Bendeki de bu, 6200 MHz de 30-38-38 şeklinde trfc 408 olarak calıstırıyorum ben. TRFC için uzun test yapamadım ama 2-3 aydır hiç sorun yaşamadım
Bu arada detaylı ayar yapmadım X3D işlemci oldugu için ama trfc' yi denedim bi 1.42V
1500 lira olanda PSU yoktur heralde snin baktıgın linki atsan bir de ben kontrol edebilirim.
Bir de fiyat PSU yokken bana normal geldi fanları falan giriş seviye bir ürün RGB kontrol etme yoktur kapatıp açma bile olmayabilir duruma göre ama ona bakmadım
Sahsen G6 falan alınır bunun yerine 3. nesil woled olması lazım bunun zaten arada fark var mat olsa da G6 tercih ederdim. Tabii bütçe esnerse Glossy qd oledler en iyi seçenek bence 3. nesil ve sonrası
X9 kullanıyorken müzik zevkim azalmış gibiydi 3S aldım suan baya iyi. Diğer konular hakkında veya V9 Pro ile X9 arasında fark var mı ses olarak bilmiyorum ama benzer ürün oldugu için yazmak istedim.
Ayrıca iki ürün arasında fiyat farkı var
Parlaklık 40
kontrast 50
netlik 10
renk 25
ton 0
Renk Tonu Sıcak 1
Beyaz dengesi = -5/-1/5
Gamma 0
Gölge ayrıntı 0
Renk alanı Doğal
HDR: Kapalı/acık tercihe göre ben genelde kapalı kullanıyorum
G6 kullanıyorum mat ekrandan pek şikayetçi değilim özellikle gündüzleri arkamda uzakta da olsa bir cam olduğu için. Glossy kullanamadım tabii böyle düzgün ama ne kadar fark olabilir bilemedim.
Aldıgımdan beri ise sadece 15dk ve üzeri pc başından kalkacaksam monitörü kapatıyorum o kadar bakalım...