Traş makinesi öneri ?

XWRFURE

80+
Reaksiyon skoru
55
Yeni traş makinesi alıcam 250 lira civarı bütçem hangisini önerirsiniz (Ürünün kesimini vs bilmeden intten bulup atmayın lütfen)

Yeni traş makinesi alıcam 250 lira civarı bütçem hangisini önerirsiniz (Ürünün kesimini vs bilmeden intten bulup atmayın lütfen)
Sakal içinse neredeyse sıfır kaydı alan Powertec TR1818

Ben a•101 de satılan aprilla ahc 5018 i kullanıyorum fiytı 200 tl sakal kesmek için yeterli powertch ürünlerinede bakabilirsiniz

Ben berberim yani şimdi bu işler benden sorulur öhöm.

E aga söylemişin ztn kaliteliyi of neyse bende diyemde içimde kalmasın knk Powertec xd böylede zevkli olmuyo
Olsun olsun :D ben de inşallah bu haftasonu test edicem. Berberler de öneriyor incecik kestiği için gençler içinde uygun fiyatı da güzel. Makine kolay temizleniyor ve sağlam bir yapısı var 10 numara makina.

Ben berberim yani şimdi bu işler benden sorulur öhöm.

E aga söylemişin ztn kaliteliyi of neyse bende diyemde içimde kalmasın knk Powertec xd böylede zevkli olmuyo
o makineyi sadece sakal için değil de bıyık,saç kalın kıllar için de kullanabilir miyim

o makineyi sadece sakal için değil de bıyık,saç kalın kıllar için de kullanabilir miyim
Bıyıkta falan kullanabilirsiniz de saçı düzeltebilirsiniz ancak ense falan almak için kısacası , çizim makinası aynı zamanda.0'a yakın kesiyor tarakları var diye hatırlıyorum ama sizi tatmin eder mi saç kesme konusunda bilemiyorum.

Kendim de kullanıyorum ve memnunum.

Powertec TR1818

Geri