Rehber Stremio ile Her Platformdan Dizi & Filmleri izleme (Bedava-Parali Methodlariyla)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
49
ilk bakis.webp

Stremio nedir: Stremio, film, dizi belgesel ve video içeriklerini tek bir platformda toplayarak izlemeyi sağlayan ücretsiz bir medya oynatıcıdır.Kendi içeriklerini sunmaz; bunun yerine, kullanıcıların farklı kaynaklardan içerik akışına erişmesini sağlayan bir eklenti (addon) sistemi kullanır.Bu sayede, kullanıcılar çeşitli içeriklere kolayca ulaşabilir ve izleme deneyimlerini kişiselleştirebilirler.

Stremio Kurulum Rehberi

Bölüm 1: Stremio

Windows/Mac kullanıcıları:
Android kullanıcıları:
  • Stremio uygulamasını Google Play Store'dan yükleyin.
Linux kullanıcıları:
  • Resmi web sitesinden veya paket yöneticinizden Flatpak sürümünü kullanın.
Hesap oluşturma ve giriş:
  • Bir e-posta veya Facebook kullanarak Stremio hesabınızı oluşturun ve giriş yapın.

Ratings, Film ve Dizilerin İMDB puanlarini ve Yaş önerilerini gösteren eklentiyi kurma (Gerekli değil ama önerilir)
BU LİNKTEN eklentiyi açip yükleyin.
Bu sekilde gözükür.
Screenshot 2025-09-04 074705.webp

Torrentio eklentisini kurma (bedava): (Kurmaniz şart aksi halde stremio içerik göstermez)

• Torrentio sitesine gidin.
  • Providers

Tümünü işaretledim. Bu, maksimum sonuç almak içindir. Yabancı dildeki sağlayıcıları kaldırmak isterseniz, bu sağlayıcıların işaretini kaldırabilirsiniz.

Sorting

Kaliteye göre ardından boyuta göre sıralama. Eğer bir debrid hizmeti kullanmıyorsanız, kaliteye göre ardından seeders (kaynaklar) şeklinde sıralama yapabilirsiniz. Çünkü debrid hizmeti olmadan kaynak sayısına bağımlısınız. Ancak bir debrid hizmeti kullanıyorsanız kaynak sayısı sizin için önemsizdir.

Priority foreign language

Burada belirttiğiniz dil sonuçlarda öncelikli olarak gösterilir. Eğer belirli bir dilde içerik tercih ediyorsanız bu seçeneği kullanabilirsiniz. Ben "Yok" olarak bırakıyorum çünkü İngilizce seslendirme tercih ediyorum.

Exclude qualities

Bu seçenek belirli kalite türlerini arama sonuçlarından kaldırmanıza olanak tanır. Ben Screener ve CAM kaynaklarını hariç tutuyorum. Eğer internet hızınız düşükse veya cihazınız 4K içerik oynatmaya uygun değilse, 4K kaynaklarını da hariç tutabilirsiniz.

Max results per quality

Bu seçenek her bir kalite için gösterilecek sonuç sayısını sınırlar. Ben boş bırakıyorum, böylece tüm sonuçları görebiliyorum.

Video size limit

Bu seçenek videonun boyutunu sınırlamanıza olanak tanır. Eğer internet bağlantınız veya cihazınız büyük dosyaları oynatmaya uygun değilse, bir limit belirleyebilirsiniz. Ben bunu boş bırakıyorum.

Torrentio'nun çalIşmayIp içerik göstermemesi halinde içerisinde StremThru Torz, Comet, MediaFusion ve TorrentsDB Eklentilerinin paket halinde yüklü olduğu AIOStreams eklenti paketini yedek olmasI için yükleyebilirsiniz. LINK

ALTYAZİ EKLENTİLERİ KURULUMU

Uygulama içerisinde eklentiler bölümüne gelip, Topluluk eklentileri kisminda arama çubuguna ''subhero'' yazip çikan sonuçta dişli tuşuna basip web browser sayfasina gidin. Alternatif olarak direkt link: https://subhero.onrender.com/configure
-
Ayarlari bu şekilde yapip install in stremio yazan yere basin.
✅

subhero.webp

Opensubtitles PRO kurulumu
- Bu linke tiklayin https://opensubtitlesv3-pro.dexter21767.com/configure/
- Ayarları aşağıdaki görseldeki gibi yapın.

open subtitles.webp

- "Install Addon" yazan yere basın ve işlem tamam.
Altyazıların otomatik olarak Türkçe açılmasını bu bölümden seçebilirsiniz.
turkce dil secme.webp

Bu yöntem genel olarak çalişir fakat bazi torrentlerde seeder sayisinin az olmasi sebebiyle videolarda donmalar ve takilmalar meydana gelebilir. Bir debrid servisiyle bu sorunu aşabilirsiniz.

OPSİYONEL ADIM: ÖZEL FİLM VE DİZİ LİSTELERİ OLUŞTURMA (İMDB PUANLARİNA GÖRE)
BU LİNKE tiklayarak özel olarak oluşturduğum Aiolists eklentisi kataloğunu ekleyebilirsiniz.
Bu şekilde gözükecek:
catalog.webp

Stremio Hizlandirma Rehberi (Debrid servisleri vasitasiyla)

Debrid servisi ne demektir ?
Stremio eklentileri genelde torrent tabanlı çalışır. Yani film/dizi izlerken aslında torrentten indirirsin. Debrid servisi burada araya girer; torrentleri kendi sunucusundan sana stream (anlık izleme) olarak yollar. Böylece donma sorunu azalır, hız artar, gizliliğin korunur.

Ayrica internette bazı dosya indirme sitelerinden hızlı indirmek için ya ücret ödersin ya da yavaş indirmek zorunda kalırsın. Debrid servisi, bu ücretli üyelikleri kendi adına alır ve sana ortak kullanıma açar. Sen sadece tek bir debrid hesabına para verirsin, o da seni onlarca farklı dosya sitesinde “premium üye” gibi gösterir. Bu sayede free download bir linki Torbox'a veya herhangi bir debrid sitesine atip yüksek hizda indirebilirsin. (her site deskteklenmez)

Torbox’un Temel Özellikleri

Torbox nedir kisa açiklama: Torbox, torrent ve Usenet üzerinden içerik indirmek ve Stremio gibi uygulamalarda hızlı ve güvenli akış (streaming) sağlamak isteyenlere yönelik bir debrid servisidir.
  • Kurulumu basittir
  • Uygun Fiyatlandırma: 3$/aydan başlar
  • Çoklu kullanıma izin verir, arkadaşlarınızla ortak kullanabilirsiniz.
  • Usenet desteği en üst pakette mevcut, bu sayede daha niş içeriklere erişiminiz olur.
  • Ayrica Birçok File Hoster'dan direkt dosya indirebilirsiniz. Güncel liste için bu linke bakin https://torbox.app/hosters
  • Ödeme: Kredi kartiyla veya kriptoyla ödeyebilirsiniz.
Torbox servisini kullanma (ücretli)

Bir Torbox hesabı oluşturun:

• Torbox adresine gidip kaydolun.
Bir plan seçin:
  • Planlar 3 $/aydan başlıyor. Referans linkiyle aylik üyelik (monthly subscription) şeklinde yaparsaniz her yenilemede +7 gün eklenir bu sayede aylik ücret $2.43'ye düşmüş gibi olur. 12 ayda ekstra 84 gün yapar.
  • Referans kodunu manuel girmek için: 30b5cc3e-ae9b-4dc1-9ecf-3e6617ffdcf7

Bölüm 3: Torbox Eklentisini Stremio'ya Yükleme

1. Hesabınızı oluşturduktan sonra, Torbox Stremio Eklentisi adresinden Integrations > Stremio Addon kısmına gidin.
  2. Eklentiyi Stremio'ya yükleyin:
    • Access Stremio Addon düğmesine tıklayın (Eğer Stremio aynı cihazda yüklüyse).
    • Aksi takdirde, manifest URL'sini kopyalayıp Stremio'ya manuel olarak ekleyin (Kopyaladiğiniz linki stremio içindeki eklentiler kisminda arama çubuğuna yapiştirip aratmaniz yeterli.)
  3. Başka bir yapılandırmaya gerek yok. Stremio eklentiyi tüm cihazlarınız arasında otomatik olarak senkronize eder.
  4. -Bu aşamaya geldiyseniz sağ üstteki kutucukta All, Torrentio ve Torbox seçenekleri çikar. İstediginizi seçebilirsiniz.
son gorunus.webp

Sorun Giderme

• Hiçbir Akış Bulunamadı:
    • Torbox aboneliğinizin aktif olduğunu veya ücretsiz katmanı kullanmadığınızı kontrol edin.
    • Birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin; sunucu sorunları kendiliğinden çözülebilir.
  • Siyah Ekran ama Ses Var:
    • Farklı bir çözünürlük veya akış kaynağı seçin.
  • Genel Eklenti Sorunları:
    • Torbox eklentisini yeniden yükleyin ve hesabınızı doğrulayın.
Bu rehberi, Windows, Mac, Android, iOS, Linux, AndroidTV ve Steam Deck gibi platformlarda izlemek için kullanabilirsiniz.

Keyifli seyirler!
Torbox Discord sunucusuna katılın.
Daha detayli ingilizce rehber: https://guides.viren070.me/stremio
Ayrica daha fazla eklenti için https://stremio-addons.net/ buraya göz atmak isteyebilirsiniz.
Stremio hakkinda her şey için: Ayrica kullanim videosu bu linkte ya da vimeo

Son düzenleme:
Var mı deneyen?

Ben bir süredir sadece torrentio ile kullanıyorum. O haliyle bile gayet güzel. Ücretli üyeliklerin hiç biri yok bende.
güncel içerikler için torrentio ve diger eklentiler yetebilir ama iş eski film ve dizi bolumlerinde degisebilir seeder olmadigi zaman.

Güncel popüler içerikler için ücretsiz eklentiler yeter gibi , yani %100 donmadan izlersin diyemem. Arada yine takılıyor fakat az çok iş görüyor. Bu platform cloudstream dan çok daha kaliteli içeriğe çok daha erken erişmenizi sağlar. Benim tercihim cloudstream dan yana 1000mgbt internet olmasına rağmen txboxa en az 100 mgbt hız gelmesine rağmen ara ara takılması tüm keyfinizi baltalıyor. Yüksek 250-300 civarı en az seed olduğu halde çok yavaş indirme yapıyor bazen.

Benim favorim cloudstream ama üst kaliteyi hak edecek içerik varsa stremio

Ben filmbol diye bir yerden 250 ye uyelik aldım 4k tr dublaj remux veriyor ama aylık 1300gb indirme kotan var filmler ortalama 50gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harici depolama almayı planlıyorum pc.de çok yer kapliyorlar

Ben filmbol diye bir yerden 250 ye uyelik aldım 4k tr dublaj remux veriyor ama aylık 1300gb indirme kotan var filmler ortalama 50gb

Harici depolama almayı planlıyorum pc.de çok yer kapliyorlar
Dublaj takıntısı olanlar için iyi ama aylık ücreti tuzluymuş. Kota koymaları da hiç olmamış bence. Dublaj isteyen zaten film sitelerinden bulabilir ama onların sorunu da görüntü kalitesi ve sitenin her yerinden fışkıran reklamlar. Bunu alacak adam remuxlar için alır ama kota bitince ortada kalır.

Torbox on numara bayadır kendi ücretsiz servislerini kullanıyordum bezdirmişti artık. 120 liramı ne zaten aylık üç dolar yetiyor. 50dklık dizileri bile 30gb lık izliyorum hiç sıkıntısız youtube gibi hızlı sayılır. Bi ton servis var para vermeye gerek yok cidden. Dublaj seven zaten sevmesin bence :)

Torbox yerine Real Debrid kullanıyorum öneririm

Dublaj takıntısı olanlar için iyi ama aylık ücreti tuzluymuş. Kota koymaları da hiç olmamış bence. Dublaj isteyen zaten film sitelerinden bulabilir ama onların sorunu da görüntü kalitesi ve sitenin her yerinden fışkıran reklamlar. Bunu alacak adam remuxlar için alır ama kota bitince ortada kalır.
Ben normalde para vermezdim ama 10gb/s download sunuyor bende 1gb internet olduğu için tercih ettim 10 dkda falan iniyor 1 film. Verdiği filmlerin bitrate i 60-70mb/s civarı 0 kayıp yani bir de evde buna uygun tv-sinema-ses sistemi olsa😅 4k monitörle idare ediyoz

Stremioyu da denedim bu arada 4k superman 2025 izliycektim hepsi donuyordu 2-3 saniyede bir seedleri de 300-500 olanları seçiyordum yine de nafile he bir de uygulamadan atıyordu sürekli anlam veremedim

Stremioyu 4k da deneyen var mı sizde de atıyor muydu sürekli uygulamadan

Son düzenleme:
Ben normalde para vermezdim ama 10gb/s download sunuyor bende 1gb internet olduğu için tercih ettim 10 dkda falan iniyor 1 film. Verdiği filmlerin bitrate i 60-70mb/s civarı 0 kayıp yani bir de evde buna uygun tv-sinema-ses sistemi olsa😅 4k monitörle idare ediyoz

Stremioyu da denedim bu arada 4k superman 2025 izliycektim hepsi donuyordu 2-3 saniyede bir seedleri de 300-500 olanları seçiyordum yine de nafile he bir de uygulamadan atıyordu sürekli anlam veremedim

Stremioyu 4k da deneyen var mı sizde de atıyor muydu sürekli uygulamadan
Neyde izliyorsunuz tv/tvbox vs

Neyde izliyorsunuz tv/tvbox vs
Pc de izliyorum hocam ama monitör hakkını tam veremiyor msi 4k ips monitör var hdr400 yeterli değil max deneyim için bazen diyorum monitörü satıp 4k mini led mi alsam acaba diye kontrast oranı yetersiz çünkü

Tv yi sorduysan eğer fhd var 4k yok abim sağolsun bana sormadan aldı zamanında hâlâ onu kullanıyoz

Alıntıyı görüntüle
Stremio nedir: Stremio, film, dizi belgesel ve video içeriklerini tek bir platformda toplayarak izlemeyi sağlayan ücretsiz bir medya oynatıcıdır.Kendi içeriklerini sunmaz; bunun yerine, kullanıcıların farklı kaynaklardan içerik akışına erişmesini sağlayan bir eklenti (addon) sistemi kullanır.Bu sayede, kullanıcılar çeşitli içeriklere kolayca ulaşabilir ve izleme deneyimlerini kişiselleştirebilirler.

Stremio Kurulum Rehberi

Bölüm 1: Stremio

Windows/Mac kullanıcıları:
Android kullanıcıları:
  • Stremio uygulamasını Google Play Store'dan yükleyin.
Linux kullanıcıları:
  • Resmi web sitesinden veya paket yöneticinizden Flatpak sürümünü kullanın.
Hesap oluşturma ve giriş:
  • Bir e-posta veya Facebook kullanarak Stremio hesabınızı oluşturun ve giriş yapın.

Ratings, Film ve Dizilerin İMDB puanlarini ve Yaş önerilerini gösteren eklentiyi kurma (Gerekli değil ama önerilir)
BU LİNKTEN eklentiyi açip yükleyin.
Bu sekilde gözükür.
Alıntıyı görüntüle

Torrentio eklentisini kurma (bedava): (Kurmaniz şart aksi halde stremio içerik göstermez)

• Torrentio sitesine gidin.
  • Providers

Tümünü işaretledim. Bu, maksimum sonuç almak içindir. Yabancı dildeki sağlayıcıları kaldırmak isterseniz, bu sağlayıcıların işaretini kaldırabilirsiniz.

Sorting

Kaliteye göre ardından boyuta göre sıralama. Eğer bir debrid hizmeti kullanmıyorsanız, kaliteye göre ardından seeders (kaynaklar) şeklinde sıralama yapabilirsiniz. Çünkü debrid hizmeti olmadan kaynak sayısına bağımlısınız. Ancak bir debrid hizmeti kullanıyorsanız kaynak sayısı sizin için önemsizdir.

Priority foreign language

Burada belirttiğiniz dil sonuçlarda öncelikli olarak gösterilir. Eğer belirli bir dilde içerik tercih ediyorsanız bu seçeneği kullanabilirsiniz. Ben "Yok" olarak bırakıyorum çünkü İngilizce seslendirme tercih ediyorum.

Exclude qualities

Bu seçenek belirli kalite türlerini arama sonuçlarından kaldırmanıza olanak tanır. Ben Screener ve CAM kaynaklarını hariç tutuyorum. Eğer internet hızınız düşükse veya cihazınız 4K içerik oynatmaya uygun değilse, 4K kaynaklarını da hariç tutabilirsiniz.

Max results per quality

Bu seçenek her bir kalite için gösterilecek sonuç sayısını sınırlar. Ben boş bırakıyorum, böylece tüm sonuçları görebiliyorum.

Video size limit

Bu seçenek videonun boyutunu sınırlamanıza olanak tanır. Eğer internet bağlantınız veya cihazınız büyük dosyaları oynatmaya uygun değilse, bir limit belirleyebilirsiniz. Ben bunu boş bırakıyorum.

Torrentio'nun çalIşmayIp içerik göstermemesi halinde içerisinde StremThru Torz, Comet, MediaFusion ve TorrentsDB Eklentilerinin paket halinde yüklü olduğu AIOStreams eklenti paketini yedek olmasI için yükleyebilirsiniz. LINK

ALTYAZİ EKLENTİLERİ KURULUMU

Uygulama içerisinde eklentiler bölümüne gelip, Topluluk eklentileri kisminda arama çubuguna ''subhero'' yazip çikan sonuçta dişli tuşuna basip web browser sayfasina gidin. Alternatif olarak direkt link: https://subhero.onrender.com/configure
-
Ayarlari bu şekilde yapip install in stremio yazan yere basin.
✅

Alıntıyı görüntüle
Opensubtitles PRO kurulumu
- Bu linke tiklayin https://opensubtitlesv3-pro.dexter21767.com/configure/
- Ayarları aşağıdaki görseldeki gibi yapın.

Alıntıyı görüntüle
- "Install Addon" yazan yere basın ve işlem tamam.
Altyazıların otomatik olarak Türkçe açılmasını bu bölümden seçebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

Bu yöntem genel olarak çalişir fakat bazi torrentlerde seeder sayisinin az olmasi sebebiyle videolarda donmalar ve takilmalar meydana gelebilir. Bir debrid servisiyle bu sorunu aşabilirsiniz.

OPSİYONEL ADIM: ÖZEL FİLM VE DİZİ LİSTELERİ OLUŞTURMA (İMDB PUANLARİNA GÖRE)
BU LİNKE tiklayarak özel olarak oluşturduğum Aiolists eklentisi kataloğunu ekleyebilirsiniz.
Bu şekilde gözükecek:
Alıntıyı görüntüle

Stremio Hizlandirma Rehberi (Debrid servisleri vasitasiyla)

Debrid servisi ne demektir ?
Stremio eklentileri genelde torrent tabanlı çalışır. Yani film/dizi izlerken aslında torrentten indirirsin. Debrid servisi burada araya girer; torrentleri kendi sunucusundan sana stream (anlık izleme) olarak yollar. Böylece donma sorunu azalır, hız artar, gizliliğin korunur.

Ayrica internette bazı dosya indirme sitelerinden hızlı indirmek için ya ücret ödersin ya da yavaş indirmek zorunda kalırsın. Debrid servisi, bu ücretli üyelikleri kendi adına alır ve sana ortak kullanıma açar. Sen sadece tek bir debrid hesabına para verirsin, o da seni onlarca farklı dosya sitesinde “premium üye” gibi gösterir. Bu sayede free download bir linki Torbox'a veya herhangi bir debrid sitesine atip yüksek hizda indirebilirsin. (her site deskteklenmez)

Torbox’un Temel Özellikleri

Torbox nedir kisa açiklama: Torbox, torrent ve Usenet üzerinden içerik indirmek ve Stremio gibi uygulamalarda hızlı ve güvenli akış (streaming) sağlamak isteyenlere yönelik bir debrid servisidir.
  • Kurulumu basittir
  • Uygun Fiyatlandırma: 3$/aydan başlar
  • Çoklu kullanıma izin verir, arkadaşlarınızla ortak kullanabilirsiniz.
  • Usenet desteği en üst pakette mevcut, bu sayede daha niş içeriklere erişiminiz olur.
  • Ayrica Birçok File Hoster'dan direkt dosya indirebilirsiniz. Güncel liste için bu linke bakin https://torbox.app/hosters
  • Ödeme: Kredi kartiyla veya kriptoyla ödeyebilirsiniz.
Torbox servisini kullanma (ücretli)

Bir Torbox hesabı oluşturun:

• Torbox adresine gidip kaydolun.
Bir plan seçin:
  • Planlar 3 $/aydan başlıyor. Referans linkiyle aylik üyelik (monthly subscription) şeklinde yaparsaniz her yenilemede +7 gün eklenir bu sayede aylik ücret $2.43'ye düşmüş gibi olur. 12 ayda ekstra 84 gün yapar.
  • Referans kodunu manuel girmek için: 30b5cc3e-ae9b-4dc1-9ecf-3e6617ffdcf7

Bölüm 3: Torbox Eklentisini Stremio'ya Yükleme

1. Hesabınızı oluşturduktan sonra, Torbox Stremio Eklentisi adresinden Integrations > Stremio Addon kısmına gidin.
  2. Eklentiyi Stremio'ya yükleyin:
    • Access Stremio Addon düğmesine tıklayın (Eğer Stremio aynı cihazda yüklüyse).
    • Aksi takdirde, manifest URL'sini kopyalayıp Stremio'ya manuel olarak ekleyin (Kopyaladiğiniz linki stremio içindeki eklentiler kisminda arama çubuğuna yapiştirip aratmaniz yeterli.)
  3. Başka bir yapılandırmaya gerek yok. Stremio eklentiyi tüm cihazlarınız arasında otomatik olarak senkronize eder.
  4. -Bu aşamaya geldiyseniz sağ üstteki kutucukta All, Torrentio ve Torbox seçenekleri çikar. İstediginizi seçebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

Sorun Giderme

• Hiçbir Akış Bulunamadı:
    • Torbox aboneliğinizin aktif olduğunu veya ücretsiz katmanı kullanmadığınızı kontrol edin.
    • Birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin; sunucu sorunları kendiliğinden çözülebilir.
  • Siyah Ekran ama Ses Var:
    • Farklı bir çözünürlük veya akış kaynağı seçin.
  • Genel Eklenti Sorunları:
    • Torbox eklentisini yeniden yükleyin ve hesabınızı doğrulayın.
Bu rehberi, Windows, Mac, Android, iOS, Linux, AndroidTV ve Steam Deck gibi platformlarda izlemek için kullanabilirsiniz.

Keyifli seyirler!
Torbox Discord sunucusuna katılın.

Reddit'te bulunan rehberi ChatGPT ile Türkçe'ye çevirttim bazi çeviri hatalari olabilir.
Ayrica daha fazla eklenti için https://stremio-addons.net/ buraya göz atmak isteyebilirsiniz.
Stremio hakkinda her şey için: Ayrica kullanim videosu bu linkte ya da vimeo
Öncelikle zaman ayırıp detaylı anlattığınız için teşekkürler. Bir sorum var bu eklentiler güvenilir mi ? Virüs vesayre bulaşabilir mi diziden, filmden veya eklentiden?
Sadece 1 dizi izlemek için kurmayı düşünüyorum sistemi. Netflix üzerinde the Rookie 5 sezon yüklenmiş 2 sezon daha var fakat platformlarda yok sadece Hulu da var tüm sezonlar herhalde oda TR de yok.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri