Arama sonuçları: *

1. K

MSI defteri benim için kapanmıştır..!

aynen çok üstünkörü yorumlar okudum hep üye olduğumdan beri, çok acemice ve fanatiklik seviyesinde herkes kendi monitörünü övmüş ve tavsiye veriyor ve ne yazık ki yeni ürün alacaklar da bu yorumları baz alıyorlar, sonuç ise hüsran ya da kabulleniş oluyor :(
  2. K

Paranın gözü kör olsun yoksa şu monitörü almak en büyük hayalim gibi bişey ama işte.... https://www.amazon.com.tr/Alienware-AW2725DF-FreeSync-Premium-DisplayPort/dp/B0CVN8HWG7 Bu arada satıcı BetaPlus değil de Amazon olsa gözümü karartıp imkanları zorlıcam, taksit seçeneği ile...
  3. K

Evet önceki yazılarımda da bu üründen bahsetmiştim ve asıl bunu istediğimi dile getirmiştim ben de ve şuan hala aklımda attığın model fakat işte satıcısı BetaPlus Teknoloji ve google yorumları rezalet o yüzden iadeyi kesin kabul etmez gibi.. Ben satıcısı Amazon olduğu için MSI almaya mecbur...
  4. K

Yardım MSI G274QPF E2 Amazon 9k'ya alınır mı ?

Valla yeni konu açtım düşüncelerimi yazdım oraya, okuyabilirsiniz :(
  5. K

son 1.5 ay içinde sırasıyla : 1 adet G272QPF E2 2 adet G274QPF E2 alıp iade ettim.. İlkinde 2 adet sıkışmış renkli stuck piksel vardı, ikincisinde 1 adet ölü piksel ve panel yamukluğu mevcut idi, üçüncü olan ve bugün elime ulaşan üründe ise yine kocaman ve göze aşırı batan ölü piksel mevcut...
  6. K

Benimki geldi ve panel sağ tarafında resmen çalışmayan ve simsiyah bir ölü pikselle beraber geldi ve sinirlenip 30 dk içinde iade ettim ve böylece MSI defterini kapadım sonsuza kadar :S
  7. K

Muhtemelen 1 saat içinde kargo gelecekmiş öyle yazıyor kargo takibinde. Gelir gelmez açıp durumu buraya yazacağım.
  8. K

Yardım MSI G272QPF 2k monitör sipariş ettim. Kullanan var mı acaba?

Kargom 2 saat içinde gelecekmiş, açıp deneyimleyince buraya hemen yazarım MSI g274 qpf e2
  9. K

Dell G2724D monitör ekranında görünen artı sembolü nedir?

Alienware hangi modelini kullanıyorsunuz, nerden aldınız ve memnun musunuz ?
  10. K

Çözüldü✓ AlienWare Nasıldır? Ve dual çözünürlük nedir

Dell Alienware serisi monitörler rtings sitesi üzerinde de çok olumlu puanlar alıyor. Ben de Dell Alienware AW2724DM almak istiyordum ama satıcı Amazonu bulamadım maalesef, Dell markası diğerlerine göre çok daha güven veriyor nedense bana. MSI ya son bir şans daha verdim dün gece ama sorunlu...
  11. K

Hangi monitörü almalıyım

MSI 27" Mag 275QF modeli masaya koyduğun şekilde odun gibi duruyor en ufak sağa sola yukarı aşağı hareket özelliği yok diye biliyorum aynı fiyata g272qpf e2 modeli var sanırım onu deneyebilirsin ya da g274qpfe2 yi. Samsung Odysse serisi ise yorumlarda pek tutulmuyor idi, hem attığınız ürünlerin...
  12. K

Yine 10.5k yapmış amazon şuan, dün gece iyi aldık gibi 9 bine
  13. K

en son ben alıp iade etmiştim işte g274qpf e2 yi biliyosun yazmıştım burda ve iadeden sonra 20 gün kadar bekledim stok gelmesini ve gelmiş şuan ve dayanamayıp aldım bakalım. Stok tükendiği an yeniden gelmesi sanırım ramazan ayını bulur ben öyle tahmin ediyorum.
  14. K

Ben az önce aldım bakalım kısmetimize ne çıkacak, muhtemelen Cuma günü elimde olur ve detaylı şekilde yazarım buraya, inşallah temiz sorunsuz bir ürün gelir bu sefer ve 3 üncü kere iade ile uğraşmam..
  15. K

Valla 2 aydır araştırmadığım ürün okumadığım yorum kalmadı diyebilirim, 2 model arasında devamlı gidip geldim yani bu şimdi aldığım ürün ve Dell Alienware AW2724DM ama satıcısı BetaPlusTeknoloji ve ben güvenemedim. Sonuçta Amazondan almaya mecburum o yüzden kısıtlı modeller mevcut maalesef. Bu...
  16. K

Valla dostum 9.1k verip az önce aldım işte g274 qpf e2 yi, sağlam ve problemsiz gelsin yeter tek isteğim o, sonuçta bu sabah 10.440k verip alacaktım zor tutmuştum kendimi ama şuan 9.1k yı ve satıcı amazonu görünce direk zıpladım aldım Allah yardımcımız olsun :)
  17. K

Dayanamadım aldım bakalım şimdi 9.099 tl satıcı Amazon.. İnşallah bu son olur yaa
  18. K

sanırım 10.4k verip tekrardan 274qpf e2 ye 1 şans daha vereceğim satıcı amazonun kendisi (diğer 8k ya satana kanma bence çünkü muhtemelen iadeleri kakalıcak millete o yüzden ucuza satıyo bence şuan) Edit : Şuan 9.1k ya düşürmüş amazon ve almak üzereyim bakalım kısmet
  19. K

Valla ben 2k 27 inch temiz monitör arayışıma devam edeceğim ısrarla bakalım nereye kadar
  20. K

1080p FHD monitörler hakkında bir araştırma yapmadım o yüzden bilgi sahibi değilim, ekran kartım (rtx 4060 ti) 2k çözünürlük uygun olduğundan 27 inch ve 2k aramaktayım şuan. Sana tavsiye kesinlikle 27 inch FHD yani 1080p almaman. 24 inch 1080 ideal ama işte hem sen hem de ben 2 kere monitör alıp...
Top Bottom