Arama sonuçları: *

1. XWRFURE

Anneler günü hediyesi

annem kahve içmeyi seven birisi bende kahve makinesi almayı düşünüyorum iki tip ürün arasında kaldım hangisi daha mantıklı seçim olur çok fazla fiyat farkı yok zaten...
  2. XWRFURE

Erkek parfüm önerisi

Fazla pahalı olmayan parfüm öneriniz var mı ben farmasinin shooters manini kullanıyorum bitmek üzere kokusu da güzel sadece farklı parfüm denemek istiyorum son zamanlarda bargelloyu duydum bir de his power var
  3. XWRFURE

Kızlarla takılanlar yardım lazım

Fazla sohbetinizin olmadığı kızı kendinize çekmek için yaptığınız taktikler vs var mı acilinden lazım
  4. XWRFURE

Erkek parfüm önerisi

Fazla pahalı olmayan parfüm öneriniz var mı ben farmasinin shooters manini kullanıyorum bitmek üzere kokusu da güzel sadece farklı parfüm denemek istiyorum son zamanlarda bargelloyu
  5. XWRFURE

Tecrübenize ihtiyacım var (kız meselesi)

Arkadaşımın hoşlandığı biri varmış var mı taktiğiniz
  6. XWRFURE

Okuldaki kıza iltifat etsem dikkatini çeker mi?

Okulda hoşlandığım bir kız var instagramdan takipleşiyoruz ona okulda iltifat etsem durduk yere işte sweatin güzelmiş saçın güzel olmuş gibisinden ama sonrasında bir şey demeden gitsem dikkatini çeker mi bir süre böyle devam ettikten sonra yazar mı
  7. XWRFURE

Traş makinesi öneri ?

Yeni traş makinesi alıcam 250 lira civarı bütçem hangisini önerirsiniz (Ürünün kesimini vs bilmeden intten bulup atmayın lütfen)
  8. XWRFURE

Film veya dizi önerisi var mı ?

Netflixden dizi veya film önerileriniz var mı
  9. XWRFURE

Son bir kaç gündür bilgisayarı kapatırken ekranda bu çıkıyor

son bir kaç gündür bilgisayarı kapatırken geç kapanıyor ve sonra bu görüntü geliyor bundan 30sn-1 dk sonra falan kapanıyor
  10. XWRFURE

Android için yazılım bilen birisi var mı

Çok basit bir uygulama yaptırmak istiyorum bir tane checklist uygulaması ve "https://previewer.adalo.com/034d2e4b-2496-4405-baec-b34a79e2a7d8" bu uygulama olucak ve özellik olarak kayıt olma giriş vs birde admin paneli yani bilgim dışında olan üyelikleri iptal etmek için
  11. XWRFURE

Aranızda yazılım bilen var mı

Andorid ve ios için basit bir uygulama yapacak kadar yazılım bilen var mı aranızda
  12. XWRFURE

Aranızda yazılım bilen var mı

Andorid ve ios için basit bir uygulama yapacak kadar yazılım bilen var mı aranızda
  13. XWRFURE

Windows 11 dosya sürükleme hatası

Win 11 yükledim ama bir tane şeyi yapamıyorum mesela bir dosya var ona basılı tutup sağ alta sürüklediğimde masaüstünü göstermiyor veya altta başka bir klasöre götürdüğümed klasör açılmıyor nasıl çözebilirim bunu
  14. XWRFURE

wallpaper engine funny gif

Önerebileceğiniz komik,eğlenceli wallpaper var mı
Top Bottom