Arama sonuçları: *

1. Mırnav

Düşündüğünüz en saçma şey neydi ?

Hayat rahat ve amaçsız geçebilir.
  2. Mırnav

Kızla sohbet başlatma+tanışma taktiği

Konuş la. Nasılsın de? Derslerin nasıl de? Ne seviyorsa ondan bahset. Yardım et. Bulmaca değil ki insanlar. Sohbet aç.
  3. Mırnav

Ekran Alıntısı İle Görsel Çeviri Yapan Uygulama Var mı?

Evet telefonda varmış bu özellik. Teşekkürler.
  4. Mırnav

Ya metin olarak çevirmek istemiyorum. Qtranslate gibi ss alayım kendisi otomatik arkada çevirsin. Metinleri kendi tespit etsin.
  5. Mırnav

Koca koca metinleri kendim zor çeviriyorum. DeepL ile görsel çeviri yapabilmek istiyorum.
  6. Mırnav

arkadasım beni dıslıyo ve diğerlerine ylan soyleyip bana karsı dolduruyo

Eğer saçma sapan şeylerle uğraşmayacağını bilsem direkt kafasına indir yumruğu sonrada "oda bana vurdu" demeni isterdim. Bu insanlar sülüktür. Bu varlıkların hayatta hiçbir amacı yoktur ve sadece kendilerini en azından bir süreliğine azıcık üstte hissetmek için çırpınırlar. Konuşma karşılık...
  7. Mırnav

beler yardim edin aboo

Altınım var güvendeyim.
  8. Mırnav

Şiir yazıyorum yorumlayabilir misiniz?

Kara kara gözlerin Yere değsin dizlerin Bu akşam bize gel de Full paket GTR görsün gözlerin Sanatını bu efsane üzerinden değerlendirildi ve iyi olduğu kanaatine varıldı.
  9. Mırnav

Uyumamam lazim napcaz.

ne mutlu sana
  10. Mırnav

Deri Hakkında Nasıl Düzgün Araştırma Yapabilirim?

11. sınıftayım. Biyolojici adam gibi sunum istiyor. 100 almak istiyorum. 2 - 3 makale kopyala yapıştır etsem olur mudur? https://acikders.ankara.edu.tr/pluginfile.php/68064/mod_resource/content/0/Derinin%20yapısı%20fonksiyonları.pdf Şu sunum çok kısa ve öz geldi. Bu makaleyi direkt kopyala...
  11. Mırnav

Abdullah abi artık neden bilgisayar çıkarmıyor

Eskiden çalışanları döverek bize en iyi fiyattaki sistemleri sunardı. Artık kurt yaşlandı, tokatlayamıyor itopyalı yöneticileri.
  12. Mırnav

Beyler bu kız beni seviyorum anlamadım

Bence sen kafanda çok güzel şeyler düşünmüşsün. Maalesef umut görmüyorum dostum.
  13. Mırnav

Uyumamam lazim napcaz.

İlaç kullanmak istemiyorsan bence dışarıda yürüyebilirsin. Onun dışındaki yöntemler genelde işkence oluyor. (Tabii dışarısı güvenli ise [TR de yaşıyoruz maaan, teksas merkez])
  14. Mırnav

Şuanda Ne dinliyorsunuz ?

15. Mırnav

Yüzdeki tombulluk nasıl geçer?

Yaş geçtikçe düzeliyor ya. En azından bende de öyle oldu.
  16. Mırnav

Hayallerinizdeki ülkeler?

japonya 1728675786
  17. Mırnav

Doğumlar Azalıyor, Nüfüs Yaşlanıyor, Demografik Yapı Değişiyor Gelecek Nasıl?

Birkaç ayrıntılı düşünülmüş senaryo duymak isterim meraklılarından. Şahsi düşüncem otomasyon yeterli seviyeye gelirse dünyaya çok koymayacağı ve kalıp küçüleceği. 30 yıl sonra dünyanın %30'unun yaşlı olacağı olacağı kanaatindeyim. Lakin bir nüfus kaybı yaşanmayacaktır. Eğer 50 yıldan sonrası...
  18. Mırnav

Korsan İndirmek mi Offline hesap almak mı ?

https://www.google.com/search?q=oppsgamershop+itemsatış&client=opera-gx&hs=Vo2&sca_esv=29880a52b809b5f4&sxsrf=ADLYWIIXVaRJtIcnBA_xoETUpma--9xgKA%3A1728665594790&ei=-lcJZ-DxL-GLxc8PxPnqkA0&ved=&uact=5&oq=oppsgamershop+itemsatış&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiGW9wcHNnYW1lcnNob3AgaXRlbXNhdMSxxZ8yCBAAGIAE...
  19. Mırnav

Köpek düdükleri işe yarıyormu

Evet köpeği rahatsız eder ama lakin üstüne atlamayı kafaya koyduysa pek engelleyeceğini sanmam.
  20. Mırnav

Şınav sayım artmıyor ne yapmam lazım

Bilmem nasıl arttıracaksın? Lakin seni zorladığı sürece şınav her türlü kaslara etki eder düşüncesindeyim. Bende maksimum 20-22 ye çıkartabiliyorum. 1 tane fazla yaparsam o kol kalmaz gün boyu. Beni hep bu civarda şınav yapmak zorluyor. Kaslar her gün gelişiyor. Eğer amacın o bölgeyi çalıştırmak...
Top Bottom