Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Cs2 Gsync çalışmıyor nasıl aktif ederim

Valla pek düzeltecek bişi bulamadım nvdia ayarlarından baktım ordada açıktı tam ekran pencereli seçtim yine aynı şeyi verdi saldım. Hatta bugün Lenovo r27qe monitörümü değişime gönderdim ölü piksel vardı onda yaptı.
  2. A

Yardım Cs2 Gsync çalışmıyor nasıl aktif ederim

Hocam bu Bendede oluyo ya garip bi muhabbet monitörümü değiştirince bende oldu .
  3. A

Mouse'ım çok soğuk oluyor nasıl ısıtabilirim?

Hocam görünce aklıma geldiniz :D
  4. A

🔥İndirim Hepsiburada 1₺ ye ürün Verecek

Paylaşım için teşekkürler fakat ben alabilen olacağını sanmıyorum pazaramada böyle şeyler yapmıştı.
  5. A

CONNECTGAME Garantiye Nasıl Ulaşacağım

Eeee üzmek istemem ama ulaşamayacaksınız.
  6. A

Monitörüm ne kadar eder? (AOC 24G2U)

Geçen sahibinden piyasasına baktığımda 3.5kya ölü pikselli olanlar satılyıordu hocam. Okuduğum kadarıyla ips paneller içerisinde en kaliteli panele sahip monitörlerden biri. Lenovo r27qe için rehber yapan arkadaş bahsetmişti.
  7. A

AULA F75 gıbı bı şans tekrar gelırmı

Hayırlı olsun hocam sevindim akaaarrrr.
  8. A

Temu fiyatıyla redragonun klavyeleri yanında duramaz net.
  9. A

Valla hocam tuf k3 kullanıyordum o sönük rezalet rgblere bin basıyor modlarıda gayet okey ki kaldıki bu paraya bırakın mekaniği membran zor buluyorsunuz. Hot-swap olmasıda cabası arkadaşımda redragron k617 var redragon kullandım sevdiğim markadır ama hot swap denemeyecek bir klavye. Bir switchi...
  10. A

Abi millet helal haram umursamıyo suistimal ediyorlar adamlarda doğru olanı yaptı kaldırdı. Yapacak bir şey yok çok fiyatına göre cayır cayır bir üründü.
  11. A

Yani hocam artık fazla eleştiri bokunu çıkarmak oluyor bana kalırsa bugün bi yemek yesen dışarda 500tl cebinde para kalmıyor. Kaldıki kargo vergi hepsi dahil bu paralara bu klavyeyi almak büyük velinimetti yani. Ayrıca yukarda bi arkadaş yazmış harbiden Türkiye’ye satışı kapamışlar yurtdışına...
  12. A

Hocam valla fiyatına göre kalitesi fazlaydı bile ses olsun rgb olsun gayet okeydi hala kullanıyorum siz bu fiyatlara en üst seviye şeyler bekliyorsunuz şuan en dandik klavyeler bu fiyatlarda zaten 500-900 arası çok rahat alınabilennbir klavyeydi yani.
  13. A

AULA F75 NASIL ŞARJ EDİLİR?

Hocam demek istediğiniz anladım ben kasa arkasına takıyordum hani 1 metre oluyordu nerdeyse arada tekleme yapıyordu. Kasamın öndeki usb girişine taktım çözüldü. Çok fazla dongle oldu Bendede çakışıyor gibiler 2 kulaklık bir mouse ve bide aula dongle olunca yoruyor. Bu olay olduğunda klavyeyi...
  14. A

MSI G2712F 5k ya alınır mı?

Hocam 27 inç fullhdden uzak durun kesinlikle ben 24g2u kullanıyorum 4.5 senedir fullhd gerçekten kaliteli bugün 27 için Lenovo geldi fullhdde rezalet 24lüğe bakıyorum ciks net 27 inçte leş 2k anca kurtarıyor. Hani o piksel sayarsın 27 inç fullhd muhabbeti var ya harbiden öyle .
  15. A

Kredi kartı borcu taksitlendirme işleri nasıl oluyor

aynen öyle hocam siteden çekmeye bakın.
  16. A

Mouse'ım çok soğuk oluyor nasıl ısıtabilirim?

Hocam oynamadığınız zamanlarda peteğe yakın bi yere falan bırakın ama garip bi olay yani mouselar soğumaz metal olmadıkları sürece.
  17. A

Kredi kartı borcu taksitlendirme işleri nasıl oluyor

Hocam mesela atıyorum amazondan alıyorsun ordan peşin fiyatına 6 taksit aldın ürün 10k senin limitten 10k düşüyor direkt ama sen her ay kaç tl ise taksit onu ödüyorsun. Banka tarafında yüzde 90 oranla faiz alıyorlar ben enparada faizsiz taksit yapmıştım ama 1-2k idi böldüğüm şey.
  18. A

Yardım Yeni aldigim mönütör de sikinti var

hocam shifte basılı tutarak yeniden başlatma tuşuna bas kurtarma seçenekli oralarda uefi diye bi yer var biosa ordan girmeyi dene.
  19. A

Yardım Yeni aldigim mönütör de sikinti var

hocam o dediğiniz biosla alakalı fast boot açık olabilir biosta onu kapatmayı deneyin eğer başlangıç ekranının gözükmesini istiyorsanız. Ama windows daha yavaş açılmış olacak o ekranda beklediği için. Monitörle alakası yok. Işık sızması kötü olmuş hayırlı olsun.
  20. A

Monitörde kücük yuvarlak saydamlık var ortasında ölü piksel

Hocam bi görsel ekleyebilir misin
Top Bottom