Neler Yeni

dıslanıyorum lütfen yardım edin ne yapmalıyım

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
Liseyi uzun yıllar önce bitirmiş birisi olarak…
Sen ne kadar üstüne gitmezsen, oda senin üstüne gitmeye devam edecek. sözle olmazsa güçle karşılık vereceksin ilk yaptığı ters hareketinde güzel bi yumruk at ona bakalım birdaha yapabilecek mi?

son olarak, önünde koca 3-4 sene daha var. Sen kendini ezdirirsen üstüne gitmeye devam ederler, sesini yükselt güç kullan birdaha yapmazlar.

Aves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
battal üstündağ
abi beni de lisede zorbalamayı çok denediler biraz ağzın laf yapabiliyorsa çok rahat mal edersin hepsini tek çıkar yolu kavga tartışma olmak zorunda değil kendine güvenyorsan ağır laf bile etmeden konuşarak yıkabilirsin ben hep öyle yapmıştım

Yeiz8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cihan bey
umursamazdan gelmeyi denesem once ise yararmı yada onunla sohbet etmeye calıssam kavga son sey olsa daha mantıklı olmazmı
Dostum anlattığın tarzda bir kişiden bahsediyoruz, liseyi görmüş bitirmiş bi abin olarak söylüyorum sohbet etmeye çalışman umrunda olmayacak. Onun için sen korkak bi çocuksun. Muhtemelen daha ergenliğe yeni yeni girdiğin için zayıf kısa boylu bi çocuksun bu yüzden kavgadan kaçmak istiyorsun. Seni anlıyorum ama kavga etmek istemiyorsan bırak o çocuk zorbalığa devam etsin ya da onun olduğu yerlerde bulunma. Seni kavgaya teşvik etmek istemem fakat bu tipleri çok iyi biliyorum özellikle lisenin ilk senesinde. Gözüne kestirdiyse ve bir kere ezmeyi başardıysa istediğin kadar debelen ona karşı tepkini gösteremedikçe umrunda olmazsın. Eğer ağzına güveniyorsan diğer arkadaşlarının yanında 3-4 kez onu ***** durumuna düşürüp sürekli sataşabilirsin, bu da seni rahat bırakmasını sağlar. Veya birbirinize girersiniz.

Top Bottom