RevDeisDou isimli üyenin son içerikleri

1. RevDeisDou

Yardım Crucial Ballistix Ram Oc Yapmak

O konuyu kullan 8 sayfayı da okudum ayarlarda sıkıntı yok gibi. Sorun yaşarsan biraz trfc arttır ve fabric düş. Ayrıca biraz daha soc verebilirsin. Belleklere denerken vb 1.55v civarı sabitle bence rev e die aşırı duyarlı değildi voltajlara
  2. RevDeisDou

Macun Yana Taştı Sorun Olur Mu

Bir şey yapmana gerek yok sadece üzerinde macun görünür yani
  3. RevDeisDou

Bu Kasaya Beyaz Ekran Kartı mı, Siyah Ekran Kartı mı Takardınız?

Normalde buraya Sapphire nitro+ 9070xt gibi bir kart girse varya öf, kalın heybetli bir kart takıyorsan RGB veya beyaz, ince küçük bir şey falansa b580 bence öyle o zaman siyah tercih et
  4. RevDeisDou

Yardım Realme Gt2 Pro Şarj Kablosu Sorunu

Orijinal 2. el olmadıkça bulamazsın ki satılmıyor olması lazım çünkü bende realme gt2 kullanıyorum ama benim kablo henüz saglam
  5. RevDeisDou

Yardım Realme Gt2 Pro Şarj Kablosu Sorunu

Şu tarz ürünleri mecbur denicen orijinal kablo 10A bide sadece amper yetmiyor falan https://www.hepsiburada.com/oppo-vooc-6-5-amper-hizli-sarj-kablosu-65w-type-c-data-kablo-pm-HBC00000RAFUQ
  6. RevDeisDou

RX 9070 XT ile 3 Gündür Bitmeyen Problemler

Ben oled monitörü aldıgımdan beri freesync ve vrr kullanmıyorum bu arada. Ha HDMI ile de Freesync oluyor zaten adının değiştiğine bakma kaybolmaz adı değişir.
  7. RevDeisDou

Bunları yaparsa alayı kasar hiç gerek yok sorunla da alakası yok sorun da yapmıyor 1783873683 HDMI da bu gider adaptive sync olarak değişir ismi muhtemelen
  8. RevDeisDou

Dediğim gibi ilk 2 sorun zaten sorun değil veya gpu ile alakası yok. Sadece 3. olan gpu ile alakalı OLABİLİR ondan da emin değilim. Görev yöneticisi kullanımının hiçbir önemi yok. Afterburnerdan bakarsan %0-10 falan görürsün zaten muhtemelen Bende afterburner %1 Radeon 0-5 Görev yöneticis...
  9. RevDeisDou

1.' si bir sorun değil normal yanlış okuyor %' yi 2. si bende de oluyor vanguard çöpüyle alakası var %90 vanguard' i sildiğimden beri hiç olmadı çok sükür 3. sü de bende oluyor çözüm bulamadım belki normaldir veya donanım hızlandırma ile alakalı bir şeydir AMD de o ayar görünmüyor
  10. RevDeisDou

9070xt Boşta %60 Civarında Kullanılıyor

Yok o da var işte dediğim özelliği açarsan da aynı sey olacak bende %73 sabit kullanım görünüyor hiçbir şey acık değil ama tabii ki gerçekte %73 değil yanlış rapor yani. Seninki de öyle
  11. RevDeisDou

Ekran kaydı almayı açarsan (nvidia da var aynı özellik son 5dk yı falan kayıt alıyor) %70 falan oluyoor ama 20-30W falan tüketiyor max
  12. RevDeisDou

Ekran kaydı alma açıksa normal, Watt değeri düşük kalıyor zaten. Başka bir şey de olabilir watt cok yüksek değilse takılma
  13. RevDeisDou

Ryzen 7 9800x3d Yükte 140w Çekip, 95 Derecelerde Geziyor

Odan sıcaksa olabilir aşırı da yüksek değil. Intel işlemci ile kıyaslama Watt/Isı olarak IHS farklı
  14. RevDeisDou

🔥İndirim 19.999 TL - Lg 4k 240hz - 480hz Dual Mode Nano Ips Monitör

qhd mat qd oled kullanıyorum o kadar da sorun olmuyor
Geri