RevDeisDou isimli üyenin son içerikleri

1. RevDeisDou

❌İndirim Bitti! Kapalı

100k lık Android telefonlar genelde Samsung değilse gırtlak dolusu ve muhtemelen Apple ve samsung gibi markaların 1 nesil önünde falan oluyolar. Samsung ve Apple ise pahalı
  2. RevDeisDou

❌İndirim Bitti! Kapalı

Orta seviye bir android kullanıyorum kuzenin 13 ünden iyi de bu arayüz işleri android ios falan cok onemli değil artık ne alsan seni memnun ediyor zaten
  3. RevDeisDou

❌İndirim Bitti! Kapalı

Abindeki 13 sana akıcı geliyor çünkü akıcı telefon görmemişsin en başta dediğim gibi redmi 15 bile akıcı bir cihaz değil halam kullanıyor
  4. RevDeisDou

❌İndirim Bitti! Kapalı

Kral 120hz görünümlü telefon o tabii 13 hızlı ve konforlu gelir telefon kullanmıyorsun ki, yorum yaparken ona göre yap
  5. RevDeisDou

❌İndirim Bitti! Kapalı

Merak ettim.
  6. RevDeisDou

❌İndirim Bitti! Kapalı

Model nedir?
  7. RevDeisDou

❌İndirim Bitti! Kapalı

Sanırım hızlı telefon veya 120hz ekran görmemişsiniz. İyi forumlar. Medeniyetin altında kalmış telefonunuz ile.
  8. RevDeisDou

❌İndirim Bitti! Kapalı

Yavaş çalışıyor ve kamerası kötü bence hiç sevmedim kuzendekini, galiba harbi satıcısı falansınız
  9. RevDeisDou

❌İndirim Bitti! Kapalı

Telefon mu bu, kuzende var evdeki random android telefonla aynı cekiyor 15' in altı alınmaz bence illa Apple alınacaksa. 16e de alınmaz bence cihazda bir şeyler var ama hiçbir şey yok
  10. RevDeisDou

❌İndirim Bitti! Oled 14500tl (ÜRÜN GÖRSELİ YANLIŞTIR KONU HATALI)

G6' yı 16699' a almıstım daha ucuza düşmüş vay be diyemedim keske deseydik... G65B de iyi monitör ama bu paralara haketmiyor LED monitörler bence
  11. RevDeisDou

Turktelekom 5G açılmadı

Bende açıldı ama 100mbps falan görüyorum 4.5g ile aynı
  12. RevDeisDou

🔥İndirim GSkill DDR5 Ram alana Intel Ultra 5 İşlemci Hediye

Kral 7800x3d çekiyosun oyunda 270k plusdan da daha iyi muhtemelen yeni cıkacak inteller ile yakın olacak Render ile işim yok sadece oyun oynuyorum niye 15k vereyim intel işlemciye 3d varken
  13. RevDeisDou

En iyisinin performansı 9700X den kötü uyguna alınır anca. 7800X3D 1 nesil ilerde. 14900K bile daha iyi yukarda tablosunu attım kapı gibi. Pluslar iyi diyonuz onlar da kötü ucuz olursa tabii alınır ama 9700X hala daha iyi 7800X3D direkt hala 1 nesil önde %15 civarı fark var
  14. RevDeisDou

Sorun 14900k değil 14900k' nın güncel işlemcilerden iyi bile olması 200K serisi güçsüz oyunda
Geri