Neler Yeni

Çözüldü✓ AlienWare Nasıldır? Ve dual çözünürlük nedir

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Beyler bu urun sonraki sistemimde kullanmak istedigim bir urun simdi anlamak icin soruyorum bu urun mesela valorant oynadigimda 1080p 360hz yapabiliyorum ama rdr2 girdigimdede istediğim zaman 4k 180 hzmi yapabiliyorum? Eger boyleyse tam hayalimdeki ürün olur birde fiyatını hakediyormu? Nisanda almayı düşünüyorum

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,774
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Evet hocam öyle yazıyor kendi sitesinde
1739435380559.png

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,774
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
çözünürlük ayarlarından değiştiriliyordur muhtemelen.

buna benzer monitörler bakmadığım için eder mi bu kadar bilmiyorum . örnek verecek olursam ;
360 hz fhd dell monitör 13k civarı. bunu alırsan ikinci bir monitör almamış olursun . 4k monitörlerin fiyatı da belli zaten.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Çağdaş Alkan
Anladım hocam yani dediğim gibi değilmi? Rdr2 oynarken 4k yapabiliyorum valoda 360 hz yapabiliyorum birde fiyat nasildir sizce? Daha iyisi varmidir bu fiyata
Hocam gayet güzel bir ürün fiyatı da güzel , aynen dediğin gibi oluyor

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çözünürlük ayarlarından değiştiriliyordur muhtemelen.

buna benzer monitörler bakmadığım için eder mi bu kadar bilmiyorum . örnek verecek olursam ;
360 hz fhd dell monitör 13k civarı. bunu alırsan ikinci bir monitör almamış olursun . 4k monitörlerin fiyatı da belli zaten.
Hmm anladim aslinda bir nevi 9.000₺ ye 4K 180 Hz monitor almis oluyorum gercekten 2. Monitoru almaya gerek kalmiyor öyle dusununce fiyat bedava geldi saolun hocam alacağım bu markadan daha once hicbirsey almadim tek korkum budur marka nasıl acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gayet güzel bir ürün fiyatı da güzel , aynen dediğin gibi oluyor
Saolun hocam marka nasıldır acaba iyi midir?? Eger markada iyiyse sipariş geçeceğim

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Çağdaş Alkan
Hmm anladim aslinda bir nevi 9.000₺ ye 4K 180 Hz monitor almis oluyorum gercekten 2. Monitoru almaya gerek kalmiyor öyle dusununce fiyat bedava geldi saolun hocam alacağım bu markadan daha once hicbirsey almadim tek korkum budur marka nasıl acaba?

Saolun hocam marka nasıldır acaba iyi midir?? Eger markada iyiyse sipariş geçeceğim
Marka kalite yapıştır hocam :) buraya aldıktan sonra tecrübelerini yaz , bende merak ettim ürünü

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,774
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

Dell iyi markadır. Rahat ol

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Hakan
Dell Alienware serisi monitörler rtings sitesi üzerinde de çok olumlu puanlar alıyor. Ben de Dell Alienware AW2724DM almak istiyordum ama satıcı Amazonu bulamadım maalesef, Dell markası diğerlerine göre çok daha güven veriyor nedense bana. MSI ya son bir şans daha verdim dün gece ama sorunlu ürün gelirse Dell stoklara gelene kadar beklerim sanırım..

Bu arada bu attığınız ürünün sol üst köşesinde bir nokta var oraya bastığınızda sola doğru bir sopa çıkıyor resmen ve oraya kulaklık asabiliyorsunuz vaay be adamlar neyi düşünmüşler :)

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
yunuseren
imzamda yazan sistemle ben 1080 de valo gibi oyunlar oynamam değilmi dar boğaz yapmaması için 2 k da oynamk zorundayım galiba

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Dell Alienware serisi monitörler rtings sitesi üzerinde de çok olumlu puanlar alıyor. Ben de Dell Alienware AW2724DM almak istiyordum ama satıcı Amazonu bulamadım maalesef, Dell markası diğerlerine göre çok daha güven veriyor nedense bana. MSI ya son bir şans daha verdim dün gece ama sorunlu ürün gelirse Dell stoklara gelene kadar beklerim sanırım..

Bu arada bu attığınız ürünün sol üst köşesinde bir nokta var oraya bastığınızda sola doğru bir sopa çıkıyor resmen ve oraya kulaklık asabiliyorsunuz vaay be adamlar neyi düşünmüşler :)
Vay be hocam daha incelemeyi izlemedim 2 ay sonra alacağım icin simdiden heyecan yapmak istemedim ama super duruyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,130
Üyeler
167,932
Son üye
hamsi31
Top Bottom