Arama sonuçları: *

1. G

Discord Yayın Sorunu

discordda arkadaşlarıma yayın açtığımda sürekli ses kayıyor bilgisayarım kötü değil internetim fiber 15 mb upload 100 mb download çözümü varmı
  2. G

200 TL Bütçe Klavye Önerisi

3 kişi önerdiyse iyi bişeydir ama numpad'e çok alıştığım için numpadli bişey olursa efsane olur 1622035742 belirtmeyi unutmuşum bu arada pardon
  3. G

200 TL Bütçe Klavye Önerisi

Tıkladığımda çat diye ses çıkaran klavye istiyorum :D.
  4. G

Oyun Kolu Almak istiyorum max 100 lira olucak şekilde yardımcı olabilirmisiniz

oyun kolu almak istiyorum max 100 lira olucak şekilde yardımcı olabilirmisiniz
  5. G

Ekran kartı sürücüsü

indirip deniyorum 1616504256 Hiçbirşey değişmedi gene aynı olay
  6. G

Ekran kartı sürücüsü

ekran kartı asus amd radeon rx5500xt dual
  7. G

Ekran kartı sürücüsü

ekran kartı asus amd radeon rx5500xt dual 1616503400 güncel olduğundan emin değilim ama yani bilgisayar yeni ve zaten bana sürücülerin var olduğu usb ile geldi ben sadece çift tık ile kurulumu yaptım 1616503412 zannetmiyorum
  8. G

Ekran kartı sürücüsü

Bilgisayarı aldıktan sonra sürücüsünü kurmayı unutmuştum 1 - 2 ay sonra kurdum ama şuan fanlar acccayip fazla bağırıyor ve aşırı ısınma yapıyor (önceden hem ısınmıyordu hemde fan sessizdi). Yardımcı olabilecekleri bekliyorum
  9. G

Windows mikrofonu sadece oyunlarda görüyor

gençler mikrofonum sadece oyunlarda çalışıyor discorddan sesim gitmiyor nasıl değiştirdiğimide hatırlamıyorum
  10. G

CSGO Oyuncu paneli kapandı

cevaplar için sağol
  11. G

CSGO Oyuncu paneli kapandı

Csgo oynarken bi anda neye bastığımı bilmiyorum oyuncu paneli yani üstte round sayısı vs hepsi yok oldu oyun sonu mvp kişiyi gösteren yerde gitti bilgisi olan varsa şu ekran görüntüsünden bi baksın
  12. G

Steam kurulum hatası win10 pro

steami kurarken böyle bi hata veriyor kapatıyorum uygulamayı tekrar açıyorum yeniden başlatmamı isteyip duruyor çözümünü bilen varsa yazarsa iyi olur
  13. G

Wİ-Fİ Alan genişletici

https://www.hepsiburada.com/asus-usb-n10-nano-kablosuz-nano-usb-adaptor-pm-bd501169-yorumlari?gclid=CjwKCAiA9vOABhBfEiwATCi7GEQ7Z6Hx7d4F_65oX3xH9ReRGNxumXuIumAKh8JCkJnB7W3Yr0kGFxoC6sUQAvD_BwE&isFashion=true&wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-ag-modem&sayfa=1&filtre=5 herkes n14 versiyonunu tavsiye...
  14. G

bilgisayar için tp link

https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wn822n-300-mbps-n-kablosuz-2x3dbi-antenli-usb-uzatma-kablolu-yuksek-kazanimli-usb-adaptor-p-BD190066?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-ag-modem&isFashion=true&gclid=CjwKCAiA9vOABhBfEiwATCi7GFOzRm1fuxuvpzzyVv0T9GuKS1bVQKIeG7BO4X22eSlkc0QVCVV_rhoCN98QAvD_BwE Gibi...
  15. G

Gamegaraj montaj ve test

o kadar ilgililerse çok iyi teşekkürler
  16. G

Gamegaraj montaj ve test

tamam sağol 1612538323 tamam sağol
  17. G

Gamegaraj montaj ve test

peki test ediliyormu 1612538236 bu kadar para verdikten sonra
  18. G

Gamegaraj montaj ve test

Selamlar, gamegaraj sitesinden bir bilgisayr alacağım ve bilgisayarın montajlı ve test edilmiş bi şekilde gelip gelmediği hakkında elimde bilgi yok yardımcı olabilirmisiniz?
  19. G

UNLOST ECO v2 sistem nasıl?

tamam çok teşekkür ederim ilgin için <3<3<3
  20. G

UNLOST ECO v2 sistem nasıl?

pardon 2 kere yazmışım bide 16 gb ram yerine 32 gb ram olsa farkı ne olur çünkü alıcaksam sonradan bidaha yükseltme durumu olmasın diye soruyorum
Top Bottom