mu bilmiyorum.HDMI ile de bağlasam 240 hz alır mıyım?
kanka ben 165 hz monıtoru bağladım ama 85 hz alabıldım kablonun kalıtesıylede ılgılı olabılır onun ıcınde konu aç istersen bıde typc yı dene bence

ardplt21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Arda Polat
Monitör HDMI 2.1 destekliyor ama laptopum destekliyor mu bilmiyorum en yukarıda laptop modeli yazdım benim için bakabilir misin destekliyor mu diye?
hocam bilgisayarda ekran kartı yok 240 hz ne için istiyorsunuz oyun için 240 hz okeydir de normal kullanım için hiçbir önemi yok gibi bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bilgisayarda ekran kartı yok 240 hz ne için istiyorsunuz oyun için 240 hz okeydir de normal kullanım için hiçbir önemi yok gibi bir şey
varmış pardon hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hp.com/tr-tr/products/laptops/product-details/product-specifications/2101655227 şurada biraz aşağı inip bağlantı noktaları var hdmi 2.1 destekliyor bilgisayar kanıtı burda

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Alperen Yılmaz
kwjfjsdnwkmxmdkejdbd

ardplt21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Arda Polat
hocam malesef hdmi kablo ile max 120 hz alabilirsiniz

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-02-05 230210.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-05 230210.png
    280.4 KB · Hit: 8

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Alperen Yılmaz
Tdk nın gözleri yaşlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,941
Üyeler
167,746
Son üye
Mikail 37
Top Bottom