Neler Yeni

Gamegaraj montaj ve test

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Orhan Gazi
Selamlar, gamegaraj sitesinden bir bilgisayr alacağım ve bilgisayarın montajlı ve test edilmiş bi şekilde gelip gelmediği hakkında elimde bilgi yok yardımcı olabilirmisiniz?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Hazır sistemler montajlı geliyor.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
En İyi Cevap
2
Test edilerek yollanıyor. Kargo güvenliği için ekran kartı demonte şekilde geliyor. Takması da zor değil. PCI kilidini açın, oturtun, vidalayın ve kablosunu takın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Orhan Gazi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamegaraj herhangi bir sıkıntıda çok yardımcı olan bir firma. Gönül rahatlığıyla alın.
tamam sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Test edilerek yollanıyor. Kargo güvenliği için ekran kartı demonte şekilde geliyor. Takması da zor değil. PCI kilidini açın, oturtun, vidalayın ve kablosunu takın.
tamam sağol

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Selamlar, gamegaraj sitesinden bir bilgisayr alacağım ve bilgisayarın montajlı ve test edilmiş bi şekilde gelip gelmediği hakkında elimde bilgi yok yardımcı olabilirmisiniz?
Ben ilk aldığımda henüz kullanıma yeni başlarken işlemcisi bozuldu. Ya test edilmeden gönderildi ya da yanlışlık oldu fakat 2 gün içerisinde tekrar yeni işlemciyle geri aldım pcyi. Gamegarajdan alışveriş yapabilirsin canlı destek ile de yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Orhan Gazi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ilk aldığımda henüz kullanıma yeni başlarken işlemcisi bozuldu. Ya test edilmeden gönderildi ya da yanlışlık oldu fakat 2 gün içerisinde tekrar yeni işlemciyle geri aldım pcyi. Gamegarajdan alışveriş yapabilirsin canlı destek ile de yardımcı olmaya çalışıyorlar.
o kadar ilgililerse çok iyi teşekkürler

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar

-CrawL

80+ Gold
parçalar takılı olarak geliyor. Sadece ekran kartı kutusunda geliyor (yolda zarar görmesin diye) kendin takıyorsun. Oda çok kolay

Top Bottom