TurkNet İnternet Hızı Neden Yavaş?

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,264
Selam dostlar ben istanbulda oturuyorum ve turknet kullanıyorum muşda oturan bir abimde var ve o da aynı internet hızı sıkıntısını yaşıyor genel olarak bazı facebook sayfalarında ki turknet kullanıcılarıda aynı sıkıntıları yaşıyor nedeni ne olabilir yada bilen var mı?

bendede sıkıntı var bu aralar turknette

Selam dostlar ben istanbulda oturuyorum ve turknet kullanıyorum muşda oturan bir abimde var ve o da aynı internet hızı sıkıntısını yaşıyor genel olarak bazı facebook sayfalarında ki turknet kullanıcılarıda aynı sıkıntıları yaşıyor nedeni ne olabilir yada bilen var mı?
haydaa @RevDeisDou

TurkNet kullananlar hız testlerini atabilir mi
1604594157149.png

benim bu şekilde

Bende böyle
50/8 paket. 2 gün önce sıkıntı yoktu. İnternet gitti 10 saniye sonra geldi böyle oldu.

Bende böyle
50/8 paket. 2 gün önce sıkıntı yoktu. İnternet gitti 10 saniye sonra geldi böyle oldu.
Aynen genel olarak bende de aynı sıkıntı 22 download 1,5 upload alıyordum şimdi ise üstteki değerleri alıyorum nedeni ne acaba

bendede max 5mgbit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen genel olarak bende de aynı sıkıntı 22 download 1,5 upload alıyordum şimdi ise üstteki değerleri alıyorum nedeni ne acaba
senin upload iyimiş bende 0.5

Sizce Türknet mi, Millenicom mu?

Sizce Türknet mi, Millenicom mu?
Bence yerinden yerine göre değişiyor bir arkadaşım var türknet kullanan sıkıntılıydı ben arada çok sıkıntı yaşıyorum millenicom kullanan bir arkadaşım var onun sürekli interneti kesiliyor falan garip bir durum

Geri