Rehber Stremio ile Her Platformdan Dizi & Filmleri izleme (Bedava-Parali Methodlariyla)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben normalde para vermezdim ama 10gb/s download sunuyor bende 1gb internet olduğu için tercih ettim 10 dkda falan iniyor 1 film. Verdiği filmlerin bitrate i 60-70mb/s civarı 0 kayıp yani bir de evde buna uygun tv-sinema-ses sistemi olsa😅 4k monitörle idare ediyoz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stremioyu da denedim bu arada 4k superman 2025 izliycektim hepsi donuyordu 2-3 saniyede bir seedleri de 300-500 olanları seçiyordum yine de nafile he bir de uygulamadan atıyordu sürekli anlam veremedim

Stremioyu 4k da deneyen var mı sizde de atıyor muydu sürekli uygulamadan
Ben 4K izliyorum ama ücretsiz kullanmıyorum Real Debrid ile beraber izliyorum 0 donma

Öncelikle zaman ayırıp detaylı anlattığınız için teşekkürler. Bir sorum var bu eklentiler güvenilir mi ? Virüs vesayre bulaşabilir mi diziden, filmden veya eklentiden?
Sadece 1 dizi izlemek için kurmayı düşünüyorum sistemi. Netflix üzerinde the Rookie 5 sezon yüklenmiş 2 sezon daha var fakat platformlarda yok sadece Hulu da var tüm sezonlar herhalde oda TR de yok.
İyi akşamlar, bu eklentilerin hepsi açik kaynakli oluyor zaten. Bi filme tikladiginda içinden çıkan videolar stream olduğu için bilgisayara dosya inmez. Sadece gerekli kismi parça parça kaynaktan çeker. Rookie dizisine baktim bütün sezonlar mevcut torrent üzerinden izleyeceksen yeterli seeder var gibi.

Screenshot 2025-09-04 201712.webp

İyi akşamlar, bu eklentilerin hepsi açik kaynakli oluyor zaten. Bi filme tikladiginda içinden çıkan videolar stream olduğu için bilgisayara dosya inmez. Sadece gerekli kismi parça parça kaynaktan çeker. Rookie dizisine baktim bütün sezonlar mevcut torrent üzerinden izleyeceksen yeterli seeder var gibi.

Alıntıyı görüntüle
İyi akşamlar, ekran görüntüsü için teşekkürler. Anladığım kadarı ile bilgisayardan alınmış ss. Diziyi telefondan izlemeyi seviyorum ama her şey açık kaynak kodluysa belki denerim bir ara teşekkürler bilgilendirme için. Son bir sorum vardı stremio kullanmadan diziyi kaliteden kayıp olmadan TR altyazı ile indirebileceğim bir yer var mı? İnternet download manager ile bazı sitelerden 1080p indirsem de görüntü çamurlaşıyor birate düşük kalıyor herhalde.

İyi akşamlar, ekran görüntüsü için teşekkürler. Anladığım kadarı ile bilgisayardan alınmış ss. Diziyi telefondan izlemeyi seviyorum ama her şey açık kaynak kodluysa belki denerim bir ara teşekkürler bilgilendirme için. Son bir sorum vardı stremio kullanmadan diziyi kaliteden kayıp olmadan TR altyazı ile indirebileceğim bir yer var mı? İnternet download manager ile bazı sitelerden 1080p indirsem de görüntü çamurlaşıyor birate düşük kalıyor herhalde.
Direk torrent sitelerinde yapabilirsiniz bu dediğinizi ama altyaziyi kendinizin bulmasi gerekebilir.
Bir diger alternatif Torbox üzerinden bu araç vasitasiyla: https://tbm.tools/en torrent dosyalarini taratip, torbox cache'i içinde yoksa önce torbox'a dosyayi yükleyip daha sonra torbox üzerinden dosyayi indirmek.
Screenshot 2025-09-04 203023.webp
Screenshot 2025-09-04 203156.webp

Konu sahibinin taşcıkları

1757007449817.webp

cloudstream diye bişey var stremio eskide kaldı
1 ay 2 ay Cloudstrem'a girme illaki bir kaç site veya repo patliyor tekrar yüklemekle uğraşiyorsun. Stremio'da yok olup giden eklenti hatirlamiyorum. Torrentio arada patliyor ama yedekleri bunun için var. Debrid servisi kullaniyorsan zaten sorun çok nadir olur.
Türkçe içerikler için cloudstream stremio'nun önünde. Görüntü kalitesi olarak; stremio ile remux kalitede içerik dahi bulmak mümkünken CS'de siteler ne verirse onu aliyorsun.
Stremio güncel Samsung, LG tvlere kurulabiliyor. Stremio'yu üyelik açarak kullandiğin için tamamen kendine göre şekillendirebiliyorsun, izleme takvimi, bildirimler, cihazlar arasi senkronizasyon destekleri var.

Son düzenleme:
Sanırım 5 senedir kimseye söylemeden sessiz sedasız kullandığım uygulama. Güzel rehber olmuş eline sağlık.

ben flud ile torrent indiriyorum mx playerda internetten altyazı çekebiliyor o şekilde yaparsan baya rahat oluyor

ben flud ile torrent indiriyorum mx playerda internetten altyazı çekebiliyor o şekilde yaparsan baya rahat oluyor
Flud dediğiniz nedir baya uzağım bu torrent film olaylarına da sadece dizinin geri kalan kısmını izlemek istiyorum.

Flud dediğiniz nedir baya uzağım bu torrent film olaylarına da sadece dizinin geri kalan kısmını izlemek istiyorum.
1337x sitesinde aradığın torrenti bul flud ile onu indir mz player ile aç alyazı araya bas internetten buluyor zaten. bu anlattığım android telefon için geçerli

hocam bahsettiğiniz eklentilerle beraber bilgisayarda kaç gb yer kaplar

hocam bahsettiğiniz eklentilerle beraber bilgisayarda kaç gb yer kaplar
elinize sağlık bu arada zamanında bakmıştım biraz pek anlamayınca bırakmıştım sizinki çok anlaşılır olmuş.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri