Arama sonuçları: *

1. Pindəeros

Fiber modemden 2. modem için vdsl modem kullanma

Çok teşekkürler bende öyle düşünmüştüm de bilader kendi evine bağlattı. Benim için sordu bu şekilde kullanıyordu sıkıntı olur mu diye bağlayan arkadaşlar kullanamaz diyormuş. Emin olamamıştım.
  2. Pindəeros

Yardım FİBER İNTERNETTEN VDSL MODEM İLE ACCES POİNT

Türksell altyapısı ile fiber internete geçtim. Evim 2 katlı 1. katta salonda kuruldu. Salondan üst kata odama Ethernet kablosu çekili. Fiberden öncesinde odama normal bi türk telekom modemi ile acces point olarak kullanıyordum. Şimdi modemi kullanamıyorum. 3 modem ile denedim ve çalışmıyor...
  3. Pindəeros

Fiber modemden 2. modem için vdsl modem kullanma

Arkadaşlar şuan Türknet kullanıyorum. Evim 2 katlı. Alt katta salonda ana modemim mevcut. Ana modemden, duvarların içinden üst kata kendi odama internet kablosu çektim bir modemde odama koydum. Hem Wifi hem bilgisayar için işimi görüyor. Şimdi Fiber alt yapı geldi ve fibere geçmeyi...
  4. Pindəeros

CYBER-1650S bu sistem alinir mı?

2 ay öncesinden artık bahsetmemek lazım zira 2 ay önce ben 1070 i 1500₺ ye alıyordum şuan kutu faturasızları ortalama 5000den başlıyor
  5. Pindəeros

CYBER-1650S bu sistem alinir mı?

o dediğin 5500xt nin 4 gb larının 2. ellerinin bile 3 3.5 dan aşağı fiyatı yok hangi zamandan bahsediyorsun varsa link falan at da 3 5 tane alayım :D
  6. Pindəeros

ViewSonic 27" VX2718-PC-MHD 165Hz 1ms Monitör nasıldır?

https://www.amazon.com.tr/dp/B083S8N6VZ/ref=asc_df_B083S8N6VZ1604926980000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B083S8N6VZ&linkCode=asn 1700 ona vermek yerine bütçede 100 tl daha oynayabiliyorsan bunu almak çok daha mantıklı bence kullanıyorum ve renkleri canlılığı ve asus kalitesi çok...
  7. Pindəeros

GİGABYTE AORUS RX 570 TERMAL PED

arkadaşlar kart çok ısınıyor furmarkta 4 dakkada 87 dereceye kadar ulaşıyor normalde kasamda 4 fan var ve mesh yapıda ona rağmen kasanın yan camını söktüğümde bile 87 derece oluyor ben kapatmasam belkide daha da artacak termal macununu değiştirdim birkaç derece fark etti ama termal pedler çok...
  8. Pindəeros

Çevre birimlerine 3000tl vermek mantıklı bir şey mi

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-6-vg24vq-tuf-gaming-1ms-144hz-hdmi-dp-freesync-curved-gaming-monitor.html bu monitörü almanı tavsiye ederim farklı sitelerden biraz daha ucuza indirim kuponuyla vs alabilirsin
  9. Pindəeros

TurkNet İnternet Hızı Neden Yavaş?

Arkada canlı ders açık birde .d
  10. Pindəeros

GTA 5 kenarlar pürüzlü ve bulanık

sistemini ve oyun grafik ayarlarını da paylaşır mısın
  11. Pindəeros

Bu sistem nasıl arkadaşlar?

2.el toplayıp satan birisi olarak herkesi bir tutman hiç hoşuma gitmedi
  12. Pindəeros

Önerebileceğiniz İnternet Sağlayıcıları var mıdır?

35 mbite kadar 85₺ eğer altyapın destekliyorsa 10₺ farkla 100mbit veriyorlar
  13. Pindəeros

Önerebileceğiniz İnternet Sağlayıcıları var mıdır?

85₺ 35MBİT türknete bir bak
  14. Pindəeros

480GB Sata ssd önerisi

Arkadaşlar 1 hafta içinde 480gb sata ssd alacağım fiyat performans ürünü kullandığınız bildiğiniz bir ssd var mı. Kronik hatalı biçok ssd var piyasada. Ben 240gb western digital kullanıyorum gayet memnunum. 480lik wd alabilirim ama uygun fiyatlı başka ssd varsa alabilirim önerileriniz nelerdir.
  15. Pindəeros

Öneri Beyler bu ekran kartı alınır mı?

kardeşim attığın linkteki karta bakarsan arkada 1 adet 24+1 pin dvi çıkışı var. ne hdmi ne display portu yok yani mining için üretilmiş bir kart. demem şu ki ben 850 ye üst modelini aldım ikinci elden. araştırma yaparak güzel ve temiz bir kart alabilirsin
  16. Pindəeros

Öneri Beyler bu ekran kartı alınır mı?

mining için üretilmiş bi ekran kartı o ve geçen ay 2. elden 850 ye sapphire rx 570 nitro+ aldım güzel bi araştırma yaparak temiz 2. el alabilirsin
  17. Pindəeros

Yetersiz PSU ile sistemin res atması

Beyler psuda sıkıntı yok eminim sadece yetmiyor. Cs go lol gibi oyunlarda sıkıntı yok. Ama snowrunneri yüksek çözünürlükte arkada youtube vs açıkken hem işlemci hem ekrankartı yüke bindiğinde res atıyor pc Ve psuların 2sinide satsam elime geçecek para maksimum 50 lira öyle markalı 80+...
  18. Pindəeros

19. Pindəeros

bu düşünmediğim bişey değil ama alırsam kötü 600 wattlık bişey lazım en son çare o zaten ama 20 30 liraya kapatabileceğim birşeyse bu dönüştürücüyü alıp kullanayım
  20. Pindəeros

460wattlık satılcak durumda değil fanları vs değiştirdim içini açıp temizledim etiketi kavlıyor falan
Top Bottom