Neler Yeni

arkadasım beni dıslıyo ve diğerlerine ylan soyleyip bana karsı dolduruyo

Emreaaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Isim
9.sınıfım kendi sınıfımda dıslanıyorum o yuzden yan sınıfla takılıyorum ama yan sınıfta bir çocuk sürekli beni dışlıyor soru soruyorum sana ne diyor surekli vuruyor ve diğer arkadaslarımı yalan soyluyor onlara arkasından konustugumu soyluyor(konusmuyorum) mesela maç oynarken 3E3 üz 3'e 4 olunca direk Efe cık diyor o ve yancısı kotu oynamamama rağmen çocukla 1 kere baırstım ama devam ediyor nedenini sorduğumda malsın cunku mal mal konsuyon diyor (kendi arkadasları da benim gibi) bunu nasıl engellerim ayrıca karsılıkta veremiyorum ben o vurunca karşılık versem kavga cıkar biraz da gucsuzum bir de bu çocukla 2 hafta once kankaydık bir anda boyle oldu ayrıca herkese iyi davranıyorum ne yapmalıyım

Erdem123

80+ Bronze
9.sınıfım kendi sınıfımda dıslanıyorum o yuzden yan sınıfla takılıyorum ama yan sınıfta bir çocuk sürekli beni dışlıyor soru soruyorum sana ne diyor surekli vuruyor ve diğer arkadaslarımı yalan soyluyor onlara arkasından konustugumu soyluyor(konusmuyorum) mesela maç oynarken 3E3 üz 3'e 4 olunca direk Efe cık diyor o ve yancısı kotu oynamamama rağmen çocukla 1 kere baırstım ama devam ediyor nedenini sorduğumda malsın cunku mal mal konsuyon diyor (kendi arkadasları da benim gibi) bunu nasıl engellerim ayrıca karsılıkta veremiyorum ben o vurunca karşılık versem kavga cıkar biraz da gucsuzum bir de bu çocukla 2 hafta once kankaydık bir anda boyle oldu ayrıca herkese iyi davranıyorum ne yapmalıyım
şimdiden kas yapmaya başla 10 a geçince vurursun

Erdem123

80+ Bronze
ismin efe olunca ufaktan haksız vibe ı veriyorsun :ROFLMAO:

bence bir rehberliğe uğra daha 9.sınıfsın dostum anlat hocaya dilediğini

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Eğer saçma sapan şeylerle uğraşmayacağını bilsem direkt kafasına indir yumruğu sonrada "oda bana vurdu" demeni isterdim. Bu insanlar sülüktür. Bu varlıkların hayatta hiçbir amacı yoktur ve sadece kendilerini en azından bir süreliğine azıcık üstte hissetmek için çırpınırlar. Konuşma karşılık verme gibi saçma bir şey söylemeyeceğim. E vursan sen suçlu olacaksın. En temiz yolu rehberliğe başvurmak. Gerçekten ilgileniyorlar. Tehdit de edebilirsin. En manyağı bile biraz korkar emin ol. Bu tipleme her başarı seviyesinde okulda olur. Saçma sapan okul düzeni nedeniyle kendini onun anlayacağı dilden savunamıyorsun. Sana yaptığının aynısını Amerika da yapsa kafasına balyozla vurma hakkın var ama bizde konuşun öpüşün barışın deniliyor.

Erdem123

80+ Bronze
instası var mı

MehmeTD

80+ Bronze
Sınıfın nasıl dışlıyor ya koca sınıfta anlaştığın 1 kişi bile yok mu? Tek garanti kurtuluşun 11.sınıfta sınıfların değişmesini beklemek

Emreaaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Isim
Eğer saçma sapan şeylerle uğraşmayacağını bilsem direkt kafasına indir yumruğu sonrada "oda bana vurdu" demeni isterdim. Bu insanlar sülüktür. Bu varlıkların hayatta hiçbir amacı yoktur ve sadece kendilerini en azından bir süreliğine azıcık üstte hissetmek için çırpınırlar. Konuşma karşılık verme gibi saçma bir şey söylemeyeceğim. E vursan sen suçlu olacaksın. En temiz yolu rehberliğe başvurmak. Gerçekten ilgileniyorlar. Tehdit de edebilirsin. En manyağı bile biraz korkar emin ol. Bu tipleme her başarı seviyesinde okulda olur. Saçma sapan okul düzeni nedeniyle kendini onun anlayacağı dilden savunamıyorsun. Sana yaptığının aynısını Amerika da yapsa kafasına balyozla vurma hakkın var ama bizde konuşun öpüşün barışın deniliy

Sınıfın nasıl dışlıyor ya koca sınıfta anlaştığın 1 kişi bile yok mu? Tek garanti kurtuluşun 11.sınıfta sınıfların değişmesini beklemek
ozelden normale geçilmezmi okul değiştirsem yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

instası var mı
yok glb

Pukiina

80+ Bronze
Dostum belli ki arkadaş seni kıskanmış ve çekemiyor bu yüzden de en iyi bildiği şeyi yapıyor. Senin samimi olduklarını senden yalanla, dolanla alıyor. Böyle insanlar kansızdır, adam akıllı da düzelmezler hatta hiç düzelmezler. Bazıları öyle bozuktur ki okul boyu adamı uğraştırırlar. Bu yüzden o çocuğa taviz verme. Yani ondan rahatsız olduğunu sezdiği sürece buna yapmayı devam ettirecektir. Sal direkt. Umursama. Umursama ki kudursun. Madem arkadaşlarını çalıyor, varsın onları da doldursun senden uzaklaştırsın. Zaten o adamlar adam değildir. Seninle arkadaş olmayı hak etmiyorlardır. Niye ? diyeceksin. Bir insan kardeşim benim hakkımda böyle demişsin diyip sana gelip sormadan tavır alıyorsa, seninle ilgili ön yargılı davranıyorsa ve seni dışlıyorlarsa o adam zaten adam değildir. Umursamaz olursan gerçeği anlarlar. İşte o zaman da sen onları arkadaş olarak yanına almayacaksın. Başka arkadaşlar edin, okul sadece onlardan ibaret değil . Karakteri bozuk arkadaşların varmış. O yüzden çok da üzülme. O tür yvşaklardan hayatta bol miktarda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,859
Üyeler
160,895
Son üye
eceve
Top Bottom