Bu sıvı sogutmanın pompa devri max bu mu 800 devir pompa cok az geldi bana pompa bu kadar yavaş calıstırılmamalı sesine dayanabildiğin kadar maksimum hıza...
3. nesil QD oled, 3. nesil woled den her konuda daha iyi ama o mor gibi gösterme olayı dogru QD Oledin yapısı gereği. Matlarda cok sorun olmuyor da Glossy...
İkinci el RX 6600 ve ikinci el 5600 düz veya daha ucuza bulmak veya yakın fiyat kaydı ile X veya T
GPU kullanımı CS de yüksekse aynı anda almanı öneririm...
fps oyunlarının çoğu cpu ağırlıklı çalışır. Cpu yu yükselttiğiniz zaman 1050ti üstüne binen yük zayıflar. Tam tersi gpuyu rahatlatmış olursunuz.
Edit: Ek...
En aızndan sogutması olan bi b450 çözersen 2. el sorun yaşamazsın x3d ye upgrade acısından sogutması olan b450 oyun için yeter sogutmalı dediğim de pahalı...
IPS yeter 10k cok o farka zaten daha iyi bir tablet alamıyor musun? Hatta duruma göre zorlayıp OLED ekranlı daha iyi bir şey bile alınır heralde samsung gibi
Bana a520 de calısır gibi geldi oyun için sorun olmaz 9900k' yı katlar zaten. 5950X' i de gecer oyunda islemci baya güclü.
Ölüsü bile 9900K dan mantıklı...
5600' ü 5700x3d falan bile yapsan ileride 2. elde 12900K almıs kadar olursun üstüne 5600 için aldıgın anakartı da değiştirmene gerek kalmıyor AM4 senin için...
9900K başlı başına ugras takacağın anakart bios sürümü cart curt ugrasmaya degmez. Ryzen 5 5600 da sıfır alınmaz hatta 2. el bile bence ilanlar sınırı...
Kardes nası bi moda girdin bilmiyom da PC benim değil kullanamıyorum yapabileceğim bir şey yok
85-90 göremiyorum bu işlemci ile 2025 de gördüğüm maks...