RevDeisDou isimli üyenin son içerikleri

1. RevDeisDou

❌İndirim Bitti! GOODRAM 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 DDR5 - 18.999 ₺

trfc 408' e kadar iniyorsa 6200 de M die olamaz ki
  2. RevDeisDou

❌İndirim Bitti! GOODRAM 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 DDR5 - 18.999 ₺

Bendeki de bu, 6200 MHz de 30-38-38 şeklinde trfc 408 olarak calıstırıyorum ben. TRFC için uzun test yapamadım ama 2-3 aydır hiç sorun yaşamadım Bu arada detaylı ayar yapmadım X3D işlemci oldugu için ama trfc' yi denedim bi 1.42V
  3. RevDeisDou

LG UltraGear GX7 27GX704A-B 27" 240Hz 0.03ms Glare panel 25.999 🔥🔥

Mat bu kadar kötü durmuyor bence bende de G6 var ama bu videoda baya ucuz monitör gibi duruyor
  4. RevDeisDou

Bitfenix nasıl bir marka, bu kadar ucuz olması normal mi

1500 lira olanda PSU yoktur heralde snin baktıgın linki atsan bir de ben kontrol edebilirim. Bir de fiyat PSU yokken bana normal geldi fanları falan giriş seviye bir ürün RGB kontrol etme yoktur kapatıp açma bile olmayabilir duruma göre ama ona bakmadım
  5. RevDeisDou

LG UltraGear GX7 27GX704A-B 27" 240Hz 0.03ms Glare panel 25.999 🔥🔥

Sahsen G6 falan alınır bunun yerine 3. nesil woled olması lazım bunun zaten arada fark var mat olsa da G6 tercih ederdim. Tabii bütçe esnerse Glossy qd oledler en iyi seçenek bence 3. nesil ve sonrası
  6. MCHOSE X9 Beyaz Kulaklık

Comment by 'RevDeisDou' on the classified ad 'MCHOSE X9 Beyaz Kulaklık'

Hocam satılık da fiyatı pek kırmayı düşünmüyorum artık yedek duruyor çünkü uygunsa olur
  7. RevDeisDou

Hyperx cloud 3 s vs mchose v9 pro my hangisi alınır

X9 kullanıyorken müzik zevkim azalmış gibiydi 3S aldım suan baya iyi. Diğer konular hakkında veya V9 Pro ile X9 arasında fark var mı ses olarak bilmiyorum ama benzer ürün oldugu için yazmak istedim. Ayrıca iki ürün arasında fiyat farkı var
  8. RevDeisDou

❌İndirim Bitti! Samsung S24 256 GB - 30.013 TL

Sorunların %50 si falan kargo ile alakalı duruyor
  9. RevDeisDou

İadeyi yolladım ama sonradan eksik olduğunu fark ettim

Zaten genelde logo olmaz bende corsair var onda da normal kablo geldi
  10. RevDeisDou

20k'ya G50SF OLED alınır mı?

Ben öyle bir şey hatırlayamadım ya. Renk ayarlarını denedin mi hocam
  11. RevDeisDou

Parlaklık işte. Resim modu grafik bu arada bende ayarlarımı yapıyorsan
  12. RevDeisDou

Özelden veya buradan foto at bakalım istersen tabii telefondan falan cekmen gerekecek garipmiş
  13. RevDeisDou

Parlaklık 40 kontrast 50 netlik 10 renk 25 ton 0 Renk Tonu Sıcak 1 Beyaz dengesi = -5/-1/5 Gamma 0 Gölge ayrıntı 0 Renk alanı Doğal HDR: Kapalı/acık tercihe göre ben genelde kapalı kullanıyorum
  14. RevDeisDou

G6 kullanıyorum mat ekrandan pek şikayetçi değilim özellikle gündüzleri arkamda uzakta da olsa bir cam olduğu için. Glossy kullanamadım tabii böyle düzgün ama ne kadar fark olabilir bilemedim. Aldıgımdan beri ise sadece 15dk ve üzeri pc başından kalkacaksam monitörü kapatıyorum o kadar bakalım...
Geri